Life style

Καθιστικό ανανεώστε το με χρώμα !!!


Στα σύγχρονα σπίτια ο χώρος του καθιστικού, πολλές φορές ενιαίος μ΄εκείνον της κουζίνας, αποτελεί το κεντρικό σημείο των καθημερινών μας δραστηριοτήτων.  
Είναι ο  χώρος που περνάμε τις περισσότερες από τις ώρες μας μέσα στο σπίτι,γι΄αυτό κι εκείνος  που πολύ πιο εύκολα και γρήγορα από άλλα δωμάτια μπορεί να μας "κουράσει" και μας κάνει να τον ...βαρεθούμε...
Kι επειδή  να αλλάζετε κάθε τόσο έπιπλα ή εξ΄ολοκλήρου τα χρώματα στους τοίχους είναι από δύσκολο έως αδύνατο, κάθε φορά που θα νοιώσετε πως ήρθε η ώρα για μια ανανέωση,  κατευθυνθείτε σε λύσεις απλές και  οικονομικές που αφορούν "λεπτομέρειες" της συνολικής εικόνας κι όμως μπορούν να αλλάξουν ριζικά την όψη του χώρου, χωρίς να ξεχνάτε ότι οι αλλαγές των εποχών από χειμώνα σε καλοκαίρι και αντίστροφα, είναι τα ιδανικά χρονικά σημεία για τέτοιου είδους ανανεώσεις που αντίστοιχα θα χαρίσουν στους χώρους σας μια πιο "ζεστή" ή πιο "ανάλαφρη"   ατμόσφαιρα.

Πριν....
Η συνολική εικόνα είναι μεν αρμονική αλλά σχετικά μονότονα "κλασσική" και χωρίς καμιά ιδιαιτερότητα, αν και η  αρχική εντύπωση είναι ότι και τα έπιπλα είναι τοποθετημένα στην σωστή θέση και ταιριασμένα μεταξύ τους σωστά σε ότι αφορά και τα χρώματα και τα υλικά κι ενώ γενικά τίποτα παράταιρο δεν υπάρχει  κάτι φαίνεται να ...λείπει ώστε ο πολύ όμορφα αυτός διακοσμημένος χώρος να είναι περισσότερο "οικείος" και "ζωντανός" ειδικά τους χειμωνιάτικους μήνες. 

Μετά...
Παρατηρείστε πως πραγματικά έχει αλλάξει όψη ο ίδιος χώρος, με τα ίδια βασικά έπιπλα σε απολύτως ίδια διάταξη και χωρίς καμιά παρέμβαση στο χρώμα των τοίχων, απλά και μόνο με την προσθήκη χρώματος σε υφάσματα και επιμέρους διακοσμητικά αντικείμενα. 
Μια τέτοια είδους ανανέωση δεν απαιτεί παραπάνω από μία μέρα και το κόστος της είναι κατά πολύ μικρότερο απ΄ότι αν π.χ αγοράζατε ένα οποιοδήποτε καινούργιο έπιπλο για να αντικαταστήσετε κάποιο από τα ήδη υπάρχοντα στον χώρο.   
Δείτε αναλυτικά τις ....διαφοροποιήσεις για να πειστείτε, πόσο πραγματικά εύκολο είναι:

1. Την θέση της αρχικά  "απαρατήρητης" και σε σχεδόν ίδια με την απόχρωση των τοίχων κουρτίνας,  έχει πάρει μία σε πολύ πιο έντονο χρωματισμό.

Το σχέδιο απλούστατο και πανεύκολο, αν δεν θέλετε να αγοράσετε μία έτοιμη,  να κάνετε τέσσερις ραφές περιμετρικά κι ακόμα μια για την "θήκη" που θα περαστεί το κουρτινόξυλο, σ΄ένα κομμάτι ύφασμα/ρετάλι  που σε πολύ χαμηλές τιμές θα βρείτε σε καταστήματα υφασμάτων αλλά και στα παζάρια και τις λαϊκές αγορές. 

2. Το επίσης "άχρωμο" αρχικά χαλί, αντικαταστάθηκε από ένα σε ...τολμηρά έντονους χρωματισμούς και είναι η μοναδική αλλαγή που μπορεί να θεωρηθεί ότι "κοστίζει". 

Αν όμως δεν είστε ...επιδειξιομανής και αυτό που σας ενδιαφέρει είναι η πρακτικότητα και η καλαισθησία κι όχι να ...καυχηθείτε πόσο σας στοίχισε ένα πανάκριβο χειροποίητο χαλί, στην σύγχρονη αγορά θα βρείτε χαλιά  σε πολύ οικονομικές τιμές, όπως και σε όλα τα πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού επίσης πολύ όμορφα χαλιά που δεν κοστίζουν μια περιουσία.    

3. Μια σειρά από έντονα και ιδιαίτερα διακοσμητικά μαξιλάρια έχουν προσθέσει "ζεστασιά" και, όπως πολλές φορές απ΄αυτήν εδώ την στήλη έχουμε πει,  είναι από τις πιο εύκολες λύσεις για να προσθέσετε χρώμα και να αλλάξετε την εικόνα ενός συγκεκριμένου επίπλου αλλά και ολόκληρου του δωματίου. 

Δείτε εδώ όλα σας χρειάζονται να ξέρετε για να φτιάξετε μόνοι σας, μαξιλάρια ....κομμένα και ραμμένα στα γούστα και τις ανάγκες σας. 

4. Η αλλαγή τόσο του κεντρικού, λευκού, κάδρου με ένα σε πολύ πιο έντονες αποχρώσεις πάνω από το τζάκι και η προσθήκη μερικών ακόμη σε επιμέρους σημεία, επίσης έχει συμβάλλει καθοριστικά στην αλλαγή του "σκηνικού". 
Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουν προτιμηθεί αφίσες και φωτογραφίες με ...χειμερινές αναφορές και τοποθετημένες σε απλές οικονομικές κορνίζες, εσείς σε μια παρόμοια ...ανακαίνιση μπορείτε να επιλέξετε οτιδήποτε ταιριάζει στο στυλ και τα γούστα σας και θα κάνετε πραγματικά ....ακαταμάχητη την όψη των τοίχων σας. 


Περισσότερο... χειμωνιάτικο

Ο ίδιος και πάλι χώρος, με τα ίδια ακριβώς έπιπλα, αλλά ντυμένος ακόμα πιο ...χειμωνιάτικα, πιο ...ζεστά και πολύ πιο έντονα χρωματικά.

Ο τοίχος του τζακιού κάνει εδώ την διαφορά, βαμμένος σ΄ένα πολύ ζεστό κεραμιδί ...συντροφιά μ΄ένα λευκό stencil  και ταιριασμένος ιδανικά με τα χρώματα στο χαλί,  τα ζεστά ριχτάρια, το δερμάτινο ταμπουρέ που έχει πάρει τη θέση του τραπεζιού μπροστά στους καναπέδες, τις σκουρόχρωμες κουρτίνες στα παράθυρα αλλά κι εκείνες τις διακοσμητικές σ΄ένα σημείο του τοίχου.

 Άνοιξη εν όψη
Ακόμα κι αν θεωρήσετε κάπως ...εξαντρίκ, κάποιες λειπτομέρειες όπως τα έντονα λουλούδια πάνω στον τοίχο του τζακιού, οφείλετε να παραδεχθείτε ότι η παρουσία του πράσινου σε σχέση με τις προηγούμενες μεταμορφώσεις του ίδιου χώρου στις μεγάλες επιφάνειες του χαλιού και των κουρτινών αλλά και μερικές ακόμα ...πινελιές από ζωηρές αποχρώσεις, πραγματικά παραπέμπουν σε μια πολύ πιο ανάλαφρη και άψογη αισθητικά ανοιξιάτικη ατμόσφαιρα.  


