28 Μαρ 2016

Υποψήφιος για Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΔ Μυκόνου ο Δημήτρης Λαζαρίδης

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Δημήτρης Λαζαρίδη για την προεδρία της ΔΗΜ Τ.Ο ΝΔ Μυκόνου
Την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας στις προσεχείς εσωκομματικές εκλογές.......
που θα πραγματοποιηθούν στις 03 Απριλίου στον Δήμο Μυκόνου, ανακοίνωσε ο Δημήτρης Λαζαρίδης.
Σε μήνυμα του ο υποψήφιος πρόεδρος αναφέρει:
Μυκονιάτισσες και Μυκονιάτες,
Θα ήθελα να σας ενημερώσω με την παρούσα, ότι κατέρχομαι στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας, ως υποψήφιος, για το αξίωμα του Προέδρου της Τοπικής Οργάνωσης Μυκόνου.

Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε με γνώμονα την ανανέωση στα πρόσωπα που διακηρύττει ο Πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και με την παρότρυνση πολλών από εσάς, προκειμένου η τοπική οργάνωση να ενεργοποιηθεί ξανά.

Ζητώ, λοιπόν, να με τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας, ώστε η Μύκονος να είναι παρούσα στις εξελίξεις του κόμματος. Είμαι αρκετά χρόνια παρών στα δρώμενα της Νέας Δημοκρατίας και θεωρώ, ότι μπορώ να συνδράμω, ώστε να αποκτήσει η τοπική οργάνωση ουσιαστικό ρόλο και λόγο στις πολιτικές του κόμματος καθώς και στα δρώμενα της Μυκόνου.

Τέλος, οφείλω να σας επισημάνω, ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εκλογές, έχουν όσοι ψήφισαν για την εκλογή Προέδρου του κόμματος, καθώς και όσοι εγγράφηκαν διαδικτυακά μέχρι τις 11 Μαρτίου.

Οι εκλογές θα διεξαχθούν την Κυριακή 03 Απριλίου 2016 από τις 10.00 το πρωί έως τις 19.00 το απόγευμα στο κτίριο του ΚΕΠ στη Χώρα Μυκόνου. Θα υπάρχουν τρείς κάλπες. Μία για την εκλογή Προέδρου της τοπικής οργάνωσης στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε ένα (1) σταυρό, μία για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε μέχρι τρείς (3) σταυρούς και μία για την εκλογή συνέδρων που θα συμμετέχουν στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στο ψηφοδέλτιο της οποίας βάζουμε μέχρι δύο (2) σταυρούς.
Με εκτίμηση,
Δημήτρης Λαζαρίδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Μυκόνου
Νέας Δημοκρατίας
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...