24 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/4

"Εντάσεις και συγκρούσεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η διέλευση της Σελήνης από τον Τοξότη ενεργοποιεί τον Άρη και τον Κρόνο που βρίσκονται στο ίδιο ζώδιο, με αποτέλεσμα να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές. Καλό είναι λοιπόν να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι κάποιοι/ες εγείρουν παράλογες απαιτήσεις. Παράλληλα, ίσως χρειαστεί να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή ή να έρθεις εκτάκτως σε επαφή με αρμόδιους, ώστε να προλάβεις μια «ζημιά» που πάει να γίνει.

Ερωτικά
Είτε ανησυχήσεις «σφόδρα» από τις εξελίξεις στην σχέση σου, είτε «συγκλονιστείς» από μια νέα γνωριμία, η κοινή συνισταμένη είναι μια ένταση που τελικά θα σε αναγκάσει να δείξεις είτε τον καλύτερο, είτε τον... χειρότερο εαυτό σου!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν δεν φροντίσεις έγκαιρα να αλλάξεις τις προτεραιότητές σου ή την πολιτική σου, ίσως βρεθείς στην δυσάρεστη θέση να «τρέχεις» πίσω από τις εξελίξεις, χωρίς να πετυχαίνεις κάτι ουσιαστικό. Παράλληλα όμως, αν ακολουθήσεις μια δυναμική πολιτική, μπορεί να ωφεληθείς από την εξέλιξη μιας νομικής υπόθεσης ή να λάβεις βοήθειες από συγγενείς.

Ερωτικά
Πολλά γίνονται, είτε για χάρη σου, είτε εξ αιτίας σου αλλά ίσως κάποια πράγματα πάρουν μια δημοσιότητα που θα σε ενοχλήσει, αφού φαίνεται να παραβιάζονται τα «προσωπικά σου δεδομένα». Παράλληλα, φαίνεται ότι κάποιος/α «βάζει λόγια» με σκοπό να διαταράξει το καλό κλίμα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δείχνει ικανή να αλλάξει τα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως τελικά να βρεις μεγαλύτερη ανταπόκριση από κάποιους/ες που δεν περιμένεις, παρά από τους τυπικά «συμμάχους» σου. Από αυτήν την άποψη είναι πολύ πιθανή μια αλλαγή πλεύσης, προκειμένου να ξεπεραστεί το όποιο αδιέξοδο. Παράλληλα, ίσως ανησυχήσεις από τις εξελίξεις στην ζωή ενός «δικού σου» ανθρώπου.

Ερωτικά
Ένας νέος κύκλος ανοίγει στα προσωπικά σου κι ίσως θα έπρεπε να εκμεταλλευτείς την περίσταση για να αφήσεις πίσω σου «παγιωμένες» θέσεις και πεποιθήσεις, που επανειλημμένα έχουν σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στα εργασιακά σου κι αν μεν ψάχνεις για δουλειά, μπορείς να ελπίζεις σε μια ικανοποιητική αλλά όχι μόνιμη λύση. Αν όμως εργάζεσαι ήδη, τότε μάλλον θα περάσεις μέσα από αναθεωρήσεις κι αλλαγές, που σίγουρα θα σε «ξεβολέψουν». Παράλληλα καλείσαι να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, αφήνοντας ενδεχομένως πίσω σου κάποιες κακές συνήθειες.

Ερωτικά
Ύστερα από ένα διάστημα, όπου τα θετικά διαδέχονταν τα αρνητικά, η κατάσταση στην προσωπική σου ζωή φαίνεται να ξεκαθαρίζει αλλά μάλλον με «θορυβώδη» τρόπο. Τελικά όμως, ίσως και να χρειάζεσαι μια γενναία εκτόνωση!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ρίξεις το βάρος στα προβλήματα και τις απαιτήσεις των αγαπημένων σου προσώπων, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου δημιουργήσει μια μεγάλη συναισθηματική αναστάτωση. Παράλληλα όμως, με δεδομένο ότι ο δείκτης της δημιουργικότητάς σου είναι πολύ υψηλός σπρώχνεσαι να τολμήσεις εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν, ώστε να πετύχεις κάτι σπάνιο και μοναδικό.

Ερωτικά
Μια νέα φάση ξεκινά στην προσωπική σου ζωή, κι ίσως κληθείς να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί «αναταράξεις» στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με το παραπάνω! Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες σου για την διατήρηση μιας κατάστασης στο υπάρχον καθεστώς δεν θα ευοδωθούν. Επιπλέον, ίσως ήρθε η ώρα να προβείς σε μια αναδιάταξη του προσωπικού σου χώρου.