Γενικά, όλες τις φορές που νοιώθετε πως ο χώρος του καθιστικού έχει αρχίσει και σας ...κουράζει οπτικά, μην πιστέψετε πως πρέπει να αλλάξετε έπιπλα για να ανανεώσετε την όψη του. Απλά κάντε μερικές  αλλαγές στα υφάσματα (κουρτίνες-χαλιά-μαξιλάρια-ριχτάρια), σε κάποια κάδρα, βάψτε σε διαφορετική απόχρωση από τους υπόλοιπους έναν τοίχο, αλλάξτε  καπέλα σε αμπαζούρ και φωτιστικά ή  διαφοροποιήστε  την διάταξη των επίπλων αν αυτό είναι δυνατόν. Πάντα υπάρχει τρόπος όλα να τοποθετηθούν και κάπως ...αλλιώς.
Πηγή :  bhg.com
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Χρώματα και υπνοδωμάτιο!!

Η κρεβατοκάμαρα είναι το πιο σημαντικό δωμάτιο του σπιτιού σας καθώς πολλές φορές χρησιμοποιείται ως κουζίνα, ως γραφείο αλλά και καμιά φορά ως… σαλόνι! Η διακόσμηση του υπνοδωματίου είναι βασική και απαιτεί λοιπόν την ιδιαίτερη προσοχή σας.
Πριν επιλέξετε τα έπιπλα που θέλετε να προσθέσετε σε αυτό, σκεφτείτε το στυλ που θέλετε να του δώσετε. Για να το κάνετε αυτό επιλέξτε το βασικό χρώμα του χώρου.
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 1
Δείτε παρακάτω πώς να διαλέξετε τα σωστά χρώματα για υπνοδωμάτιο και δημιουργήστε τον χώρο που ονειρεύεστε!
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 2
Χρώματα και ψυχολογία
Σύμφωνα με την ψυχολογία, η κρεβατοκάμαρα πρέπει να είναι ένας ήρεμος χώρος που να αποπνέει σιγουριά, ασφάλεια και αρμονία. 
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 3
Τα ιδανικά χρώματα για το υπνοδωμάτιο είναι τα παλ και όχι τα σκούρα. Οι ανοιχτόχρωμες βαφές, λευκό, γαλάζιο, κίτρινο, και το χρώμα της άμμου, χαρίζουν φως στο δωμάτιο ενώ ξεκουράζουν τα μάτια. Επίσης δεν είναι καθόλου δεσμευτικά ως προς το στυλ που θέλετε να εκπέμπει το δωμάτιο, καθώς και ως προς τα υπόλοιπα έπιπλα της κρεβατοκάμαρας, ενώ αν κάποια στιγμή στο μέλλον τα βαρεθείτε και θέλετε να αλλάξετε απόχρωση, η βαφή των τοίχων θα είναι πολύ εύκολη.
Υπνοδωμάτιο με trendy χρώματα
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 4

Τα νέα χρώματα στο υπνοδωμάτιο είναι οι συνδυασμοί γήινων αποχρώσεων. Τόνοι του καφέ μαζί με αποχρώσεις του λαδί, του σπασμένου πράσινου και του κρόκου, θα σας εκπλήξουν θετικά. Χαρίζουν άμεση ζεστασιά στο χώρο και κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται αμέσως πιο ανθρώπινο, φιλικό και οικογενειακό χωρίς όμως να δείχνει βαρετό. Επίσης, τα συγκεκριμένα χρώματα στο υπνοδωμάτιο δένουν τέλεια και με τα σύγχρονα έπιπλα μίνιμαλ αισθητικής χωρίς να περιορίζουν τις επιλογές σας.
Χρώματα με βάση τα έπιπλα
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 5 
Όλα εξαρτώνται από τις δικές σας επιθυμίες και το προσωπικό σας γούστο. Αν τα βασικά έπιπλα κρεβατοκάμαρας που έχετε διαλέξει, όπως η ντουλάπα, τα κρεβάτια και το κομοδίνο είναι σε σκούρα χρώματα, τότε στους τοίχους προτιμήστε ανοιχτά χρώματα που θα φωτίσουν το υπνοδωμάτιο.
Αν αντιθέτως το κρεβάτι και τα υπόλοιπα έπιπλα είναι λευκά ή ανοιχτόχρωμα, μπορείτε τότε να βάψετε τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας σε πιο σκούρους τόνους όπως το καφέ.
Υπνοδωμάτιο με ταπετσαρίες
Χρώματα Υπνοδωμάτιο 6 
Οι ταπετσαρίες είναι μία υπέροχη ιδέα για κρεβατοκάμαρες με άποψη. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιες που ντύνουν ολόκληρους τους τοίχους και να δώσετε έτσι μία ξεχωριστή προσωπικότητα στο χώρο, που δεν θα συναντήσετε αλλού. Μία άλλη λύση είναι οι ταπετσαρίες-λωρίδα που καλύπτουν μόνο μερικώς τους τοίχους. Είναι πιο οικονομικές, δεν φορτώνουν οπτικά το δωμάτιο και επιτρέπουν στα υπόλοιπα έπιπλα να αναδειχθούν. Παράλληλα, σε περίπτωση ανανέωσης της κρεβατοκάμαρας, το μικρότερο μέγεθός τους σε σχέση με τις ταπετσαρίες που ντύνουν όλο τον τοίχο, κάνει τη διαδικασία αλλαγής τους πολύ πιο εύκολη.
Το θέμα "χρώματα και υπνοδωμάτιο" είναι ένα από τα βασικά στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Συζητήστε ως ζευγάρι, δείτε τις επιθυμίες σας και αποφασίστε από κοινού για τη διακόσμηση του χώρου.
Πηγή :  diakosmisikaispiti
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Sortilège de Cartier: τα ανθισμένα κοσμήματα (Video)

Η νέα συλλογή κοσμημάτων του οίκου Cartier ονομάζεται Sortilège de Cartier, περιλαμβάνει εξήντα μοναδικά κομμάτια και έχει εμπνευστεί από τις πέντε οικογένειες αρωμάτων -ανάμεσά τους αυτά που βασίζονται σε λευκά άνθη, τα φλοράλ και τα εσπεριδοειδή...

Η συλλογή Sortilège de Cartier έχει κατασκευαστεί από πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, από χρυσό, πλατίνα καθώς και διαμάντια.
Η παρουσίαση της νέας αυτής κολεξιόν  έγινε στις 17 Σεπτεμβρίου σε μια βίλα της Ρώμης, στην οποία παρευρέθηκε η εκπρόσωπος και πρόσωπο του οίκου, Monica Bellucci. Παράλληλα, ο οίκος Cartier παρέθεσε και γεύμα στο Παρίσι για τις 18 φιναλίστ των φετινών βραβείων Cartier Women’s Initiative.
 Δείτε Video  εδώ :
Vana Antonopoulou
Πηγή : fashionlove
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

 

Φθινοπώριασε πως να διαμορφώσετε τα παρτέρια σας !!

Προσπαθώντας να διαμορφώσετε τον κήπο σας με τρόπο που να αξιοποιήσετε  όσο το δυνατόν περισσότερο τον διαθέσιμο χώρο αλλά και "μοιράζοντας" ανά σημείο  τα χρώματά του έτσι που να δημιουργήσετε μια αληθινά όμορφη εικόνα και πριν από την απάντηση στην ερώτηση "με ποιά φυτά;"  θα πρέπει να έχετε αποφασίσει "σε ποιά σημεία" και με "ποιά διάταξη".
Το αν θα δημιουργήσετε τα παρτέρια σας περιμετρικά και κοντά στις μάντρες ή "ελεύθερα" μέσα στον χώρο του κήπου, αν θα τα οριοθετήσετε και με ποιόν τρόπο και υλικό ή θα φυτέψετε έτσι που οι φυτεμένες περιοχές να αποτελούν μια συνέχεια των διαδρόμων ανάμεσά τους χωρίς τίποτα να παρεμβάλλεται, αν θα δημιουργήσετε τα παρτέρια σας στην ευθεία του εδάφους ή υπερυψωμένα κλπ. κλπ. είναι επιλογές που θα καθορίσουν την πετυχημένη εικόνα του κήπου σας και την εκμετάλλευση όλων των χώρων πολύ περισσότερο από τα είδη και τα χρώματα των φυτών και των λουλουδιών που θα επιλέξετε και κυρίως είναι στοιχεία που μετά την αρχική τους διαμόρφωση, πολύ πιο δύσκολα μπορείτε να τα αλλάξετε σε σχέση με την ευκολία στο να αλλάξετε εκ των υστέρων το είδος ή τη θέση φυτών και λουλουδιών. 

