28 Ιουν 2015

"Capital controls στις τράπεζες την Δευτέρα" είπε ο Βαρουφάκης στο BBC!

- "Σεισμός" από τις αναφορές του Γιάνη Βαρουφάκη στο ενδεχόμενο capital controls
- Τι είπε ο υπουργός Οικονομικών σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στο BBC
- "Λάβρος" εναντίον της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την χορήγηση ρευστότητας
- Ο...
κακός χαμός με τα tweets για τις αναφορές του
- Aσταμάτητες αναφορές για Grexit

Το αδιέξοδο στο Eurogroup έγινε η αφορμή να... οργιάσουν οι φήμες περί Grexit, την ώρα που δραματικές είναι οι στιγμές στην συνεδρίαση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, με το θέμα της χορήγησης ρευστότητας στις ελληνικές τράπεζες να εξελίσσεται σε θρίλερ.

Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, με μία ραδιοφωνική του συνέντευξη "βάζει φωτιά" όσον αφορά στις τράπεζες. 
  .@yanisvaroufakis tells @BBCMarkMardell: Greek Govt will be looking overnight at imposing capital controls & closing banks on Monday. #tw2

Ο Nick Sutton, δημοσιογράφος του ραδιοφώνου του BBC σχολιάζει σε "τιτίβισμά" του πως ο Γιάνης Βαρουφάκης δήλωσε στην εκπομπή του Mark Mardell, οικοδεσπότη της εκπομπής, πως η ελληνική κυβέρνηση θα εξετάσει το βράδυ το ενδεχόμενο να επιβληθούν capital controls και οι τράπεζες να παραμείνουν κλειστές, αύριο Δευτέρα!

Σε ένα άλλο tweet, ο Mark Mardell μεταφέρει δήλωση του Γιάνη Βαρουφάκη, σύμφωνα με την οποία χαρακτηρίζει αποκρουστική την τακτική της ΕΚΤ να διακόπτει την χρηματοδότηση στις τράπεζες.

Συμπληρώνει ακόμα πως αν γίνει αυτό, θα σημαίνει πως η Ευρώπη θα έχει αποτύχει.
Πηγή: newsit.gr
Newsroom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...