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση και μάλιστα «κολλητή», ενδέχεται να τα τσουγκρίσεις αλλά δεν θα υπάρξει κάποια δυσάρεστη συνέχεια, αν δεν τη δώσεις εσύ! Αν πάλι είσαι διαθέσιμος/η, τότε μπορεί να ενοχληθείς από τον «βάρβαρο» τρόπο που σε προσεγγίζουν.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προαναγγέλλει ευκαιρίες για να ταξιδέψεις αλλά και να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια έλλειψη ανταπόκρισης από το «τοπικό» περιβάλλον σου.

Ερωτικά
Αν βρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση θα έχεις την ευκαιρία να εξασκήσεις το ταλέντο σου στην πολιτική προσέγγισης, αποκομίζοντας, ελπίδες για το μέλλον, τηλέφωνα, διευθύνσεις αλλά και κάποιες... αρνήσεις που θα σε «πικάρουν».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Παράλληλα όμως πρόσεξε μην εξαπατηθείς από ένα πρόσωπο που παριστάνει τον ειδήμονα για να καρπώνεται οφέλη.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και να τους ενδιαφέρεις αλλά αν έχεις κατά νου ήρεμες καταστάσεις, καλύτερα να το ξεχάσεις, αφού το σύμπαν σου επιφυλάσσει έντονες διεκδικήσεις κι ανταγωνισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις αλλά μην... τρομάζεις! Όταν η κάθε είδους συμβατική επιλογή δεν έχει τύχη εκείνο που οφείλεις απέναντι στον εαυτό σου είναι να υιοθετήσεις μια ριζοσπαστική πολιτική, την μόνη ικανή να σε βγάλει από το όποιο αδιέξοδο.

Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «ασφαλή», η οποία όμως επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να περιορίσεις τις εξωτερικές σου δράσεις, προτιμώντας να ησυχάσεις και να ξεκουραστείς μακριά από την «βουή» των γεγονότων. Επιπλέον, ίσως είναι σκόπιμο να ασχοληθείς άμεσα με θέματα που αφορούν στην υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα μπορεί να έρθει στο φως μια νομική «μεθόδευση» ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να παίρνει μια ανεπιθύμητη έκταση κι ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προσπαθώντας να υπερασπίσεις το δίκιο σου. Για να πετύχεις όμως στην προσπάθειά σου είναι εντελώς αναγκαία η διερεύνηση του παρασκηνίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ζωή σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα που χαρακτηρίζονται από φρέσκες ιδέες και μια νεανικότητα, κάτι που θα σου δώσει το κίνητρο για να εμπλουτίσεις τις δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντά σου με πράγματα που αξίζουν ακόμη κι αν σε «ξεβολεύουν». Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις μια εξέχουσα κοινωνική ή πολιτική δράση, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα..

Ερωτικά
Η εμπλοκή φίλων και γνωστών στις προσωπικές σου υποθέσεις, μάλλον θα ρίξει λάδι στη φωτιά, φαίνεται όμως ότι δεν υπάρχει κακή πρόθεση αλλά μια «παρεξηγήσιμη» διάθεση βοήθειας γι’ αυτό μη... βιαστείς να θυμώσεις!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να εγκαταλείψεις κάθε πολιτική που μέχρι σήμερα έχει αποδειχθεί ατελέσφορη στην καριέρα σου, ξεκινώντας ίσως από το «σπάσιμο» κάποιων ταμπού ή κανόνων, που τελικά εξυπηρετούν άλλους κι όχι εσένα. Εξ άλλου, ακόμη κι αν χρειαστεί να συγκρουστείς με το υπάρχον καθεστώς, στην πορεία θα διαπιστώσεις ότι τελικά αν δεν υπάρξεις και... λίγο «κακό παιδί», δεν μπορείς να πετύχεις αυτά που θέλεις.

Ερωτικά
Το σύμπαν «παίζει» με τα συναισθήματά σου, συμβάλλοντας σε μια κυκλοθυμία που μπορεί να αποσυντονίσει την σχέση σου. Ανάλογα «αλλοπρόσαλλες» μπορεί να είναι όμως και οι βλέψεις κάποιων για το πρόσωπό σου, οπότε... υπομονή!
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...