28 Φεβ 2016

Ασταμάτητη η Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου, κέρδισε και τον Π.Α.Σ. Τήνου με 1-6

Συνέχεια στην ασταμάτητη της πορεία έδωσε η Κ13 - «Εξάσφαιρη» στη Τήνο
Μια μεγάλης σημασίας νίκη πήρε η ομάδα Κ13 του Α.Ο. Μυκόνου προσφέροντας γκολ και θέαμα...
απέναντι στον Π.Α.Σ. Τήνου με 1-6 και πλέον μπαίνει για τα καλά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος, καθώς πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση, κάνοντας έτσι ένα βήμα πιο κοντά στη πρόκριση.

Οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Μυκόνου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 6’ άνοιξαν το σκορ. Ο Πετράι βρήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή τον Καραγιαννόπουλο ο οποίος έκανε το 0-1 για την ομάδα του. Ακολούθησε ένα μαγικό τετράλεπτο από το 26′ ως 30′ όπου οι πιτσιρικάδες του Α.Ο. Μυκόνου έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη πετυχαίνοντας 3 τέρματα. Στο 26′ ο Φρατζεσκάκης μετά από ατομική προσπάθεια θα βρεθεί μόνος του με τον τερματοφύλακα και θα κάνει το 0-2 .

Στο 27′ ο Καραγιαννόπουλος θα κλέψει τη μπάλα στο ύψος της μεγάλη περιοχής και θα πλασάρει εύστοχα για το 0-3.

Στο 30΄ ο Πετράι θα βγάλει μια ακόμα ασίστ πάρε βάλε, αυτή τη φορά στον Θεοδώρου για το 0-4.

Η ομάδα του Π.Α.Σ. Τήνου θα μειώσει σε 1-4 με τον Λούβαρη ο οποίος θα βρει το δρόμο προς τα δύχτια με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 42΄ ο Ξυδάκης θα πετύχει ένα πολύ όμορφο γκολ για την ομάδα καθώς μετά από εκτέλεση κόρνερ, θα σκοράρει με… τακουνάκι. Το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Πετράι στο 75′ ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο την πολύ καλή του εμφάνιση και γενικότερα όλης ομάδας βάζοντας το όνομα του και αυτός στη λίστα των σκόρερ με ένα πολύ όμορφο σουτ για το 1-6 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Διαιτητής ο κ. Καλόγερας και βοηθοί οι κ.κ. Βαρθαλίτης και Μπελίτσης

Συνθέσεις
Π.Α.Σ Τήνου:
Κονδύλας, Κουμαριανός, Καρδαμίτσης, Ιωσηφίδης, Βιδάλης, Τζανουλινός, Πλύτας, Περπινιάς,Τσίκας, Ζαλώνης, Λούβαρης

Αγωνίστηκαν και οι: Αλβέρτης, Μαρκουίζος, Βασιλάκης, Χάλαρης, Κουσουνάκης, Κελαδίτης, Λούβαρης

Α.Ο. Μυκόνου (Μάκης Πούλος): Κωνσταντίνου, Καφεντζής, Κουσαθανάς, Τσελάι, Πάπα, Λούλα, Φρατζεσκάκης, Ξυδάκης, Καραγιαννόπουλος, Πετράϊ, Θεοδώρου

Αγωνίστηκαν και οι: Μελαδίνης, Κοντιζάς, Μίνο, Ζουγανέλης, Τσόπελας, Μπάλα, Ρουμελιώτης
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...