6 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/3

"Φως στο σκοτάδι"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να αναζητήσεις έναν ισχυρό υποστηρικτή, που η συμβολή του στις επιδιώξεις σου μπορεί να είναι καταλυτική. Στον αντίποδα μπορεί να χρειαστεί να αντιπαλέψεις με κάποια κέντρα συμφερόντων που δρουν κρυφά. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη προάγει τις πνευματικές αναζητήσεις σου κι ίσως ξεκινήσεις έναν νέο κύκλο σπουδών.

Ερωτικά
Νέες γνωριμίες φαίνεται να σου... ανοίγουν την όρεξη για κάτι περισσότερο από μια φιλική συναναστροφή, καλό είναι όμως πριν κινηθείς να ρωτήσεις για να μάθεις «τι καπνό φουμάρει» ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει την προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη σε καλεί να διεκδικήσεις όσα σου αναλογούν κι... ακόμη περισσότερα! Να θυμάσαι όμως ότι η όποια επιτυχία σου θα είναι ως «μη γενόμενη» αν δεν ακολουθήσεις την πολιτική του «κτυπάω και φεύγω». Από την άλλη πλευρά ίσως χρειαστεί να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση.

Ερωτικά
Μια περίοδος σχετικής έντασης έφτασε στο τέλος της και μπορείς πλέον να «κάνεις λογαριασμό», αποφασίζοντας για την στάση που θα κρατήσεις από εδώ κι ύστερα. Με δεδομένη πάντως την συμπαντική υποστήριξη που έχεις, όλα θα πάνε καλά.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με μια μεγάλη αναταραχή στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ότι κι αν γίνει όμως δες το σαν μια ευκαιρία να «σπάσει το απόστημα», που σε ταλαιπωρούσε καιρό τώρα. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να μην κινηθείς σε ένα επαγγελματικό σου θέμα, αν πρώτα δεν έχεις εξασφαλίσει την αναγκαία χρηματοδότηση ή υποστήριξη.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να διαχειριστείς μια διαφωνία που απειλεί να την «αποδομήσει». Αν πάλι είσαι μόνος/η φαίνεται πως ανοίγει ένας κύκλος «περιπετειών» που ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα τους, είναι βέβαιο πως θα σε... συναρπάσουν!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να δημιουργήσει νέα δεδομένα στην δουλειά σου κι όσο... ιδανικός είναι για νέα ξεκινήματα, άλλο τόσο «ενοχλητικός» μπορεί να αποδειχθεί σε σχέση με ένα υπάρχον καθεστώς, αφού αναμένονται ποικίλες αναταράξεις. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σε καλεί να «δέσεις» νομικά μια συμφωνία ή συνεργασία, ώστε να επωφεληθείς από την εξέλιξη της, όποια κι αν είναι αυτή.

Ερωτικά
Αν κάποιος/α σε ενοχλεί με τις επιλογές ή την συμπεριφορά του/της, σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για να... απαλλαγείς μια για πάντα από αυτόν/η! Από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διαπιστώσεις το πόσο βαθιά δεμένος/η είσαι με τον άνθρωπο που αγαπάς.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να εγκαταλείψεις πρακτικές ή νοοτροπίες που αποδεδειγμένα σε έφεραν σε αδιέξοδο και να επιχειρήσεις ένα νέο επαγγελματικό «άλμα». Ακόμη κι αν χρειαστεί να ξεκινήσεις από το μηδέν, οι προοπτικές σου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις ή προστριβές με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Ξεκινά μια περίοδος με «φουρτούνες» και «φουσκοθαλασσιές», να θυμάσαι όμως ότι όσο ξαφνικά αρχίσουν κάποια πράγματα, το ίδιο απότομα μπορεί να τελειώσουν. Γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτα και ζήσε την ευτυχία σου ή το... δράμα σου, ξέροντας ότι όλα είναι περαστικά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να προκαλέσει εντάσεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, δίνοντας σου ωστόσο την αφορμή να πάρεις κάποιες αποφάσεις και να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε «ξεμπλοκάρουν». Καλό είναι πάντως να προσέξεις στον χειρισμό οικιακών συσκευών και εύφλεκτων υλικών. Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας σηματοδοτεί δραστικές αλλαγές στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Ίσως ήρθε η στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση για την προσωπική σου ζωή κι από ότι φαίνεται έχεις δύο επιλογές: Είτε να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν, ξεκινώντας μια νέα πορεία, είτε να «παραδοθείς» στον άνθρωπο σου. Ημίμετρα δεν... διατίθενται!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε εντάσεις μεταξύ συγγενών ή γειτόνων, κάτι βέβαια να παίξεις τον... αγαπημένο σου ρόλο του διαπραγματευτή! Πρόσεξε μόνον μήπως τελικά θεωρηθείς εσύ υπεύθυνος για ότι «στραβό» έχει συμβεί... Παράλληλα, το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε καλεί να προχωρήσεις σε ένα γενναίο ξεκαθάρισμα στον οικιακό σου εξοπλισμό.

