26 Φεβ 2016

Το αριστούργημα «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» Live από τη Νέα Υόρκη στο Θέατρο Απόλλων

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις.....
«ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ», «ΛΟΥΛΟΥ», «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ» και «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ», που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:55, στο Θέατρο Απόλλων, σε ζωντανή μετάδοση από τη Νέα Υόρκη, το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ».

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Η Met γιορτάζει φέτος την 10η επετειακή χρονιά του βραβευμένου προγράμματος “The Met: Live in HD”, το οποίο ξεκίνησε τις προβολές του τον Δεκέμβριο 2006 με τον «Μαγικό Αυλό».

Η σκηνή της Met «φλέγεται» όταν η σοπράνο, Kristine Opolais, και ο τενόρος, Roberto Alagna, ενώνουν τις δυνάμεις τους σε αυτή την ιστορία εμμονικής αγάπης του Puccini. Η Opolais ερμηνεύει τον πρωταγωνιστικό ρόλο μιας επαρχιωτοπούλας με ελεύθερο πνεύμα που γίνεται η ψυχή του Παρισιού. Παράλληλα, ο Alagna είναι ο τολμηρός φοιτητής που την διεκδικεί απεγνωσμένα. Ο σκηνοθέτης, Sir Richard Eyre, τοποθετεί την δράση στην κατεχόμενη Γαλλία σε ένα σκηνικό φιλμ νουάρ.

«Απεγνωσμένο Πάθος» είναι η φράση που ο ίδιος ο Puccini χρησιμοποίησε για να περιγράψει αυτή την όπερα, η οποία επιβεβαίωσε την θέση του ως τον πλέον διάσημο Ιταλό συνθέτη όπερας της εποχής του. Διευθύνει ο πρώτος μαέστρος της Μet, Fabio Luisi.

Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της Μet Opera στην Ελλάδα και την Κύπρο αυξάνονται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ αυτών είναι τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 15 λεπτά με ένα διάλειμμα των 45 λεπτών.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει σε όλες τις αίθουσες προβολής.
Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων, αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club” επισκεφθείτε το site www.metingreece.com.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...