27 Νοε 2012

Σημαντικές βελτιώσεις στον επερχόμενο Firefox 18

Η Mozilla λανσάρισε ήδη τις beta εκδόσεις του Firefox 18 για desktop, αλλά και για Android, λίγες μόνο ημέρες μετά τις πιο πρόσφατες τελικές εκδόσεις του δημοφιλούς browser για όλες τις πλατφόρμες........Μια σειρά από πολύ ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί στις νέες εκδόσεις, μεταξύ αυτών, η υποστήριξη για τις Retina οθόνες των Mac, καθώς και ο ενσωματωμένος PDF viewer.

Επίσης, υπάρχει σημαντική βελτίωση στον τομέα τής ταχύτητας, αφού ενσωματώνεται νέος JavaScript compiler και αναλόγως το benchmark, οι πρώτες μετρήσεις δείχνουν αύξηση έως 26%.

Στην έκδοση για Android, έχει βελτιωθεί η προστασία από phishing απάτες, ενώ έχει συμπεριληφθεί και επιλογή για προτάσεις κατά τη διαδικασία τής αναζήτησης.

Τέλος, υπάρχει πλέον η υποστήριξη του προτύπου W3C touch events, το οποίο αντικαθιστά το MozTouch events που είχε αναπτύξει η Mozilla, κάτι που αναμένεται να βελτιώσει την απόδοση του browser στις συσκευές αφής.

Ο Firefox 18 αναμένεται να είναι έτοιμος και να διατεθεί τη 2η εβδομάδα τού Ιανουαρίου. Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη beta έκδοση σε Windows, Mac ή Linux, μπορείτε να τη βρείτε εδώ.
e-pcmag.gr
Πηγη
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...