25 Νοε 2012

Κάνε το quiz και δες!! Πώς τα μαλλιά, αποκαλύπτουν το χαρακτήρα σου…

Πέρα από δείγμα γοητείας, τα μαλλιά μας μαρτυρούν πολλά περισσότερα ακόμη και για τον χαρακτήρα μας. Πόσο ενημερωμένη είσαι για τα τελευταία trends; Το 24ωρο δεν σου φτάνει ούτε να αναπνεύσεις; Κάνε το quiz και δες!.....

1. Tι αξεσουάρ βάζεις στα μαλλιά σου;
Α) Headbands
B) Τσιμπιδάκια
Γ) Λαστιχάκια
Δ) Δεν χρησιμοποιώ αξεσουάρ 


2. Τι styling επιλέγεις για τα μαλλιά σου συνήθως;
Α) Λαμπερά και ίσια
Β) Είναι σγουρά, αλλά τα ισιώνω
Γ) Τις μισές μέρες wavy και τις άλλες ίσια. Μου αρέσουν οι αλλαγές
Δ) Σγουρά ή σπαστά, όπως είναι το φυσικό μου3. Ποιο είναι το αγαπημένο σου hair styling για εξαιρετικές στιγμές ή επίσημα events;
Α) Φυσικά wavy
Β) Ίσια
Γ) Σινιόν
Δ) Δεν αλλάζω το στιλ των μαλλιών μου, όταν έχω να πάω κάπου επίσημα

 
4. Τι μήκος έχουν τα μαλλιά σου; 
Α) Πολύ μακριά μέχρι τι μέση
Β) Φτάνουν τους ώμους
Γ) Εντελώς κοντά
Δ) Κοντό καρέ


5. Πόσο συχνά βάφεις τα μαλλιά σου;
Α) Συχνά, σχεδόν κάθε δύο εβδομάδες
Β) Όταν έχω ανάγκη από αλλαγή
Γ) Έχω ανταύγειες, οπότε όχι αρκετά συχνά
Δ) Ποτέ


6. Ποια είναι η τελευταία φορά που πειραματίστηκες με ένα νέο hair styling;
Α) Την προηγούμενη εβδομάδα
Β) Τον προηγούμενο μήνα
Γ) Τον προηγούμενο χρόνο
Δ) Δεν θυμάμαι. Πάνε χρόνια!


7. Τι χρησιμοποιείς για το styling των μαλλιών σου; 
Α) Σεσουάρ
Β) Ένα ψαλίδι για μπούκλες
Γ) Μια πρέσα ισιώματος
Δ) Δεν χρησιμοποιώ τίποτα

Περισσότερα Α
Ενημερωμένη trend setter
Περιποιείσαι τον εαυτό σου, του αφιερώνεις ακριβώς τον χρόνο που πρέπει και, ναι, επισκέπτεσαι πιο συχνά τον κομμωτή σου από όσο τους γονείς σου (αυταρέσκεια λέγεται;)! Στο ντουλάπι του μπάνιου σου θα βρει κανείς έναν μικρό θησαυρό με προϊόντα περιποίησης και styling που σου εξασφαλίζουν υγεία και λάμψη στα μαλλιά σου.


Τι να κάνεις: Εξακολούθησε να περιποιείσαι τα μαλλιά σου με τον ίδιο εντατικό τρόπο, αλλά μην παρασύρεσαι από όλα όσα βλέπεις. Σκέψου λίγο πιο σοβαρά πριν αντιγράψεις το look της Rihanna. Το φλογερό κόκκινο δεν είναι ό,τι καλύτερο για το γραφείο!

Περισσότερα Β ή Γ

Η ισορροπημένη 

Σου αρέσει να ενημερώνεσαι για όλα τα trends, αλλά η ζωή σου δεν στρέφεται γύρω από αυτό. Έχεις άποψη περί ομορφιάς, γι' αυτό και φιλτράρεις, πριν υιοθετήσεις ένα νέο look. Δεν ξεσπάς στα μαλλιά σου με την πρώτη ευκαιρία και όχι πριν το σκεφτείς σοβαρά. Οι φίλες σου είναι ο ψυχολόγος σου και όχι ο κομμωτής σου!


Τι να κάνεις: Ενίσχυσε το beauty routine σου με κάποια προϊόντα περιποίησης, όπως ένα anti-hit spray που θα τα προστατεύσει από τον ζεστό αέρα του σεσουάρ και το styling.

Περισσότερα Δ 

Ο χρόνος είναι χρήμα!

Το 24ωρο σου είναι γεμάτο υποχρεώσεις: από το γραφείο τρέχεις σπίτι όπου σε περιμένουν εκατομμύρια δουλειές να συνεχίσεις, τα πάντα περνούν από το χέρι σου και ο χρόνος που έχεις για τον εαυτό σου είναι... ανύπαρκτος! Ως εκ τούτου, τα μαλλιά σου μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα.


Τι να κάνεις: Πάτα pause! Αφιέρωσε μια μέρα για να ενημερωθείς για τα τελευταία trends στα μαλλιά και κλείσε ραντεβού με τον κομμωτή σου για αλλαγή κουπ. Ζήτησέ του μια λύση πρακτική που θα σε ανανεώσει αμέσως, χωρίς όμως να χρειάζεται να περνάς ώρες μπροστά από τον καθρέφτη σου για να τα στρώσεις. Επιπλέον, επένδυσε σε μια λοσιόν νύχτας: δεν χρειάζεται να ξοδέψεις χρόνο. Απλώς, ψεκάζεις τα μαλλιά σου και κοιμάσαι με αυτήν!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...