Πάρτε λοιπόν μερικές ιδέες για το πως θα μπορούσαν, σε γενικές γραμμές,  να διαμορφωθούν τα παρτέρια σας και μην ...τρομάζετε από τα "μεγέθη" μερικών προτάσεων, εφαρμόστε την όποια λύση σας αρέσει και ταιριάζει στον δικό σας κήπο σε "μικρογραφία", ανάλογα με τον δικό σας διαθέσιμο χώρο. 


Πηγή : landscapedesign.ws/ tlc.howstuffworks.com/ green-pro.biz/
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

 

Παπούτσια Miu Miu : Άνοιξη/Καλοκαίρι 2012

 O oίκος Miu Miu πριν λίγες μέρες μας παρουσίασε την Ανοιξιάτικη/Καλοκαιρινή κολεξιόν για το 2012, στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. Eίδαμε υπέροχα μποτάκια που ήταν φτιαγμένα είτε από βελούδο είτε από δέρμα και ενώ μπροστά φαίνονταν σαν μποτάκια, το πίσω μέρος ήταν σαν σαμπό.

 
Επίσης είδαμε μυτερά μποτάκια που θύμιζαν λίγο western αλλά σε μία πολύ πιο μοντέρνα εκδοχή και έφταναν μέχρι αρκετά πιο πάνω από τον αστράγαλο.
Τέλος είδαμε μπότες που τελείωναν κάτω από το γόνατο και θύμιζαν λίγο western, λίγο δεκαετία του 70-80 με διάφορα γεωμετρικά σχέδια πάνω τους!!
Απολαύστε τα !!!
Πηγή : joywood
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

  Οι 6 πιο ενοχλητικοί τύποι του διπλανού τραπεζιού

 Καταφέρατε επιτέλους να κλείσετε τραπέζι στο αγαπημένο σας εστιατόριο, στο οποίο πασχίζετε να πάτε εδώ και μήνες; Συγχαρητήρια! Ξέρετε, όμως, ποιος θα κάθεται στο διπλανό τραπέζι; 

Ας μη γελιόμαστε: όσο νόστιμο κι αν είναι το φιλέτο που παραγγείλατε κι όσο απολαυστικός αφρός κι αν μοιάζει το μους σοκολάτας που ήρθε ως επιδόρπιο, αν στο διπλανό τραπέζι κάθεται...
ο κύριος που έχει τσακωθεί εδώ και μέρες με τη ντουζιέρα του, μιλάει δυνατά στο τηλέφωνο και προσπαθεί να πείσει τα 3 παιδιά του να φάνε συκώτι, οι πανδαισίες γεύσεων μάλλον θα πέσουν στο βούρκο.

Λόγω του ότι οι πελάτες ενός εστιατορίου, ταβέρνας κ.ο.κ. αποτελούν μια μεταβλητή που δύσκολα μπορεί να ελεγχθεί, όλοι μας κάποια στιγμή στη ζωή μας έχουμε πέσει… θύματα μιας τέτοιας κατάστασης κατά τη διάρκεια του φαγητού μας, με τα παιδάκια του τραπεζιού δίπλα μας να παίζουν καράτε με την καρέκλα μας ή τον διπλανό επιχειρηματία να μιλάει στο κινητό του κάθε 30 δευτερόλεπτα δίνοντας εντολές σε υψηλά ντεσιμπέλ.

Ποιες όμως, είναι οι πιο συνηθισμένες ενοχλητικές περιπτώσεις του διπλανού τραπεζιού, έτσι ώστε να τις αναγνωρίζετε αμέσως και να αλλάζετε τραπέζι προτού να είναι αργά;
Ο ακατάστατος φασαριόζος

Κατά πάσα πιθανότητα θα τα έχει τα κιλάκια του, καθώς είναι καλοφαγάς. Μόλις το φαγητό φτάσει στο τραπέζι κάνει «μακροβούτι» στα πιάτα όλων και μετατρέπει το τραπέζι σε γεύμα επιζώντων αεροπορικού που έχουν να φάνε 3 μήνες. Μέχρι εκεί καλώς, αφού δεν βρίσκεται στο δικό σας τραπέζι. Όταν, όμως, αρχίζει να ρουφάει τη σούπα του πιάνοντας ντεσιμπέλ κομπρεσέρ, να απολαμβάνει τα κόκαλα του κοτόπουλου βγάζοντας τσιριχτούς ήχους, να κοπανάει τη μπύρα του στο τραπέζι κάθε 1 λεπτό, να μασάει δυνατά και να καθαρίζει τα δόντια του με τον γνωστό χαρακτηριστικό ήχο, τότε έχετε πρόβλημα.
Το ερωτευμένο ζευγάρι

Ο έρωτας είναι υπέροχο πράγμα γι’ αυτούς που το ζουν – όχι όμως και για τους γύρω τους, ειδικά σε ένα εστιατόριο. Τα παθιασμένα φιλιά και οι πονηρές κινήσεις κάτω από το τραπέζι κάνουν τους πάντες να νιώθουν αμήχανα, σε ένα μέρος που έχουν έρθει για να φάνε κι όχι για να παρακολουθήσουν αισθησιακές σκηνές με αδιάφορους πρωταγωνιστές. Κάθε πράγμα στον καιρό του – και στο χώρο του.

Τα ανεξέλεγκτα μικρά παιδιά
Οι καιροί είναι δύσκολοι, οι νταντάδες είναι ακριβές και οι γονείς πρέπει κι αυτοί να βγουν κάποια στιγμή από το σπίτι και να ξεσκάσουν μαζί με τα παιδιά τους. Μέχρι εκεί καλά. Όταν, όμως, τα βλαστάρια τους σκαρφαλώνουν στα τριγύρω τραπέζια, αρπάζουν φαγητό και τρέχουν ανέμελα παίζοντας κυνηγητό γύρω από το τραπέζι σας, δεν πρόκειται να θεωρηθούν χαριτωμένα επειδή έχουν μπλε μάτια και 4 δόντια. Μέχρι λοιπόν οι γονείς τους να αφήσουν κάτω την μπριζόλα και να ασχοληθούν με τα παιδιά που τρέχουν, κλαίνε και φωνάζουν, οι υπόλοιποι πελάτες πιθανότατα να καλούν το πνεύμα του Ηρώδη για ενισχύσεις.

Ο εορτάζοντας – και η παρέα του


Η διπλανή παρέα απαρτίζεται από τουλάχιστον 10 άτομα που έχουν να τα πουν καιρό και μιλάνε όλοι με όλους ταυτόχρονα, πιάνοντας συνολικά υψηλές… νότες στα ουρλιαχτά και τα γέλια. Τσουγκρίζουν τα ποτήρια τους κάθε 1,5 λεπτό φωνάζοντας ευχές στον εορτάζοντα και αν θέλατε να απολαύσετε ήσυχα ένα όμορφο γεύμα, το όνειρό σας μόλις καταστράφηκε - αν βέβαια βγήκατε για φαγητό του Αγίου Γεωργίου, η ευθύνη είναι μισή δική σας.

Ο… «κινητόπληκτος»

Αν υπήρχε κλινική αποτοξίνωσης από τον δωρεάν χρόνο ομιλίας του κινητού θα έπρεπε να βρίσκονται εκεί, αλλά επειδή δεν υπάρχει, κυκλοφορούν ανάμεσά μας και τρώνε στα διπλανά τραπέζια. Το χειρότερο είναι ότι σας ξεγέλασαν όταν τους είδατε μόνους τους στο τραπέζι και σκεφτήκατε να καθίσετε δίπλα τους για να αποφύγετε όλους τους προηγούμενους. Το κινητό τους χτυπάει αδιάλειπτα κι αυτοί μιλούν δυνατά, γέρνοντας συνεχώς προς το μέρος σας για να βρουν καλύτερο σήμα, πλησιάζοντας όλο και περισσότερο προς το αυτί σας.

