27 Νοε 2012

Feng Shui : 7 συμβουλές για να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή!!

Είναι αλήθεια ότι υπό κανονικές συνθήκες, το ένα τρίτο της ζωής μας - κατά μέσον όρο – το περνάμε στην κρεβατοκάμαρά μας. Κι όμως, συνήθως δεν το σκεφτόμαστε έτσι, με αποτέλεσμα να μην διαθέτουμε την απαραίτητη προσοχή σ’ αυτό το χώρο. Εάν λοιπόν έχει βαλτώσει ο έρωτας στη ζωή σας ή είναι ανύπαρκτος ή απλά θέλετε να βελτιώσετε την ερωτική σας ζωή, εάν η υγεία σας χρειάζεται βελτίωση ή εάν ψάχνετε μια νέα ή διαφορετική προοπτική στη ζωή σας, οι πιο κάτω απλές συμβουλές ίσως να μπορέσουν να βοηθήσουν σ’ ένα νέο ξεκίνημα....

Αλλάξτε ωστόσο όσο περισσότερα μπορείτε, με βάση πάντα τις παρακάτω συμβουλές. Την επίπλωση, το χρώμα στους τοίχους και τα διάφορα άλλα αντικείμενα του δωματίου, έχοντας πάντα στο βάθος του μυαλού σας την κεντρική ιδέα, ότι το δωμάτιο αυτό θα πρέπει να αποπνέει συναίσθημα, ευαισθησία και ηρεμία. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε αυτές τις αρχές και ενσωματώστε τες στη συνολική αισθητική λογική του σπιτιού σας.
1 Να θυμάστε ότι το ροζ χρώμα είναι για περισσότερο ρομαντισμό, έρωτα και αγάπη, και το κόκκινο χρώμα για περισσότερο πάθος και σεξ. 

2 Η δυτική κατεύθυνση ενισχύεται με αντικείμενα γυαλιστερά και μεταλλικά, σιδερένια, μπρούτζινα, καθώς και με σκληρές πέτρινες μαρμάρινες επιφάνειες, σε λευκά, γκρίζα, χρυσά ή ασημένια χρώματα και οβάλ, στρογγυλά, κυκλικά, σφαιρικά ή θολωτά σχήματα, ενώ ένας καθρέφτης -που όμως δεν θα βλέπει στο κρεβάτι σας, για να μην μπει τρίτος ανάμεσα σε σας και τον σύντροφό σας- θα ήταν ότι έπρεπε.
3 Αν είστε καιρό χωρίς μια σχέση που να σας γεμίζει ή είστε αρκετό καιρό μόνοι, θα πρέπει να αλλάξετε τελείως τη στάση και τη νοοτροπία σας. Θα πρέπει να πετάξετε από τις δυτικές κατευθύνσεις του σπιτιού ή του υπνοδωματίου σας, όλα τα άχρηστα πράγματα ή τα αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε συχνά και έχουν αραχνιάσει στα ράφια, τα συρτάρια και στις ντουλάπες σας, καθώς όλα αυτά, τραβάνε και συσσωρεύουν μέσα εκεί, όλο το αρνητικό τσι, και μαζί του, τους πιο ακατάλληλους ανθρώπους για σας. Θα πρέπει να είναι πάντα καθαρό και συγυρισμένο το δωμάτιό σας, για να τραβάει τη θετική ενέργεια και μαζί της και τα άτομα που μπορούν να σας δώσουν πράγματα.
4 Για τους τοίχους του υπνοδωματίου σας ιδανικές είναι οι παστέλ αποχρώσεις και ιδιαίτερα οι ροζ αν πρόκειται για δυτικό τοίχο ή δωμάτιο. Το καλύτερο είναι ταπετσαρίες σε παστέλ και ροζ αποχρώσεις που θα φέρουν περισσότερη γαλήνη, ρομαντισμό και αγάπη στη ζωή σας, βοηθώντας σας με την ηρεμία που θα σας προσθέσει, να βρείτε αυτό που θέλετε στην ερωτική σας ζωή.
 
5 Στο πάτωμα του υπνοδωματίου σας θα πρέπει να υπάρχει γιν ενέργεια η οποία μπορεί να επιτευχθεί με υλικά που δημιουργούν ηρεμία, χαλάρωση όπως το ξύλο, οι μοκέτες και τα χαλιά. Το καλύτερο θα ήταν μια μόνιμη μοκέτα, αρκεί να καθαρίζεται συχνά.

6 Όλα τα έπιπλα του υπνοδωματίου σας θα πρέπει να έχουν στρογγυλεμένες γωνίες. Αν υπάρχουν αιχμηρές γωνίες, καλό θα ήταν αυτές να μη βρίσκονται απέναντι από το κρεβάτι σας γιατί το κοφτερό τσι που προβάλουν αυτές οι γωνίες θα διαταράξει την προσωπική σας ενέργεια και κατ’ επέκταση τις σχέσεις σας, όπου θα φέρει πολλές εντάσεις, ακόμα και προβλήματα υγείας.

7 Το ξύλινο κρεβάτι είναι προτιμότερο απ’ οποιοδήποτε άλλο, γιατί έχει ουδέτερη επίδραση στην ενέργεια τσι. Ένα μεγάλο ξύλινο κεφαλάρι που ακουμπάει στον τοίχο, σας κάνει να αισθάνεστε περισσότερο ασφαλείς μέσα στις σχέσεις σας και σας προστατεύει από τη γρήγορη και συνεχώς κινούμενη ενέργεια και κατ’ επέκταση από τις σύντομες και γεμάτες εντάσεις και προβλήματα σχέσεις.

Με αυτές τις συμβουλές θα βελτιώσετε την σεξουαλική σας ζωή και την υγεία σας… 

Διακοσμήστε τον χώρο σας ανάλογα και απολαύατε την ενεργεία που θα σας προσφέρει!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...