29 Μαρ 2016

The Island Gems of Greece Miami 2016 - Seatrade Cruise Global & Miami Events

Η .LifeThink που εδώ και 5 χρόνια ηγείται στο σχεδιασμό εφαρμογών για τα ελληνικά νησιά, ταξίδεψε για πρώτη φορά στο Μαϊάμι,.......
συμμετέχοντας στή διεθνή έκθεση κρουαζιέρας Seatrade Cruise Global 2016 (formerly Cruise Shipping Miami), με διάφορα δρώμενα, τα οποία έλαβαν χώρα από 14 έως 17 Μαρτίου 2016.

Η SeaTrade Cruise, τις τελευταίες δεκαετίες αποτελεί την κορυφαία συγκέντρωση των εμπλεκόμενων στην αγορά της κρουαζιέρας, ενώ έχει θεωρηθεί το κοινό σημείο επιστροφής για παλιούς και νέους συνεργάτες, έτσι ώστε να ενισχυθούν οι σχέσεις μεταξύ τους. Είναι η εκδήλωση με τη μεγαλύτερη επιρροή στα στελέχη κρουαζιέρας ανά τον κόσμο και συμμετέχουν σε αυτήν τα ηγετικά και υψηλού προφίλ ανώτερα στελέχη των εταιρειών κρουαζιέρας.

Στα πλαίσια της έκθεσης Seatrade Cruise Global (formerly Cruise Shipping Miami) για το 2016, η εταιρεία .LifeThink, σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με γνωστή εταιρεία Δημοσίων σχέσεων (Public Relations - PR) στο Μαϊάμι, της Karen Weiner Escalera, πρωτοπορεί και αντιπροσωπεύει για πρώτη φορά τα Ελληνικά νησιά και τη γαστρονομία τους στο κοινό του εξωτερικού.

Η τολμηρή αυτή απόπειρα προώθηση των Ελληνικών νησιών και της γαστρονομίας των με στόχο εξειδικευμένες υψηλού εισοδήματος αγορές, υποστηρίχθηκε ένθερμα από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, την Τουριστική Επιτροπή Μυκόνου, τους Δήμους Αστυπάλαιας, Κώ και Ρόδου, και τις καταξιωμένες επιχειρήσεις του νησιού της Μυκόνου.

Σκοπός των δράσεων ήταν η προβολή και η ανάδειξη των νησιών ως ποιοτικοί και αυθεντικοί ελληνικοί τουριστικοί προορισμοί προβάλλοντας τα χαρακτηριστικά εκείνα που τα κάνουν να διαφέρουν και ιδιαίτερα την κουζίνα και τα τοπικά τους προϊόντα. Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τη διοργάνωςη τριήμερων εκδηλώσεων για την ανάδειξη της διαφορετικότητας της μοντέρνας ελληνικής κουζίνας με την συμμετοχή του Έλληνα Executive Chef Αθηναγόρα Κωστάκου στο Μαϊάμι.

Στις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που έλαβαν χώρα στο Μαϊάμι, παρευρέθηκαν συνολικά 150 προσκεκλημένοι δημοσιογράφοι από το χώρο των ταξιδιών και της γαστρονομίας της Αμερικής και περίπου 150 στελέχη των εταιρειών της παγκόσμιας κρουαζιέρας, καθώς και συμμετέχοντες και ομιλητές από την ευρύτερη τουριστική βιομηχανία.

Οι προγραμματισμένς εκδηλώσεις έγιναν στο Ελληνικό εστιατόριο Thasos από τις 14 έως τις 17 Μαρτίου 2016, το οποίο βρίσκεται στην 3330 East Oakland Park Blvd. Fort Lauderdale, Florida. Τα δρώμενα καλύφθηκαν από πληθώρα media του εξωτερικού καθώς και με άρθρα από την εφημερίδα ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και αφιέρωμα από τις Εκδόσεις “Greece is” στα τεύχη τους Gastronomy και Wine.

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν, είναι οι ακόλουθες:
1. Εισαγωγή στην μοντέρνα Ελληνική Γαστρονομία από τον Ex. Chef Αθηναγόρα Κωστάκου. Ειδικοί και λάτρεις του φαγητού και του κρασιού δούλεψαν μαζί με το γνωστό Έλληνα chef και ανακάλυψαν καλά κρυμμένα μυστικά και συμβουλές σχετικά με την Ελληνική Γαστρονομία.

2. Project Γαστρονομίας από τα Ελληνικά νησιά και τη βραβευμένη ομάδα του Ex. Chef Αθηναγόρα Κωστάκου, όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία μοναδική βραδιά και απίστευτες γεύσεις που εξιτάρουν όλες τις αισθήσεις.

3. Mykonos The White Island, the island of the winds, the absolute summer destination's party. Ένα μοναδικό πάρτυ για την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων με σύνθημα:

“Wear your summer attitude and your most comfortable shoes. It's a party night, and it's the Greek way.”

Κατά τη διάρκεια αυτών των γεγονότων, πέρα από την απολαυστική κουζίνα και τα πιάτα που είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν οι καλεσμένοι, διαμοιράσθηκε και έντυπο υψηλής αισθητικής. Το έντυπο αυτό είναι ήταν πολυτελές λεύκωμα, το οποίο σχεδίασε και διένεμε η εταιρεία LifeThink σε 5.000 κομμάτια. Περιελάμβανε παρουσίαση διάφορων συνταγών με πλούσιο, αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις ομορφιές των νησιών, καθώς και εκτενή αναφορά στις επιχειρήσεις που συμμετείχαν.
 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...