Ο μεθυσμένος

Το ένα ποτηράκι έγινε ένα καραφάκι και το ένα καραφάκι έγινε ένα βαρέλι αλκοόλ, το οποίο έχει καταλήξει στο στομάχι του διπλανού σας σε χρόνο ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι παίρνει ασυζητητί το βραβείο του πιο ενοχλητικού διπλανού, αφού όντας μεθυσμένος μπορεί να κάνει όλα τα παραπάνω ταυτόχρονα και επί 10. Αν βρίσκεστε δίπλα του, καλή όρεξη και προπάντων καλή τύχη.
ΤΖΟΥΛΙΑ ΤΑΣΩΝΗ
Πηγή :  clickatlife 
Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Μακιγιάζ : Πως παραμένει αναλλοίωτο μετά από ώρες

Ξυπνάμε το πρωί μετά από ένα πλούσιο 8ωρο ύπνου κι έχουμε όλη την καλή διάθεση να πιάσουμε τα πινέλα και τα χρώματα! Μας περιμένει μια γεμάτη μέρα και θέλουμε το αποτέλεσμα να ‘ναι τέλειο αλλά να ‘χει και διάρκεια, αφού το βράδυ θα συναντήσουμε φίλες και φίλους για ένα ποτό μετά τη δουλειά.
Ας τα πάρουμε απ’ την αρχή λοιπόν...
το μυστικό είναι να ετοιμάσουμε ένα πρόσωπο με πρωινό κι ελαφρύ μακιγιάζ, που να προϋποθέτει ότι μετά από ώρες θα παραμένει ακόμα στη θέση του.
Βάση
Αφού καθαρίσουμε προσεκτικά το πρόσωπο μας, μια ωραία ιδέα είναι ν’ αναμείξουμε το μέικ-απ με την ενυδατική μας κρέμα. Έτσι κερδίζουμε χρόνο, και μεταμορφώνουμε την υφή της κάλυψης σε σούπερ ενυδατική. Με το ειδικό σφουγγαράκι ή τα δάχτυλα μας -ελέγχοντας πάντα την ποσότητα - απλώνουμε.
Μια πρόταση είναι το MAC Face and Body Foundation που παραμένει για ώρες!
Επιλέξτε μια διάφανη πούδρα, ώστε να αφαιρέσετε τη γυαλάδα και τη λιπαρότητα και να δώσετε διάφανη ματ όψη.
Μάτια
Αφού πουδράρουμε το πρόσωπο, έχουμε εξασφαλίσει κατά πολύ τη διάρκεια του μακιγιάζ. Για το μακιγιάζ των ματιών λαμβάνουμε υπόψη την σκιά και τη μάσκαρα. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε θα πρέπει να ‘ναι από σταθερές ύλες. Επιλέγουμε σκιές σε σκόνη κι όχι κρεμώδεις, αφού τα έλαια που περιέχουν οι σκιές σε κρέμα σε συνδυασμό με τα φυσικά έλαια του δέρματος, δεν αφήνουν τα αποτέλεσμα να διαρκεί για πολλές ώρες. Οι αδιάβροχες μάσκαρα δίνουν μια πιο σταθερή λύση.
Μάγουλα
Για να διατηρήσετε το ρουζ περισσότερο, θα πρέπει να επιλέξετε κάποιο με απαλή υφή. Μην υπερβάλετε, τ’ ότι θα βάλουμε μεγαλύτερη ποσότητα δεν μας εξασφαλίζει σταθερότητα, ούτε μεγαλύτερη διάρκεια. Αν έχετε τη διάθεση και το χρόνο, μπορείτε ν’ απλώσετε από πριν στα ζυγωματικά σας μια κρέμα λάμψης, που λειτουργεί σαν highlighter, δίνει διακριτική λάμψη και βοηθάει το ρουζ να παραμείνει.
Χείλη
 Ο κλασικός τρόπος για να μείνει σταθερό το κραγιόν πολλές ώρες, είναι να περάσετε πρώτα την περιοχή με μέικ-απ σε υγρή μορφή και μετά την πούδρα. Μπορείτε να περάσετε με το πινέλο την πρώτη στρώση κραγιόν, να πουδράρετε και να περάσετε μια δεύτερη στρώση. Σημαντικό ρόλο για να μην αλλοιωθεί και τρέξει το χρώμα, είναι το μολύβι χειλιών. Επιλέξτε το στην ίδια απόχρωση με το κραγιόν σας.
Έτσι, μετά από ένα 9ωρο ή 10ωρο μπροστά σε μια οθόνη υπολογιστή είναι λίγα αυτά που θα χρειαστεί να διορθώσουμε, όπως ίσως να βάλουμε μια ακόμη στρώση κραγιόν. Αυτό που μένει να μας απασχολεί, είναι που θα πάμε το βράδυ με τους φίλους μας!

Γεωργία
Κωτσιοπούλου
Make-Up Artist
Τηλ: 6944-254681
e-mail:
gkotsiopoulou@yahoo.gr

 

 Hermès : Spring - Summer 2012 Collection (video)

 
 Spring - Summer 2012 Collection by Hermès

  

Δείτε Video 

Πηγή :  poshfashionnews
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
 

 Μη φοβάσαι τη βροχή! Οι καλύτερες γαλότσες της σεζόν είναι εδώ και φλερτάρουν με το στυλ σου...

Μια βροχερή μέρα φέρνει πάντα αναταράξεις στις καθημερινές σου συνήθειες αφού για να μην ....
διαλυθεί το μαλλί, το μακιγιάζ και για να μπορέσεις να φτάσεις στη δουλειά σου αρτιμελής οφείλεις να είσαι σωστά οργανωμένη. Η έλλειψη σωστής οργάνωσης λοιπόν -σου το υπογράφω- θα σου φέρει εκτός από το οφθαλμοφανές, που είναι ο εκνευρισμός, διάλυση οποιασδήποτε fashion διάθεσης αλλά και κρυοπαγήματα.

Πως γίνεται όμως όταν ανοίγεις το παραθυρό σου το πρωί και βλέπεις τη βροχή... να μην χάνεις την ψυχραιμία σου και με εύκολο και πρακτικό τρόπο να προφυλάσσεσαι αλλά και να διατηρείς το στιλ σοu; Αυτό το ερώτημα φαίνεται πως είχαν εδώ κι αρκετό καιρό στο χώρο της μόδας κι έφεραν στο προσκήνιο της λεγόμενες hunter boots! Οι hunter boots είναι, στην ελληνική, οι κυνηγητικές μπότες -η γνωστή γαλότσα- που είναι από πλαστικό και τις περισσότερες φορές θα τις βρεις σε έντονα χρώματα δημιουργώντας μια αρκετά ζωηρή διάθεση.

Οι γαλότσες υπήρχαν ανέκαθεν στην αγορά απλά δεν τις θεωρούσε κανείς τόσο κομψές ώστε να τις φορέσει στην καθημερινότητά του. Με το που ήρθαν στην επικαιρότητα όμως έγιναν ανάρπαστες, πολύ στιλάτες και πλέον δεν λείπουν σχεδόν από καμία γκαρνταρόμπα. Κι αν αναρωτιέσαι πότε ήρθαν στο προσκήνιο, οφείλω να σε ενημερώσω πως το 2007 η Kate Moss τις φόρεσε σε φεστιβάλ με καυτό σορτς και military jacket εκτοξεύοντας τη δημοτικότητα του trend  στα ύψη! Η αμαρτία είναι και θα την πω πως όταν τις είχα πρωτοπάρει, η επιλογή μου προκάλεσε το γέλιο των γύρω μου. Πόσο δικαιωμένη νιώθω!

Αφού λοιπόν οι γαλότσες είναι τάση που οδήγησε σε μανία και υπάρχουν σε υπεραφθονία στην αγορά είναι σαφέστατα η σωστότερη επιλογή για τις βροχερές αλλά και τις απλά κρύες μέρες που έρχονται.

