27 Ιουν 2015

Πώς να ανανεώσετε τη σχέση σας στις διακοπές!!

Κάθε ζευγάρι δικαιούται ένα τριήμερο πραγματικής απόδρασης, χωρίς παιδιά και υποχρεώσεις - μια ευκαιρία να αναθερμανθεί o γάμος!!
Βασικά γνωρίσματα των διακοπών είναι..........
η χαλαρότητα, η ξεγνοιασιά και η ανάλαφρη διάθεση. Αυτά πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να έρθετε κοντά με τον σύντροφο σας κρατώντας μακριά άγχη και ευθύνες.
Αφήστε λίγες μέρες τα μικρά αγαπημένα σας παιδιά στους γονείς σας και βιώστε ένα τριήμερο αποκλειστικά αφιερωμένο σε εσάς τους δυο. 

Η συνταγή για να περάσετε καλά είναι απλή: χαλαρώστε και απολαύστε το και μην ξεχάσετε να επιστρατεύσετε κάτι από τη παιχνιδιάρικη και ερωτική διάθεση που κάποτε σας είχε ενώσει. Σίγουρα θα υπάρχει ακόμη φλόγα, πυροδοτήστε την και ξανανιώστε τα ευεργετικά αποτελέσματα του έρωτα. 
Μερικές ιδέες για έμπνευση:
1. Μην βιαστείτε να φύγετε από την παραλία, όπως όταν είστε με τα παιδιά που πεινούν και πρέπει να κοιμηθούν. Μείνετε και απολαύστε το ηλιοβασίλεμα δίπλα στο κύμα. Αν η παραλία αδειάσει κάντε έρωτα με αυτό το αίσθημα του παράνομου να δυναμώνει τον ερωτισμό σας.
2. Προσποιηθείτε ότι κάτι ξεχάσατε στο αυτοκίνητο ή ότι πετάγεστε στο κοντινό ψιλικατζίδικο και πηγαίνετε να του αγοράσετε κάτι όμορφο. Ένα μικρό, συμβολικό δώρο από εκεί που δεν το περιμένει θα προσθέσει γλύκα και ρομαντισμό στη στιγμή. Για ακόμη πιο high καταστάσεις, ρωτήστε το ξενοδοχείο αν υπάρχει κάποιο κέντρο spa στην περιοχή και κλείστε ένα διπλό ραντεβού. Η εικόνα του να σας τρίβουν κάποιοι άλλοι και η αίσθηση τα ικανοποίησης που βιώνετε και οι δυο θα λειτουργήσουν απόλυτα αφροδισιακά.

3. Κάντε ντους μαζί - κάτι που με τα παιδιά παρόντα αποφεύγετε. Μπορεί να είναι μια στοργική και ταυτόχρονα άκρως ερωτική διαδικασία. Αφήστε τον να ετοιμαστεί πρώτος και να πάει στο μπαράκι να σας περιμένει. Ντυθείτε όμορφα, περιποιηθείτε τον εαυτό σας και συναντήστε τον εκεί. Ένα ραντεβού που θα σας βγάλει από την ρουτίνα, όπως παλιά.
4. Αγοράστε νέα εσώρουχα. Φορέστε ένα φόρεμα με περίεργο δέσιμο ή φερμουάρ στην πλάτη και ζητήστε του να σας βοηθήσει να το βγάλετε. Σιγά-σιγά θα αποκαλυφθεί το νέο, σέξι σετάκι σας και τα υπόλοιπα θα ακολουθήσουν. 

5. Για τις πιο προχωρημένες με πραγματικά παιχνιδιάρικη διάθεση θα προτείναμε να ξαφνιάσουν τον καλό τους τοποθετώντας στις σελίδες του λογοτεχνικού βιβλίου του μια προκλητική φωτογραφία μιας αιθέριας ύπαρξης από ένα ανδρικό περιοδικό. Μπορεί αρχικά να του φανεί αστείο και απλά να γελάσετε αλλά το μήνυμα θα το έχει λάβει: είστε χαλαρές και ερωτικές. Ο,τι πρέπει για να επισπεύσετε την επιστροφή σας στο δωμάτιο. 
 
Και μια υποσημείωση: όχι γκρίνιες, όχι αυστηρό πρόγραμμα, όχι ζήλιες. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντιερωτικό από τις εντάσεις και τους εγωισμούς. Χαρείτε ο ένας τον άλλον και αγνοήστε μικρότητες και αναποδιές. Χαϊδέψτε τον, απλώστε του με αγάπη αντηλιακό, ταΐστε τον στο στόμα, κουρνιάστε στην αγκαλιά του. Αφεθείτε σε αυτά τα μικρά που θα σας φέρουν κοντά. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...