25 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/2

Συνεργατικό πνεύμα 
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Αν μάλιστα ζητήσεις υποστήριξη στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου, το πιθανότερο είναι να βρεις άμεση ανταπόκριση. Επιπλέον, μπορείς να έχεις ανάλογα οφέλη από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.
Ερωτικά
Η διάθεσή σου να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, μπορεί εύκολα να... παρεξηγηθεί από την άλλη πλευρά ως ερωτικό ενδιαφέρον, με συνέπεια να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις είτε από το εν λόγω πρόσωπο, είτε από τον/την σύντροφό του!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν μια επαγγελματική συμφωνία, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα αυτό που πουλάς, όπως επίσης να δικτυωθείς με τους κατάλληλους ανθρώπους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση αλλά και την διατροφή σου, ώστε να αποκαταστήσεις κάποιες ισορροπίες που έχουν διαταραχθεί.
Ερωτικά
Εδώ, το «πνεύμα συνεργασίας» φαίνεται να χωλαίνει κάπως κι ίσως βρεθείς ενώπιον καταστάσεων όπου παίζονται παιχνίδια εξουσίας με σκοπό να επιβληθεί ο ένας στον άλλον. Αυτό όμως δεν είναι σχέση αλλά... πόλεμος!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνουν την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις τόσο το μορφωτικό σου επίπεδο, όσο και την τεχνική σου επάρκεια. Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, βάζοντας στο πρόγραμμά σου κι ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου. Παράλληλα όμως μπορεί να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συγγενούς σου.
Ερωτικά
Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησής» σου σε διάφορα στέκια αλλά σίγουρα μπορείς να πετύχεις τα ανάλογα μέσω διαδικτύου ή τηλεφώνου. Όρεξη να ‘χεις δηλαδή και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Αν αντιμετωπίζεις οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα, δεν έχεις παρά να απευθυνθείς στα κατάλληλα πρόσωπα ή σε φορείς που θα σε κατατοπίσουν για τις κινήσεις που πρέπει να κάνεις. Επιπλέον, μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σου λύσει τα χέρια. Από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να αποφύγεις τις αγορές καλλυντικών, αφού μπορεί να έχουν υποστεί αλλοιώσεις ή να προκαλέσουν παρενέργειες.
Ερωτικά
Είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο από ένα άτομο που επιδιώκει να σου δείξει την εύνοιά του. Από εκεί και ύστερα βέβαια, το αν θα το αποδεχθείς ή όχι θα κρίνει και την συνέχεια, αφού σε περίπτωση που αρνηθείς θα δεις την διάθεσή του να αλλάζει... αυτομάτως!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Μια συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», αρκεί να λειτουργήσεις με αντικειμενικά κριτήρια και όχι με συναισθηματικά. Επιπλέον ο Ερμής στον Υδροχόο ευνοεί την διάδοση των ιδεών και του έργου σου κι αν προκύψει η προοπτική μιας διαφήμισης μην διστάσεις να πεις το «ναι». Από την άλλη πλευρά, η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο σε καλεί να ανανεώσεις την εμφάνισή σου και την γκαρνταρόμπα σου!
Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, μπορεί να βρεθείς σε δύσκολη θέση, είτε έχεις κάνει κάτι, είτε όχι! Σε κάθε περίπτωση πάντως μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμη η συνδρομή ενός φίλου ή μιας φίλης που θα βοηθήσει, ώστε να μπουν τα πράγματα στην θέση τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου πράγματι μπορείς να πετύχεις πολλά αν κινηθείς με συνεργατικό πνεύμα, ακόμη κι αν αρχικά διαπιστώσεις ότι δεν έχουν όλοι την ίδια καλή διάθεση. Πάντως, αν βρεθείς εν μέσω «διασταυρούμενων πυρών» μεταξύ ατόμων που αλληλοκατηγορούνται με αφορμή κάτι που «στράβωσε», να ξέρεις ότι το πραγματικό αίτιο της διαμάχης είναι ένας... ερωτικός ανταγωνισμός!
Ερωτικά
Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένας/μια συνεργάτης στην δουλειά σου δεν σε βλέπει μόνον επαγγελματικά αλλά αν ενδιαφέρεσαι για κάτι «σίγουρο» και σταθερό, μάλλον δεν είναι η περίπτωσή σου! Για ό,τι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου προάγει το πνεύμα συνεργασίας, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει πιο ασταθή στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να κλονίσει την εμπιστοσύνη των άλλων προς το πρόσωπό σου. Όπως κι αν έχουν τα πράγματα όμως είναι βέβαιο ότι εξαντλώντας τις διπλωματικές σου αρετές θα μπορέσεις να αποκαταστήσεις κάθε ισορροπία που έχει διαταραχθεί είτε γύρω σου, είτε... μέσα σου!