Έχοντας όλα τα παραπάνω στοιχεία και το γεγονός πως οι περισσότερες στο γραφείο την πρώτη βροχερή μέρα για φέτος ήρθαμε με γαλότσες, παρουσιάζουμε τις πιο μοδάτες και στιλάτες γαλότσες της αγοράς!
Fullah Sugah  37.50 ευρώ
Kόκκινο ζωηρό που σου φτιάχνει τη διάθεση και σου φέρνει μνήμες από τον Άγιο Βασίλη. Με ένα total μονόχρωμο κατά προτίμηση μαύρο σύνολο θα κάνει αίσθηση και σαφέστατα θα τραβήξει τα βλέμματα.
Buldoza.gr 24.00 ευρώ
Είναι πολύ fun και στιλάτες! Έντονο print σε απόχρωσεις που σε κάνουν να θέλεις να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και να δημιουργήσεις ένα πολύ trendy σύνολο.
Zara 49.95 ευρώ
Πόσο κομψές αυτές οι γαλότσες! Λουστίνι ο κορμός της μπότας με  καφέ δερμάτινη απόχρωση στο πάνω μέρος τους. Μπορούν να φορεθούν από τη δουλειά μέχρι και για ποτό το βράδυ.  Είναι ίσως η καλύτερη απόδειξη πως δεν χρειάζεται να διαθέσεις μια μικρή περιουσία για να κάνεις στιλάτες αγορές.
Emporiο Armani, Νak 170.00 ευρώ
Πολύ όμορφη μονόχρωμη γαλότσα με λουστίνι λεπτομέρειες. Η συγκεκριμένη μπότα φοριέται πολύ σωστά με κολάν και oversized πουλόβερ, πουκάμισα και ζακέτες.
Vivienne Westwood Αnglomania, Shop Eρμού 112α -  83.00 ευρώ
Η συγκεκριμένη μπότα είναι μια πολύ κομψή επιλογή με χρυσές λεπτομέρειες εάν οι ψηλές μπότες δεν είναι και το πιο αγαπημένο σου στιλ. Σε φαντάζεσαι να το φοράς με τζιν, πουλόβερ ή ζακέτα και πολύ κομψά κι απλά να πηγαίνεις από τη δουλειά σου μέχρι τη βόλτα σου.
Αν τις επιλέξεις μην χάσεις την ευκαιρία να μυρίσεις το πλαστικό από το οποίο αποτελούνται που σίγουρα θα σου φέρει μνήμες τσιχλόφουσκας.
Fullah Sugah 37.50 ευρώ
Νομίζω πως το καταλαβαίνεις και μόνη σου αφού το βλέπεις παντού πως το λεοπάρ φέτος είναι ό, τι πιο μοδάτο! Μπορείς να το επιλέξεις και στις γαλότσες σου λοιπόν διατηρώντας το υπόλοιπο στιλ σου σε πολύ χαλαρούς χρωματικά τόνους. Αγαπάμε τα fullah sugah γιατί σου δίνουν τη δυνατότητα να ψωνίσεις ό, τι πιο επίκαιρο σε πολύ χαμηλές και προσιτές τιμές.
Steve Madden Nak  89.00 ευρώ
Κόκκινες μπότες με λουράκι στον αστράγαλο που δημιουργεί την αίσθηση των biker boots. Το ματ πλαστικό είναι μία από τις πολλές επιλογές σε στιλ και ύφος που μπορείς να επιλέξεις να έχουν οι γαλότσες σου.
Stylebop.com 219.00 ευρώ
Ο συγκεκριμένος χρωματικός συνδυασμός μας αρέσει πολύ! Είναι κομψός, ταιριάζει πολύ με τζιν και λευκό πουκάμισο και δίνει την αίσθηση πως αν πήγαινες για κυνήγι θα τις επέλεγες αφού χρωματικά θα ήταν το τέλειο καμουφλάζ.
Μigato 33.00 ευρώ
Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί συνδυάζει πολλά στιλ μαζί. Φέτος όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο θέμα είναι στην επικαιρότητα οι μπότες σε στιλ ιππασίας που έχουν ως χαρακτηριστικό τους το κορδόνι. Έτσι λοιπόν οι Migato σου δίνουν τη δυνατότητα να τις αποκτήσεις σε μια πολύ προσιτή τιμή.

Για το τέλος σου κρατούσα όμως το καλύτερο! Εσύ μπορεί να κάθεσαι ανυποψίαστη και να διαβάζεις αυτές τις γραμμές αλλά εάν είσαι από εκείνες που λατρεύουν τις προσφορές στα labels σε προειδοποιώ πως έρχεται τσουνάμι! (ως φίλη σωστή σε προειδοποίησα)
Jimmychoo.com από 315.00 - 158.00 ευρώ.

Οι hunter boots με την υπογραφή του οίκου Jimmy Choo που είναι μακράν  -αναμφισβήτητα και αδιαπραγμάτευτα οι πιο στιλάτες και chic που κυκλοφορούν στην αγορά- έχουν αρχική τιμή 315.00 ευρώ αφού χαρακτηριστικό τους είναι το crocodile print του οίκου. Τώρα μπορείς να τις αγοράσεις online αφού online πλέον βρίσκεις τις καλύτερες προσφορές, στη μισή τιμή, 158.00 ευρώ! 
Πηγή :  tlife
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Πρωτοβρόχια... Φθινοπώριασε ...επιλογή ομπρέλας !!!!

Ήρθαν τα πρωτοβρόχια και σίγουρα θα χρειαστείτε μια ομπρελίτσα! Ναι καλέ, εκείνο το αντικείμενο εκείνο που χρησιμεύει για την προστασία από τον ήλιο ή τη βροχή.  Εκείνο που αποτελείται από ένα ευθύγραμμο ξύλινο ή μεταλλικό άξονα, πάνω στην άκρη του οποίου στερεώνονται...
ακτίνες, οι οποίες στηρίζουν ύφασμα το οποίο προσφέρει σκιά ή εμποδίζει τη βροχή.
Καλέ ναι … εκείνο το αντικείμενο που για να το χρησιμοποιήσει κανείς το ανοίγει, έτσι ώστε να γίνεται πλήρης έκταση τους υφάσματος, ενώ μετά τη χρήση κλείνονται, ώστε να μην καταλαμβάνουν μεγάλο χώρο και να μη κινδυνεύουν από τον αέρα….
Τι;  Ακόμα δεν καταλάβατε;
Εμ… με τόοοσες επιλογές πως να βγάλετε και εσείς κάποιο συμπέρασμα για το τι είναι τελικά ομπρέλα και σε τι χρησιμεύει!
Για να σας βοηθήσουμε,  σας παρουσιάζουμε τις καλύτερες:

Ομπρέλες για όλο το σώμα…
 

Ομπρέλες για να βλέπετε και απο μέσα απο το ύφασμα…

 

Ομπρέλες με περίεργες λαβές…

Ομπρέλα για δύο…
Ομπρέλες λίγο διαφορετικές…
 

 

 

Ομπρέλα για το pet…
Ομπρέλες για τα παππούτσια σας…
Η επιλογή είναι δική σας!!!
By Jein
Πηγή : tsouxtres
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
 

 Hot! Tι να φορέσεις ανάλογα με το στιλ σου για να είσαι sexy...

Σήμερα αφήνω στην άκρη το κομμάτι της μόδας και μιλάω ως γυναίκα προς γυναίκα! Γιατί ωραία όλα αυτά που μας προτείνουν οι μόδιστροι, ωραία τα στιλάτα ρούχα αλλά πολλές φορές, σου μιλάω εμπειρικά, ο μεγάλος φανατισμός με το να ντύνεσαι με την τελευταία τάση, να κάνεις περίπλοκους συνδυασμούς και να δημιουργείς υπερπαραγωγές ντυσίματα δεν φέρνουν πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό το φαινόμενο εξηγεί κι αυτό που....
υποστηρίζουν πολλοί άντρες πως οι γυναίκες πλέον ντύνονται για τις άλλες γυναίκες. Δηλαδή δεν σε ενδιαφέρει να σαγηνεύσεις τους άντρες αλλά να εντυπωσιάσεις τις άλλες εκεί έξω.

Αν και η συγκεκριμένη θεωρία δεν με βρίσκει σύμφωνη οφείλω να ομολογήσω πως επιτυχία στους άντρες δεν έρχεται με τα περίπλοκα αλλά με τα απλά. Όχι με τα συντηρητικά αλλά με τα sexy. Κι αν το αγόρι σου έχει μυστήριες απαιτήσεις και δεν μπορείς να διανοηθείς πως θα φορέσεις τσόκαρο σε συνδυασμό με φόρεμα σε έντονα χρώματα ή φόρμες με στρας σε  φούξια απόχρωση, θέλω να σου πω να μην πανικοβάλεσαι! Φόρεσέ τα στο σπίτι! Θα μου πεις στο σπίτι θα κυκλοφορώ με τακούνια; Ε, δεν γίνεται και στιλάτη να θέλεις να είσαι έξω και στο σπίτι να κυκλοφορείς με παντόφλες! Κάνε μία "θυσία" για την αγάπη σας!

