27 Φεβ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Μετά από μία πολύ περίεργη βδομάδα λόγω της ξαφνικής απώλειας του Παντελή Παντελίδη όπως είχαμε προαναφέρει και στο προηγούμενό μας post είμαστε.... για άλλη μια εβδομάδα πιστοί στο καθιερωμένο μας ραντεβού από το Mykonos Ticker και το TOP – 10 Music countdown.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους εσάς για τα πολύ όμορφα μηνύματα που δεχτήκαμε για τα τέσσερα χρόνια του post μας. Τέτοιες πράξεις μας δίνουν τη δύναμη και τη χαρά για να συνεχίσουμε για πολλά χρόνια ακόμη. Αρκετά όμως με τους προλόγους και ήρθε η ώρα να περάσουμε στα chart μας.

Σχεδόν κάθε τους τραγούδι το βρίσκουμε αργά ή γρήγορα στο νούμερο ένα μας και είστε εσείς οι οποίοι δεν θέλετε να κατέβει. Οι Playmen από τη θέση νούμερο ένα μας λένε stand by me now σε ένα τραγούδι αφιερωμένο στα αδέσποτα ζώα όλου του πλανήτη.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Playmen – Stand by me now
2. Adele – Hello (Consoul Trainin remix)

3. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day
4. Hardwell – Blackout
5. Housetwins feat. Tyler Fiore – I will be king
6. Benny Benassi & Vassy - Even If
7. Robbie Rivera & Bob Sinclar - Move Right
8. DJ Katch - The Horns
9. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back
10. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους Basto και Natasha Bedingfield να μας λένε unicorn. Εκεί θα συναντήσουν τον μόνιμο κάτοικο της πρώτης θέσης των τελευταίων posts Διονύση Σχοινά να μας λέει δεκαπέντε έτη φωτός σε μια διασκευή του Κώστα Λαϊνά.
 
Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Διονύσης Σχοινάς - 15 Έτη Φωτός 
(Kostas Lainas Official Remix)
2. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
3. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
4. REC – Έχω εσένα
5. Σάκης Ρουβάς – Δυο θεοί
6. KINGS - Εδώ Που Μ'άφησες
7. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί
8. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά
9. STAN - Παράξενο Παιδί
10. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

Κλείνοντας την παρουσίαση των chart μας νέο entry για αυτή την εβδομάδα στο Ελληνικό chart έχουμε τους C:Real μαζί με τον OGE να μας λένε πόσα λόγια. Σειρά έχει το non – stop DJ set μας. Το ταξίδι μας αυτή την εβδομάδα κοντινό και είναι μέχρι τη Γαλλία. Εκεί γεννήθηκε ο Martin Bresso. Σίγουρα το όνομα δεν σας λέει και πολλά. Το είδος του είναι η Future house και την μεγαλύτερή του αναγνώριση την πήρε μετά την κυκλοφορία της διασκευής του Go Deep της Janet Jackson.

Οι συνεργασίες του πολλές και ονόματα όπως οι DJ Snake, AlunaGeorge, Kaleem Taylor, Oliver $, Jimi Jules, Mercer, Martin Garrix, Candyland, Jack Ü, και AC Slater σίγουρα δίνουν άλλη αίγλη στο πρεστίζ ενός μουσικού παραγωγού. Όπως αρκετοί καταλάβατε στο σημερινό μας post μιλάμε για τον DJ Tchami. Ακολουθώντας το παρακάτω link πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και απολαύστε το τελευταίο του non – stop set του.


Και κάπως έτσι μετά από αυτό το καταπληκτικό set φτάσαμε στο τέλος μας για ακόμη μία εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.   

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.

Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών. Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να σας ευχηθούμε καλό μήνα μιας και μέσα στην εβδομάδα μπαίνουμε στον Μάρτιο τον πρώτο μήνα της άνοιξης και φυσικά μια όμορφη εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...