28 Νοε 2012

"Έφυγε" ο Αντώνης Λελάκης - Πενθεί η Σητεία

Καταβεβλημένος από τον προ 5ετίας θάνατο του ενός γιου του, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών. Κοιμήθηκε αλλά δεν ξύπνησε ο γνωστός κι αγαπητός επιχειρηματίας.
Τον γνωστό εφοπλιστή κι επιχειρηματία Αντώνη Λελάκη πενθεί, από το πρωί της Τρίτης, η γενέτειρά του Σητεία....
Ο γνωστός κι αγαπητός εφοπλιστής κι επιχειρηματίας"'έφυγε" σε ηλικία 76 ετών, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια αλλά και την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Ο Αντώνης Λελάκης ξεκίνησε την πορεία του από τη Σητεία, στην πορεία δραστηριοποιήθηκε στον τομέα της ναυτιλίας, ενώ από εφοπλιστής μεταπήδησε στα ναυπηγία Χαλκίδας τα οποία αγόρασε. 


Κατόπιν ασχολήθηκε με τον τουρισμό, όντας ιδιοκτήτης μεγάλων ξενοδοχεικών μονάδων: μίας στη Σητεία, δύο στο Μακρύ Γιαλό, επίσης στη Ρόδο, την Κω και την Κέρκυρα, ενώ επίσης στην ιδιοκτησία του είχε δύο μεγάλα σαλέ στην Αυστρία.

Ο θάνατος βρήκε τον Αντώνη Λελάκη στην Αυστρία, όπου είχε πάει για να επιβλέψει εργασίες επισκευής των σαλέ. Ο γνωστός Κρητικός κοιμήθηκε, αλλά ... δε ξύπνησε ποτέ.


Ο Αντώνης Λελάκης, αγαπητός στη Σητεία, την οποία μάλιστα στήριζε, βοηθώντας ανθρώπους που είχαν ανάγκη αλλά και προσλαμβάνοντας Σητειακούς στις επιχειρήσεις του, πριν πέντε χρόνια έχασε τον ένα του γιο, γεγονός που τον κατέβαλε και τον βύθισε στη θλίψη. 
Πηγή :  cretalive.gr

Επιμέλεια : Συντακτική Ομάδα Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...