29 Νοε 2012

Οι ύαινες μας όρμησαν


«Η Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα», δήλωση του Αλβανού πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.
«Στη Ρόδο, στην Κω και στη Θράκη υπάρχουν τουρκικές μειονίοτητες» (δήλωση του Τούρκου υπουργού Εξωτεριλών Αχμέτ Νταβούτογλου).
Μας βρήκαν αδύναμους, άφραγκους, ζήτουλες, κλεισμένους στη γωνιά μας και οι ύαινες όρμισαν.
Και αν βάλεις και τους Σκοπιανούς που αμφισβητούν την ελληνικότητα της Μακεδονίας, τότε το παζλ συμπληρώνεται και δείχνει.............
ακριβώς αυτό που φωνάζαμε εδώ και καιρό στο newsbomb.gr: «Έρχεται αναπόφευκτα η μέρα που θα μπει σε αμφισβήτηση η εθνική μας κυριαρχία σε κρίσιμα κομμάτια της Ελλάδας.

Αλλά το υπουργείο Εξωτερικών όλων των τελευταίων κυβερνήσεων, ή ροχάλιζε σε ύπνο βαθύ ή είχε συμπεριφορά στρουθοκαμήλου που όταν κινδυνεύει κρύβει το πρόσωπό της για να μη δει την πραγματικότητα.

Η πιο σοβαρή εξήγηση για μια τέτοια συμπροφορά της ελληνικής διπλωματίας είναι ότι οι γνωστοί «μπαμπούλες» για τη χώρα μας (Τουρκία, ΗΠΑ, ΕΕ) ήθελαν η Ελλάδα λόγω γεωπολιτική θέσης, να γίνει μία χώρα οικονομικών σκλάβων που η αγωνία τους θα ήταν η καθημερινή επιβίωση της οικογένειά τους και όχι η επιβίωση της πατρίδας τους.

Το έγκλημα λοιπόν μέσω τρόικας έχει συντελεστεί. Εκείνοι μας έφεραν εκεί που ήθελαν. Εμείς όμως θα μείνουμε έτσι άβουλοι, άπραγοι, τρομαγμένοι – όπως μας θέλει ο κάθε νάνος Μπερίσα;
Γιατί κάποιοι ερασιτέχνες μάγοι τη πολιτικής (τύπου Γιωργάκη και Κωστάκη Καραμανλή), νόμιζαν ότι με φούρλες, ζεϊμπέκικα και κουμπαριές θα θωράκιζαν την πατρίδα από τις ύαινες;

Αυτόν τον ασήμαντο Αλβανό γιατρό που έγινε πρωθυπουργός και έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για φοβερά σκάνδαλα, τον Σαλί Μπερίσα, πόσες και πόσες ελληνικές κυβερνήσεις στο παρελθόν τον στήριξαν, χρηματοδότησαν και του έκαναν ρεβεράτζες;
Και τώρα λέει ότι η Αλβανία φτάνει μέχρι την Πρέβεζα. Σε λίγο θα ζητήσουν Ελλάδα και οι Τσάμιδες και οι Σλάβοι των Σκοπίων που λένε ότι είναι Μακεδόνες.
Όσο κυβέρνηση και υπουργείο Εξωτερικών ακολουθεί αυτή την πολιτική του σιωπηλού, φοβισμένου προβάτου, μπορεί να κατέβουν και οι Αρειανοί για να μας ζητήσουν τον Όλυμπο για τα ταξιδάκια τους στον πλανήτη μας.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...