Και όπως πολύ σωστά λέγεται ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει όταν κλείνουν οι πόρτες ενός σπιτιού. Τι γίνεται όμως όταν βγαίνει κανείς έξω εύκολα μπορείς να το μάθεις. Έτσι δεν θα αναλύσω το τί να φοράς στο σπίτι για να διατηρήσεις τη φλόγα της σχέσης δυνατή -αυτά είναι προσωπικά θέματα- θα αναλύσω τι να φορέσεις έξω ώστε και sexy να είσαι και να αρέσεις στα αγόρια και να μην χάνεις το στιλ σου.

Πριν ξεκινήσω να σου πω πως το τι κάνει κάποιον άνθρωπο να είναι sexy είναι τελείως υποκειμενικό αφού εξαρτάται από την ηλικία, το στιλ του καθενός, την αισθητική του και τον σωματότυπό του.

Και τι εννοώ με αυτό... Σε μία γυναίκα αρκετά μικρόσωμη ένα σκαφτό σορτσάκι μπορεί να την κάνει να μοιάσει με lolita και το αποτέλεσμα να παραμένει μοδάτο και χαριτωμένο. Σε αντίθεση με μία μεγαλόσωμη γυναίκα είτε ψηλή είτε με καμπύλες που αν το φορέσει θα εισπράξει χειροκροτήματα -όχι απαραίτητα θετικό. Στην δεύτερη περίπτωση είναι προκλητικό.

Σορτσάκια
Aπό αριστερά Dsquared, Gstar

To σορτσάκι λοιπόν είναι ένα από τα πιο sexy trends -κι όσο περίεργο κι αν ακούγεται είναι διαχρονικό! Πες μου ποιά γενιά δεν εκτίμησε την αξία του και δεν θεώρησε το σορτσάκι sexy; Ανεξάρτητα από το αν το φορούσαν έξω ή όχι, καμία!To σορτσάκι, εάν το επιτρέπει ο σωματότυπός σου μπορεί να φανεί η πιο μοιραία επιλογή σε ντύσιμο αφού αφήνει εκτεθιμένα τα πόδια σου, τονίζει τους γλουτούς και σε συνδυασμό με ψηλά παπούτσια είναι too sexy for words!

Το sexy έχει όμως κι αυτό τους κανόνες του. Γιατί αλλο το sexy κι άλλο το πρόστυχο -εκτός κι αν αυτό επιζητάς οπότε πάω πάσο και οι κανόνες δεν ισχύουν για σένα.

TIP: Εάν θέλεις να φορέσεις το σορτσάκι σου λοιπόν συνδύασέ το με κάτι μακριμάνικο και χυτό ώστε να ισοβαθμίσει το γυμνό του κάτω μέρους που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Κοντές φούστες
Από αριστερά Balmain, Ηerve Leger

Αναμφισβήτητα οι κοντές φούστες είναι sexy! Είναι η γνωστή mini φούστα που έχει σχηματιστεί στο μυαλό πως φορούν οι γραμματείς σε μεγάλα γραφεία. Η φούστα αυτή είναι κοντή, μονόχρωμη -κατά προτίμηση μαύρη- και απόλυτα εφαρμοστή στους γλουτούς. Φυσικά συνδυάζεται με ψηλά παπούτσια και στο πέρασμά της αφήνει θύματα.

TIP: Εάν τα πόδια σου είναι το δυνατό σου σημείο μην το σκέφτεσαι λεπτό!

ΤΙP: Εάν δεν έχεις τα πόδια μοντέλου αλλά μπορείς να την υποστηρίξεις φόρεσέ την με σκούρο καλσόν.

Εάν δεν θέλεις κάτι τόσο μοιραία sexy μπορείς να φορέσεις mini, πεταχτή φούστα δημιουργώντας ένα πιο girlie στιλ. Αρέσει πολύ στα αγόρια. Βλέπεις λίγο το lambada, λίγο ότι παραπέμπει στην κοριτσίστικη αφέλεια αυτόματα τους βγάζει έναν αέρα αθώας ξεγνοιασιάς. Κι αυτό είναι σέξι.

Στενά φορέματα
Από αριστερά Louis Vuitton και Balmain

Αναδεικνύουν τις καμπύλες της γυναίκας που αν είναι σφριγιλές μπορούν να κόψουν ανάσα. Εάν υπάρχουν ατέλειες και νιώθεις πως δεν μπορείς να το φορέσεις σκέψου το ενδεχόμενο να επιλέξεις ένα πιο μακρύ σε μήκος pencil φόρεμα και να το αναδείξεις με ψηλά λεπτά παπούτσια.

TIP: Εάν έχεις μερικά περιττά κιλάκια φόρεσε φόρεμα που να δημιουργεί διχρωμία. Δηλαδή άλλο χρώμα από το στήθος και πάνω κι άλλο το υπόλοιπο φόρεμα. Αμέσως αποπροσανατολίζει από τυχόν ατέλειες.

Φορέματα
Είτε είναι mini είτε είναι μακριά τα φορέματα συγκινούν τους άντρες και αποσπούν θετικές κριτικές. Θα πρέπει να διαλέξεις το κατάλληλο για σένα και το σώμα σου και να το αναδείξεις με τα σωστά αξεσουάρ.

TIP: Εάν επιλέξεις maxi φούστα δημιούργησε ένα εντυπωσιακό σκίσιμο από τη μία της πλευρά ώστε να προδίδει κάτι από τον εσωτερικό σου κόσμο.

TIP: Τα φορέματα σε αέρινη ύφανση πάντα κερδίζουν τις εντυπώσεις αφού δημιουργούν ένα sexy μυστήριο ή μία ρομαντική σεξουαλικότητα -εξαρτάται από την διαφάνεια και την απόχρωσή της.

Διαφάνειες
Aπό αριστερά Bottega Veneta, Stella McCartney

Οι διαφάνειες που είναι κι απόλυτα επίκαιρες για φέτος είναι πολύ sexy. Η αίσθηση που δίνουν όμως είναι λίγο πιο vamp οπότε πάντα παίζει ρόλο σε τι άντρα απευθύνεσαι το αν θα του αρέσει ή θα τον τρομάξει αφού θα το θεωρήσει υπερβολικό.

TIP: Διαφάνειες μπορείς να φορέσεις και στο τελείωμα της φούστας σου αλλά και σε εφαρμοστή μπλούζα που θα διεγείρει την φαντασία του.

Παντελόνια σωλήνες - κολάν
Aπό αριστερά Balmain, Dsquared

Τα στενά παντελόνια αρέσουν επίσης πολύ αφού αγκαλιάζουν τους γλουτούς σου και αναδεικνύουν τις καμπύλες σου. Δεν υπάρχει άντρας στον κόσμο επάνω που να μην εκτιμήσει ένα ώραιο στενό παντελόνι. Παρ' όλα αυτά πρέπει να σου πω πως εάν μπορούν να επιλέξουν προτιμούν τα κολάν. Ο λόγος προφανής! Είναι πιο απαλό στην υφή και διαγράφει επακριβώς κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου.

ΤΙP: Εάν το στιλ σου είναι πιο casual φόρεσε το τζιν σου με t-shirt και αν το επιτρέπει το μέγεθος του στήθους σου φρόντισε να ξεχάσεις να φορέσεις... το σουτιέν σου!

Το έντονο ντεκολτέ
Από αριστερά Emillio Pucci, Bottega Veneta

Είναι, δεν είναι μεγάλο το μπούστο σου -παίζει το ρόλο του δεν θα σου πω ψέμματα-  τόνισέ το και θα δεις όλα τα βλέμματα να επικεντρώνονται στο σημείο. 

Να θυμάσαι!
Πάντα η έκθεση λίγης σάρκας διεγείρει τη φαντασία. Οπότε για φέτος μπορείς να αφήσεις ένα μικρό κομμάτι από την κοιλιά ή την μέση σου έξω.

