14 Απρ 2016

Ο Δήμος Σύρου - Ερμούπολης συγχαίρει τον Φοίνικα Σύρου για την πρόκριση στους τελικούς του Volley League

Εκ μέρους του Δήμου Σύρου - Ερμούπολης νιώθουμε την ανάγκη να συγχαρούμε θερμά.......
την «ομάδα της καρδιάς» μας και όλων των Συριανών, τον Φοίνικα Σύρου, για τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί της ομάδας του Α.Ο.Π Κηφισιάς με 3 – 2 σετ και προκρίθηκε με πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς του Πρωταθλήματος του Volley League, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Με την τεράστια επιτυχία του, ο Φοίνικας Σύρου, που για 2η φορά θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, συμμετέχοντας στον τελικό της διοργάνωσης, μας έκανε υπερήφανους για μία ακόμη φορά και μας χάρισε χαμόγελα, ενθουσιασμό και αισιοδοξία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας στους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση της ομάδας του Φοίνικα Σύρου να καταφέρουν να κατακτήσουν το στόχο τους, που αποτελεί παράλληλα και στόχο ολόκληρου του νησιού μας, καθώς οι μεγάλες επιτυχίες έρχονται μετά από συστηματική δουλειά, θυσίες και πίστη στις δυνάμεις τους.

Καλούμε τους φιλάθλους της ομάδας μας να δώσουν δυναμικό «παρών» στη σειρά των τελικών, υποστηρίζοντας και εμψυχώνοντας, με τον μοναδικό τρόπο που οι ίδιοι γνωρίζουν, τις προσπάθειες των παικτών μας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...