18 Φεβ 2016

Οργανωμένη συμμετοχή του Δήμου Μυκόνου στην έκθεση BIT 2016

Δεκάδες προγραμματισμένες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν για λογαριασμό του Δήμου Μυκόνου στο πλαίσιο........
της εκθεσιακής συμμετοχής στη διεθνή έκθεση ΒΙΤ στο Μιλάνο που έληξε στις 13 Φεβρουαρίου 2016.
Συγκεκριμένα, η MTC GROUP η εταιρεία συμβούλων του Δήμου Μυκόνου με τριμελή ομάδα και τον Γενικό Διευθυντή, Μάκη Μπίτζιο είχε συναντήσεις με δημοσιογράφους, travel bloggers και Προέδρους Ενώσεων Bloggers από την Ιταλία καθώς και με travel specialists, ταξιδιωτικά γραφεία και αεροπορικές εταιρίες με στόχο την ενίσχυση της παρουσίας της Μυκόνου στην Ιταλική αγορά.

Ειδικότερα, με την Εμπορική Διευθύντρια της αεροπορικής εταιρίας VOLOTEA, κυρία Βαλέρια Ρεμπάστι συμφωνήθηκε η διερεύνηση συνεργειών προβολής με στόχο την αύξηση της ζήτησης στην εκτός αιχμής τουριστική περίοδο.

Οι επαφές όμως επεκτάθηκαν και σε άλλες αγορές, όπως η συνεργασία για οργάνωση ταξιδιού γνωριμίας με 10-15 ταξιδιωτικούς πράκτορες από Καναδά που εξειδικεύονται σε luxury tourism καθώς και η πιθανότητα inspection trip me T.O. της Ινδίας.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς επισήμανε τον πολυδιάστατο χαρακτήρα τόσο της συγκεκριμένης όσο και των επόμενων εκθεσιακών συμμετοχών του Δήμου με την έννοια τόσο της εδραίωσης των υφιστάμενων αγορών όσο και του ανοίγματος νέων και χαιρέτισε τα θετικά μηνύματα που προδιαγράφουν, όπως είπε, μια ακόμα πετυχημένη τουριστική χρονιά για τη Μύκονο.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...