Από αριστερά Just Cavalli, Lanvin

Τα αγόρια δεν δίνουν ιδιαίτερη σημασία στα υφάσματα, γιατί δεν γνωρίζουν και πολλά πράγματα. Αν όμως δώσεις εσύ έμφαση στα υλικά που είσαι ντυμένη, να είσαι σίγουρη ότι θα το εκτιμήσουν. Η αφή είναι μια πολύ χρήσιμη αίσθηση. 
Πηγή :  tlife
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Εφαρμοστό φόρεμα: Το Νο 1 "must have" της γκαρνταρόμπας

 
Το εφαρμοστό φόρεμα είναι σίγουρα ένα “must” στην ντουλάπα κάθε γυναίκας. Θα με ρωτήσετε ίσως, γιατί είναι τόσο σημαντικό; Ας δούμε λοιπόν μαζί τους λόγους για τους οποίους αυτό το είδος ρούχου μας είναι τόσο....
απαραίτητο για το ντύσημό μας.
Τα εφαρμοστά φορέματα, δεν είναι κάτι καινούργιο για τη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Για πρώτη φορά σχεδιάστηκαν πριν από εκατό περίπου χρόνια. Τα τελευταία βέβαια χρόνια, έχουν γίνει ίσως τα πιο δημοφιλή κομμάτια, ανάμεσα στις συλλογές των σύγχρονων σχεδιαστών. Το μυστικό τους γι’ αυτή την προτίμηση που τους δείχνουν οι γυναίκες στις μέρες μας, βασικά έγκειται στην ευελιξία και στην κομψότητά τους.


 
Το εφαρμοστό φόρεμα είναι το είδος φορέματος που σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στο γυναικείο σώμα. Το μήκος του είναι συνήθως μέχρι το γόνατο ή λίγο πιο κάτω, γεγονός που κάνει τα πόδια να φαίνονται πιο λεπτά και πιο όμορφα. Είναι συνήθως αμάνικο και μπορεί να φορεθεί με ζώνη ή σκέτο.
Το μεγαλύτερο προσόν του, είναι ότι αναδεικνύει την θηλυκότητα του γυναικείου κορμιού, ενώ παράλληλα μπορεί να κρύψει τις ατέλειες που μπορεί να υπάρχουν σε κάποια σημεία. Εκτός αυτού, το κόψιμο του φορέματος είναι πολύ θηλυκό και διαγράφει τέλεια την γυναικεία σιλουτέτα.

Ένα στενό φόρεμα μπορεί να φορεθεί σχεδόν σε κάθε περίσταση και φυσικά σε κάθε εποχή. Είναι μια πολύ καλή λύση για να ντυθείτε τόσο στο γραφείο όσο και σε μια βραδινή έξοδο, διαλέγοντας ανάλογα με την περίσταση ζακέτες, σακάκια, και μπολερό για να συνδυάσετε το ρούχο σας. Και φυσικά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε τη δύναμη των αξεσουάρ. Ένα κολιέ με πέρλες κι ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρικάκια, θα σας κάνουν να μοιάζετε με την πανέμορφη Audrey Hepburn. Τα φαρδιά βραχιόλια, ένα ανάλαφρο μαντήλι ή εσάρπα κι ένα ζευγάρι παπούτσια σε γραμμή σφήνας θα σας εξασφαλίσουν μια πιο ρομαντική εικόνα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητη. Ένα στενό φόρεμα σε φωτεινά χρώματα, με ένα εντυπωσιακό μπολερό, γόβες στιλέτο και δραματικό μακιγιάζ είναι η καλύτερη εμφάνιση για μια ξεχωριστή βραδυνή εμφάνιση.

Το στενό φόρεμα είναι πλέον ένα από τα αγαπημένα κομμάτια των σύγχρονων σχεδιαστών. Κάθε σεζόν βλέπουμε πολλές παραλλαγές στις πασαρέλες, είτε σε μονόχρωμα υφάσματα, είτε σε συνδυασμούς με έντονα prints. Ειδικά στη φετινή σεζόν, το είδαμε στις συλλογές πολλών μεγάλων οίκων, όπως Gianfranco Ferrι, Calvin Klein, Dries van Noten, Stella McCartney, Erdem, Peter Som, Oscar de la Renta, Versace κι απ’ ότι φαίνεται θα είναι η αδιαφιλονίκητα πρώτη επιλογή για κάθε γυναίκα.
Εάν είναι κάτι που λείπει από την ντουλάπα σας, μάλλον έφταση η στιγμή για να αναλάβετε δράση!


Πηγή :  fe-mail
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker

Οι superstars προτιμούν την Ελλάδα

Σαν την Ελλάδα μας, πουθενά! Κάτι ξέρουν λοιπόν όλοι οι διεθνούς εμβέλειας superstars που από τα τέλη Μαΐου άρχισαν να καταφθάνουν με αεροπλάνα και γιοτ στη χώρα μας για να απολαύσουν όλα αυτά που για εμάς είναι δεδομένα - και γι’ αυτό ίσως κάποιες φορές δεν τα εκτιμάμε: τη θάλασσα και τον ήλιο, που ευτυχώς είναι ακόμη... free!

Βέβαια, οι διάσημοι που επιλέγουν τα νησιά μας για τις φετινές διακοπές τους απολαμβάνουν και ανέσεις που για τους περισσότερους από εμάς ....
-ιδιαίτερα μετά και το Μεσοπρόθεσμο- είναι αυστηρώς απαγορευμένες. Ωστόσο, το ότι προτιμούν τη χώρα μας, παρ’ ότι έχουν δεκάδες άλλες επιλογές, κάτι δείχνει. Φανταστείτε δηλαδή να μην υπήρχε κρίση και όλη αυτή η δυσφημιστική προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό!
ΣΑΚΙΡΑ - ΖΕΡΑΡ ΠΙΚΕ: Απόδραση στη Μύκονο
Από τα πιο διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας showbiz -και σίγουρα το πιο hot των τελευταίων ετών-, απόλαυσαν μερικές ημέρες ξεκούρασης στη Μύκονο. Η pop star και ο άσος της Μπαρτσελόνα φρόντισαν να κρατήσουν τον ερχομό τους στη χώρα μας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εφτασαν στο αεροδρόμιο με ιδιωτικό αεροπλάνο από την Ισπανία (στο οποίο επέβαιναν μόνον οι δυο τους) σε αρκετά προχωρημένη ώρα, όταν δεν υπήρχαν άλλες πτήσεις και τα φώτα σε όλες τις αίθουσες είχαν σβήσει. Ωστόσο, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον ή το φεγγάρι της Ελλάδας και έτσι η είδηση του ερχομού τους διέρρευσε και προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, αναστάτωση, με τους δημοσιογράφους να προσπαθούν να εντοπίσουν το ζευγάρι.

Κι ενώ είχαν προγραμματίσει να παραμείνουν μερικές ημέρες στη χώρα μας, το πιεστικό πρέσινγκ δημοσιογράφων και παπαράτσι άλλαξε τα σχέδιά τους. Μάζεψαν τις αποσκευές τους και πριν προλάβουν να τους καταλάβουν έγιναν... καπνός. Οσοι πάντως τους είδαν από κοντά έχουν να λένε για το πόσο διαχυτικοί είναι μεταξύ τους ζώντας τον έρωτά τους, παρά τις αντίθετες φήμες.

ΜΑΪΚΛ ΝΤΑΓΚΛΑΣ - ΚΑΘΡΙΝ ΖΕΤΑ ΤΖΟΟΥΝΣ: Από το Ιόνιο στο Αιγαίο
Το χρυσό ζευγάρι του Χόλιγουντ μαζί με τα παιδιά του Dylan και Carey απέδειξε ότι... ξέρει από Ελλάδα! Το ταξίδι της οικογένειας στη χώρα μας ξεκίνησε με την επίσκεψη στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ντυμένοι κάζουαλ σαν απλοί τουρίστες θαύμασαν τα εκθέματα. Λίγο αργότερα, ο φακός των παπαράτσι τούς εντόπισε στη Ζάκυνθο με την υπερπολυτελή θαλαμηγό τους «Mary Jean II», να χαίρονται τη θάλασσα, τις ελληνικές νοστιμιές αλλά και τις βόλτες τους στα τουριστικά -και όχι μόνο- καταστήματα του νησιού.