Ερωτικά
Εξακολουθείς να έχεις μεγάλη «ζήτηση», σήμερα μάλιστα μπορεί το... καλό να παραγίνει! Η Σελήνη στον Υδροχόο βοηθά στις επιδιώξεις σου και σε φέρνει κοντά σε «ενδιαφέροντα» πρόσωπα, πιστοποιώντας ότι δεν είσαι μόνος/η σε αυτό το σύμπαν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τις δέουσες πληροφορίες για ένα θέμα που σε απασχολεί, ιδιαίτερα αν πρόκειται για κάτι που αφορά σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Επιπλέον, σε καλεί να «μυηθείς» σε νέες τεχνικές, ώστε να βελτιώσεις την ποιότητα και την αποδοτικότητα των προσπαθειών σου. Παράλληλα, η είσοδος του Άρη στον Τοξότη μπορεί να συνδυαστεί με μια σπάνια οικονομική ευκαιρία.

Ερωτικά
Τώρα που ο Άρης έφυγε από το ζώδιο σου, είναι δεδομένο πως ότι χάσεις σε ορμή, θα το κερδίσεις σε σοφία. Μπορείς λοιπόν να ηρεμήσεις και να κάνεις τον απολογισμό σου για όσα έγιναν πρόσφατα, αποφασίζοντας το καλύτερο για σένα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η είσοδος του Άρη στο ζώδιο σου σε κάνει πιο αποφασιστικό/η και πιο τολμηρό/η στις επιδιώξεις σου, καλό είναι όμως να επικεντρωθείς σε θέματα που ήδη γνωρίζεις, ώστε να έχεις καλύτερη απόδοση και να αποφύγεις «γκάφες» που μπορεί να σε εκθέσουν. Επιπλέον, θυμήσου να τελειώνεις κάτι πριν ασχοληθείς με το επόμενο, αφού αν τα αφήσεις όλα στην μέση, σε λίγο καιρό θα... τρέχεις και δεν θα φτάνεις!

Ερωτικά
Πολλά από αυτά που ίσχυαν μέχρι χθες, αρχίζουν πλέον να σε ενοχλούν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως... σώνει και καλά έχεις δίκιο. Κάνε λοιπόν αυτό που «σου βγαίνει», χωρίς να αναζητάς ευθύνες δεξιά κι αριστερά, αφού μαζί με τα «ξερά» θα κάψεις και κάποια «χλωρά»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα σε δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε κάποιες λεπτομέρειες που δεν είναι καθόλου τυχαίες και «προδίδουν» τις πραγματικές προθέσεις ενός ατόμου του περιβάλλοντος σου. Επιπλέον θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις κάτι σημαντικό ή να μελετήσεις σε βάθος ένα γνωστικό αντικείμενο. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σου συνιστά να αρχίσεις να προσέχεις τα... νώτα σου!

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να κλείσεις ένα κεφάλαιο στην ζωή σου και να κάνεις μια νέα αρχή. Εξ άλλου, τόσο καιρό που σε «πιλατεύει» ο Πλούτωνας, δεν μπορεί, όλο και κάποια μεγάλη αλήθεια θα έχει «ξεθάψει», πορεύσου λοιπόν με αυτήν για οδηγό σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να επηρεάσει τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν εξελίξεις τις οποίες ουσιαστικά δεν ελέγχεις εσύ αλλά είναι αποτέλεσμα άλλων καταστάσεων. Και μην πάει ο νους σου μόνον στο κακό, αφού μπορεί να επωφεληθείς από κάποιες γενικότερες ρυθμίσεις ή να ανοίξει ο δρόμος για μια χρηματοδότηση σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου φέρει έναν νέο φίλο ή φίλη.

Ερωτικά
Ενώ εσύ φαίνεσαι... μια χαρά κι έχεις όσα ακριβώς χρειάζεσαι, δεν συμβαίνει το ίδιο και με τους φίλους ή τις φίλες σου, που τελικά μπορεί να σε παρασύρουν σε επιλογές για τις οποίες μπορεί να μετανιώσεις. Πρόσεξε λοιπόν που πας και μπλέκεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα πιστοποιεί πως ο βαθμός υποστήριξης κάποιων «κύκλων», θα κρίνει και το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου. Ωστόσο για να την έχεις αυτήν την υποστήριξη, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις κάποιες δεσμεύσεις, ηθικές ή εμπράγματες, που δεν θα είναι καθόλου εύκολο να «ακυρώσεις» αργότερα. Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα.

Ερωτικά
Παρά τις όποιες δυσκολίες εμφανίζονται σε άλλους τομείς της ζωής σου, εδώ έχεις το πλεονέκτημα και μάλιστα θα εξακολουθήσεις να το έχεις για αρκετό καιρό ακόμη. Κι από την στιγμή που όλα θα γίνουν όπως θες, δεν χρειάζεται ούτε να αγχώνεσαι, ούτε να βιάζεσαι.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...