29 Φεβ 2016

3ος ο Καλλίας, 4ος ο Μίνο του Α.Ο Μυκόνου στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα-Πηγαίνουν και στο Βαλκανικό

Θαυμάσια εμφάνιση πραγματοποίησαν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ο Χρήστος Καλλίας και ο Γιώργος Μίνο.......
Ο Χρήστος πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με 31.17 στα 10.000 μέτρα, ενώ λίγο πίσω του και στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Γιώργος Μίνο με 31.25. Οι δύο δρομείς ακολούθησαν διαφορετική τακτική στην κούρσα, ο Χρήστος έφυγε μπροστά από το γκρουπ των πρωτοπόρων περίπου 100 μέτρα, διαφορά που κράτησε για τα 8 πρώτα χιλιόμετρα ενώ ο Γιώργος ήταν πίσω ακριβώς από την ομάδα των πρωτοπόρων και σταδιακά ανέβαινε κατά τη διάρκεια της κούρσας.

Ο Χρήστος θα αγωνιστεί στις 12 Μαρτίου με την εθνική ομάδα στο βαλκανικό πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη Τσούρπιγια της Σερβίας με στόχο να δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες καθώς η ίωση που τον είχε ταλαιπωρήσει για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες θα είναι πλέον μακρινό παρελθόν.

Ο Γιώργος Μίνο βρίσκεται σε αναμονή για να πάρει το οκ από την αλβανική ομοσπονδία ώστε να αγωνιστεί και αυτός στο βαλκανικό πρωτάθλημα. Αν η ομοσπονδία του κατεβάσει ομάδα, εννοείται ότι θα είναι από τους σίγουρους συμμετέχοντες.

Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, αλλά στην κατηγορία νέων ο Ματθαίος Ματζιάρ ήρθε 7ος στα 8.000 μέτρα 26.56 και πιστοποίησε την φετινή του ανοδική πορεία. Από το 2017 ο Ματθαίος θα ενισχύσει την μεγάλη κατηγορία των αντρών καθώς αλλάζει ηλικιακή κατηγορία.

Απόλυτα δικαιολογημένη ήταν η μέτρια εμφάνιση των υπόλοιπών τριών δρομέων μας. Ο Διομήδης Μπακατσέλος ήταν 61ος με 36.14 μια μέτρια για τον ίδιο επίδοση που αποκαλύπτει την έλλειψη προπόνησης καθώς ο Διομήδης για ένα περίπου εξάμηνο λόγω δουλειάς είχε γυμναστεί πλημμελώς.

Ο Νόντας Κατσικέας ήταν 83ος με 40.08 με ελάχιστη προπόνηση, καθώς μόλις πριν λίγο καιρό είχε επιστρέψει από ένα ταξίδι του στην Ινδονησία.

Ο Κωνσταντίνος Κοκόλας ήταν 84ος με 40.29. Ο Κωνσταντίνος, μαραθωνοδρόμος με επίδοση 2 ώρες 42 λεπτά το 2015 έχει ταλαιπωρηθεί με προβλήματα υγείας για περισσότερο από ένα τρίμηνο και ξαναμπήκε στις προπονήσεις μόλις πριν από μια εβδομάδα. Ο ίδιος ο οποίος ζει και εργάζεται στη Μύκονο τη θερινή σεζόν με δεδομένο ότι το προβλήματα του ανήκουν στο παρελθόν έχει ως στόχο το πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου του 2016.

Για την ιστορία, στο ομαδικό αντρών η ομάδα μας βρέθηκε στην 5η θέση πίσω από τις ομάδες του Παναθηναϊκού, του ΓΑΣΙλισσού, του Ολυμπιακού και του Βέλους Παλαιού Φαλήρου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...