Αμέσως μετά βρέθηκαν στα Δωδεκάνησα με πρώτη στάση στην Κω, όπου το λαμπερό ζευγάρι περιηγήθηκε στα σοκάκια του νησιού και απόλαυσε τις ομορφιές του. Το επόμενο πρωί η θαλαμηγός έφυγε για τη Σύμη, όπου έμειναν ένα εικοσιτετράωρο. Την επομένη, αφού επέστρεψαν στην Κω, αναχώρησαν για το Μπόντρουμ της Τουρκίας, και μία ημέρα αργότερα αναχώρησαν με λίαρ τζετ για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο ζευγάρι έρχεται στη χώρα μας, αφού πριν από λίγα χρόνια είχε επιλέξει και πάλι τα ελληνικά νησιά, για τα οποία ο ηθοποιός έχει εκφράσει την αγάπη του.
ΓΚΟΛΝΤΙ ΧΟΟΥΝ - ΚΕΡΤ ΡΑΣΕΛ: Η λατρεία που έγινε συνήθεια
Το αγαπημένο ζευγάρι λατρεύει τη χώρα μας και κυρίως το πανέμορφο νησί του Παπαδιαμάντη και το έχει αποδείξει επιστρέφοντας σχεδόν κάθε καλοκαίρι τα τελευταία δώδεκα χρόνια.

Μαγεμένοι από τις ομορφιές της Σκιάθου ο Κερτ Ράσελ και η σύζυγός του Γκόλντι Χόουν αποφάσισαν τελικά να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι στο νησί, για να μην υποχρεώνονται κάθε χρονιά σε φίλους τους. Πέρυσι μάλιστα είχαν παρέα τους και την κόρη της Γκόλντι Χόουν, επίσης διάσημη σταρ του Χόλιγουντ Κέιτ Χάντσον, η οποία φέτος δεν τους συνόδεψε, αφού είναι έγκυος και προτίμησε να παραμείνει στη βάση της.

Το διάσημο ζευγάρι φιλοξενήθηκε για αρκετές μέρες στη βίλα Ολλανδού μεγαλοεπιχειρηματία φίλου τους στην περιοχή Αχλαδιές. Φανατικοί κολυμβητές, πέρασαν τον περισσότερο χρόνο τους στην πανέμορφη αμμουδερή παραλία Βρωμόλιμνος, που βρίσκεται περίπου οχτώ χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της πόλης της Σκιάθου στη νότια ακτή του νησιού και είναι προστατευμένη από τους δυνατούς βοριάδες. Και αφού χάρηκαν σαν παιδιά τη θάλασσα, τις βόλτες με το φουσκωτό τους και το φρέσκο ψάρι στην ταβέρνα δίπλα στο κύμα, αναχώρησαν για την πατρίδα τους ελπίζοντας ότι την επόμενη φορά που θα επιστρέψουν θα είναι στο δικό τους σπίτι!
ΣΑΡΑ-ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ: Διακοπές στην Κέρκυρα
Στην Αντίπαρο την περίμεναν, στην Κέρκυρα βρέθηκε και μάλιστα πριν από λίγες ημέρες! Οπως και να έχει, η γοητευτική ηθοποιός μαζί με τον σύζυγό της Μάθιου Μπρόντερικ και τα τρία παιδιά τους για φέτος ψήφισαν Ελλάδα και ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές εξορμήσεις τους από την Κέρκυρα απολαμβάνοντας τα κατακάθαρα νερά αλλά και την εξωτική ομορφιά του Ιονίου. Η 46χρονη ηθοποιός και η οικογένειά της επέλεξαν απομακρυσμένες και ήσυχες παραλίες, έτσι ώστε να απολαύσουν τον ήλιο και τη θάλασσα μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των παπαράτσι. Το ζευγάρι μένει σε σκάφος και κάνει τις βόλτες του στα γύρω νησιά σε ώρες που δεν μπορεί να γίνει αντιληπτό.

Η διάσημη ηθοποιός έχει επανειλημμένα εκφράσει την αγάπη της για τη χώρα μας, την επιθυμία της να αγοράσει εξοχική κατοικία σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά, ενώ σε συνεντεύξεις της μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για την ελληνική κουζίνα.

KIVANC TATLITUG: Στις Σποράδες με γιοτ Ρώσου μεγιστάνα
Κρουαζιέρα στις Σποράδες για τον γοητευτικό ηθοποιό, πιο γνωστό και ως ο «Τούρκος Μπραντ Πιτ»! Ο Kivanc Tatlitug, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής του σίριαλ «Gumus», και η παρέα του κατέπλευσαν με την πολυτελή θαλαμηγό «Arethusa» στη Σκόπελο. Το εντυπωσιακό γιοτ που ανήκει σε Ρώσο μεγιστάνα έμεινε για δύο εικοσιτετράωρα δεμένο στο λιμάνι του καταπράσινου νησιού. Ο νεαρός σταρ έκανε τις βουτιές του και βόλταρε στους δρόμους χαζεύοντας τις ομορφιές του νησιού. Λίγες ώρες μετά τον ελλιμενισμό της θαλαμηγού αναχώρησε με λίγα άτομα από την παρέα του για άγνωστο προορισμό. Ο ίδιος επέστρεψε στη βάση του με ελικόπτερο χθες το μεσημέρι, και μάλιστα η υποδοχή που του επιφύλαξαν όσοι τον περίμεναν στο σκάφος ήταν -αν μη τι άλλο- φαντασμαγορική! Τελικά, ύστερα από σύντομη γιορτή για τα… καλωσορίσματα, η θαλαμηγός «Arethusa» αναχώρησε για τη Σκύρο.
ΜΠΕΡΜΠΑΤΟΦ, ΒΙΝΤΙΤΣ, ΕΤΟ: Απόβαση στην Ελούντα
Οι διάσημοι ποδοσφαιριστές φέτος επέλεξαν τη μαγευτική Ελούντα στην Κρήτη. Την αρχή έκαναν τις πρώτες μέρες του Ιουνίου ο Βούλγαρος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ και ο Σέρβος συμπαίκτης του Νεμάνια Βίντιτς, οι οποίοι κατέλυσαν σε ένα από τα υπερπολυτελή ξενοδοχεία της περιοχής με τις οικογένειές τους και απόλαυσαν μέρες ξεγνοιασιάς με πολλή θάλασσα, καλό φαγητό και άφθονο ήλιο.

Λίγες ημέρες αργότερα, κατέφθασε στο ίδιο ξενοδοχείο ο διάσημος Καμερουνέζος επιθετικός και νυν παίκτης της Ιντερ Σαμουέλ Ετό συνοδευόμενος από τη γυναίκα του Ζορζέτ. Το ζευγάρι απόλαυσε τις ώρες και τις μέρες του στο νησί της Κρήτης και εντυπωσίασε όλους όσοι είχαν την τύχη να τους γνωρίσουν με τη σεμνότητα και το χαμόγελό τους. Μάλιστα, ο διάσημος ποδοσφαιριστής απέδειξε εμπράκτως πόσο ερωτευμένος είναι με τη σύζυγό του, αφού φρόντισε να της δωρίσει ένα πανάκριβο κόσμημα για να θυμάται τις φετινές διακοπές τους...
ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΪΜΟΒΙΤΣ: Ινκόγκνιτο στη Μύκονο!
Σχεδόν αθόρυβα ήρθε και το ίδιο αθόρυβα έφυγε! Ο διάσημος Σουηδός ποδοσφαιριστής της Μίλαν ήρθε για λίγες μόνο ημέρες στη Μύκονο μαζί με την παρέα του, δεν ξεμύτισε σχεδόν καθόλου από το ξενοδοχείο του στον Ορνό και αποχώρησε από... την πίσω πόρτα του αεροδρομίου για να μη γίνει στόχος των δημοσιογράφων και των παπαράτσι που «ζουν και αναπνέουν για τέτοιες αφίξεις». Αυτές οι επισκέψεις-αστραπή άλλωστε είναι οι... σπεσιαλιτέ του. Μην ξεχνάτε ότι στο παρελθόν επισκέφτηκε την Αθήνα για ένα βράδυ, μόνο για να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο!
Πηγή  news
Επιμέλεια Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...