Ερωτικά
Η αβεβαιότητά σου και η ανάγκη σου να μην αφήσεις καμία πλευρά δυσαρεστημένη, μπορεί τελικά να σου δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, ιδιαίτερα αν είσαι ήδη σε μια σχέση. Καλό είναι λοιπόν να μην «υπερβείς τα εσκαμμένα»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε προσανατολίζουν στο να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειάς σου κι ίσως είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου αλλά και να βρεις μια συμβιβαστική λύση σε τυχόν διαφωνίες που απειλούν να χαλάσουν το θετικό κλίμα. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο περιουσιακό ζήτημα, μπορεί να πετύχεις μια συμφέρουσα ρύθμιση.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σου δημιουργεί την ανάγκη να κάνεις μια «στάση» στις όποιες ερωτικές αναζητήσεις σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου. Αν πάντως είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να μοιραστείς αυτές τις στιγμές με τον άνθρωπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Οι επικοινωνιακές απαιτήσεις της ημέρας είναι σχετικά αυξημένες, κάτι όμως που δεν «σε χαλάει» καθόλου, αφού θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά «συμπαθή» πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα. Ανάλογα ενδιαφέρουσες μπορεί να είναι και οι μετακινήσεις σου. Επιπλέον, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθούν να ανανεώσεις την εμφάνισή σου αλλά και να κάνεις κάποιες ιδιαίτερες ή «εξεζητημένες» αγορές.
Ερωτικά
Ποικίλες προκλήσεις σου «γνέφουν» κι αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ ιδιαίτερο. Να θυμάσαι όμως ότι δεν πρόκειται για μια σχέση που θα κρατήσει αλλά για ένα βίωμα που μπορεί να σε... μάθει πολλά!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να βρεις την χρυσή τομή ανάμεσα σε αντίθετες απόψεις και διαμάχες που η ύπαρξή τους παρεμποδίζει την επαγγελματική σου πορεία, αφού δημιουργούνται διαρκώς θέματα «από το πουθενά». Παράλληλα, ο Ερμής και η Αφροδίτη στον Υδροχόο σε ωθούν να κάνεις κάποιες αγορές που αφορούν είτε την εμφάνισή σου, είτε την κάλυψη των επικοινωνιακών σου αναγκών.
Ερωτικά
Ο ρόλος του διαιτητή σου ταιριάζει γάντι και σίγουρα μπορείς να συμβάλλεις στην αποκατάσταση της σχέσης μεταξύ δύο προσώπων που συμπαθείς. Επιπλέον όμως η συνεισφορά σου στις σχέσεις των άλλων σε βοηθά να ξεχάσεις τα δικά σου προβλήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο Ερμής και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου συμβάλλουν θετικά στην προβολή σου, ωστόσο μην σκεφτείς ούτε στιγμή ότι θα πετύχεις κάτι σημαντικό αν ακολουθήσεις την «πεπατημένη», αφού ο ιδιαίτερος ή ξεχωριστός τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις είναι και το «διαβατήριό» σου για την επιτυχία. Ίσως μάλιστα να βρεις άμεση ανταπόκριση από ένα πρόσωπο που γενικά θεωρείται «δυσπρόσιτο».
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μπεις σε μεγάλο πειρασμό, αφού φαίνεται να ξυπνάνε μέσα σου επιθυμίες και τάσεις που νόμιζες ότι «ελέγχεις». Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει θέμα!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Πολλά γίνονται στο παρασκήνιο κι εσύ βέβαια έχεις τον τρόπο να πληροφορηθείς εκείνα που σε «καίνε» περισσότερο. Επιπλέον, με τον Ερμή και την Αφροδίτη στον Υδροχόο, μπορεί να πετύχεις πολλά περισσότερα αν δράσεις με την ησυχία σου και μακριά από κάθε εξωτερική παρενόχληση. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να παρασυρθείς σε ανούσιες συζητήσεις για το τι έκανε ο ένας και ο άλλος, «κατεβάζοντας» το επίπεδο σου!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο βοηθά στο να «ανθίσει» ένας κρυφός έρωτας. Σήμερα μάλιστα με την βοήθεια ενός φίλου ή μιας φίλης, μπορεί να μάθεις πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διστάζεις να προσεγγίσεις.
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...