25 Φεβ 2016

Συνάντηση Δ. Γάκη και Γ. Χατζημάρκου με τον Πρόεδρο της Βουλής, με το προσφυγικό στο επίκεντρο

Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Περιφερειών του Ελληνικού Κοινοβουλίου, βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Δημήτρης Γάκης και ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος,........
συναντήθηκαν σήμερα το πρωί με τον Πρόεδρο της Βουλής κ. Νίκο Βούτση.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του βουλευτή και το θέμα που κυριάρχησε στην διάρκεια της συζήτησης ήταν αυτό των αυξημένων προσφυγικών και μεταναστευτικών ροών σε νησιά του Νοτίου Αιγαίου, μετά και τις τελευταίες ραγδαίες εξελίξεις, οι οποίες συνθέτουν ένα εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολο πλαίσιο διαχείρισης του προβλήματος.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Βουλής επικρότησε την συμβολή και τον ρόλο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην αντιμετώπιση του προσφυγικού ζητήματος και έδωσε τα εύσημά του στον Περιφερειάρχη κ. Γιώργο Χατζημάρκο για την συνολική στάση και τις πρωτοβουλίες του, που στόχο έχουν την καλύτερη δυνατή διαχείριση με όρους ανθρωπισμού, αυτού καθαυτού του ζητήματος, καθώς και της θωράκισης των μικρών νησιωτικών κοινωνιών από τις επιπτώσεις του συνεχιζόμενου και δυσανάλογα μεγάλου προσφυγικού και μεταναστευτικού ρεύματος.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...