24 Φεβ 2016

Γεώργιος Λεονταρίτης: Μια "όαση" ψυχαγωγίας η παιδική χαρά των Πευκακίων

Τη χαρά και την ικανοποίησή του για την παράδοση προς χρήση της παιδικής χαράς των Πευκακίων........
στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, εξέφρασε ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γεώργιος Λεονταρίτης.

Πρόκειται για υποέργο της Πράξης: "Δράσεις Αναβάθμισης Φυσικού και Δομημένου Περιβάλλοντος Ερμούπολης" με τίτλο: "Ανάπλαση της πλατείας και της διαμόρφωσης της παιδικής χαράς περιοχής Πευκακίων", προϋπολογισμού 361.846,89€.

Σημειώνεται ότι το Έργο χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου μέσω της συλλογικής της Απόφασης (ΣΑΕΠ 067/8) περί Συγχρηματοδοτούμενων Έργων ΕΣΠΑ.

Όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης: "Μια "όαση" ψυχαγωγίας στην καρδιά της πόλης περιμένει τους μικρούς φίλους της περιοχής να απολαύσουν το παιχνίδι σε έναν οργανωμένο χώρο που τηρεί στο έπακρο τις σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας.

Νιώθω ιδιαίτερα ευτυχής όταν έργα τα οποία έχουν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των προτεραιοτήτων μας τα παιδιά, παραδίδονται προς χρήση στους λιλιπούτειους φίλους μας. Δράττομαι της ευκαιρίας να απευθύνω έκκληση στους κατοίκους της περιοχής για την από κοινού προσπάθεια διατήρησης της ακεραιότητας και της καθαριότητας του χώρου αναψυχής, εξόρμησης και συνάντησης των παιδιών της ευρύτερης περιοχής των Πευκακίων.

Με ανυπομονησία αναμένω και την ολοκλήρωση του έργου της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου που υλοποιείται με χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ που διαχειρίζεται η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου".
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...