27 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 28/2

Αισιοδοξία και εμψύχωση
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.......
ΚΡΙΟΣ 
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε κάποια επιπλέον έξοδα, που θα διαταράξουν προσωρινά τις οικονομικές ισορροπίες σου, ωστόσο θα σου δώσει και την ευκαιρία να «ισοφαρίσεις» τις όποιες απώλειες. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας, σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς μακριά από εξωτερικές «παρενοχλήσεις».
Ερωτικά
Η ερωτική σου διάθεση κυμαίνεται από πολύ θερμή έως παντελώς αδιάφορη κι αυτός είναι ένας λόγος παραπάνω για να μην θέτεις μακροπρόθεσμους «στόχους» στα προσωπικά σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια αβεβαιότητα ή αναστάτωση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να σκεφτείς ότι δεν έχεις γύρω σου τους κατάλληλους ανθρώπους. Ωστόσο, σύντομα θα διαπιστώσεις ότι οι ανησυχίες σου είναι υπερβολικές, αφού οι ισορροπίες θα αποκατασταθούν και μάλιστα υπέρ σου.
Ερωτικά
Κάποια πράγματα που θεωρούσες ως δεδομένα φαίνεται να μην ισχύουν, κάτι που μπορεί να εντείνει την ανασφάλειά σου και να σε οδηγήσει σε μάλλον... αχρείαστες παρορμητικές κινήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ένα μικρό πρόβλημα υγείας μπορεί να σε κρατήσει μακριά από δραστηριότητες που είχες προγραμματίσει αλλά τελικά όλο αυτό μπορεί να σου κάνει καλό, αφού οι συναντήσεις και οι επαφές που είχες κατά νου δεν θα έφερναν κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Χαλάρωσε λοιπόν και φρόντισε περισσότερο για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.
Ερωτικά
Φαίνεται πως όσα μπορείς να ζήσεις με τη δύναμη της φαντασίας σου, είναι πολύ πιο... θελκτικά, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση μπορείς να μοιραστείς τα όνειρά σου με τον άνθρωπό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Μπορείς να πετύχεις πολλά ή να βρεθείς σε πλεονεκτική θέση αν «ακούσεις» την φωνή της διαίσθησης σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας θα σε βοηθήσει να εκφράσεις το «μέσα σου» φτάνοντας ίσως σε απαράμιλλες στιγμές δημιουργίας αλλά και ανθρωπιάς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σε φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα.
Ερωτικά
Η ανταπόκριση των άλλων προς το πρόσωπό σου είναι δεδομένη, κάτι που μπορεί να σε «ανεβάσει» ψυχολογικά. Φαίνεται όμως να απουσιάζει η αξιοπιστία, οπότε κράτα τις θετικές εντυπώσεις και... στρίψε α λα γαλλικά!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια προσωρινή οικογενειακή αναστάτωση ή να σου φέρει κάποιους έκτακτους μουσαφίρηδες! Επιπλέον όμως σε καλεί να ανατρέξεις στις ρίζες σου και σε παραδόσεις που σε γαλούχησαν, αναζητώντας κάθε τι το δημιουργικό, που θα σε εμπνεύσει και θα σε βοηθήσει να δώσεις περισσότερο νόημα στο «σήμερα».
Ερωτικά
Το σύμπαν σε καλεί να αναζητήσεις μια συμβιβαστική οδό ανάμεσα σε αυτά που ονειρεύεσαι κι αυτά που σου συμβαίνουν στην πραγματικότητα, ώστε να μην βρεθείς απότομα από τον «παράδεισο» στην «κόλαση»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως χωρίς αποτέλεσμα, αφού όλο και κάτι θα αποκομίσεις από την ανάπτυξη των δημοσίων σχέσεών σου. Από την άλλη πλευρά, ο ενεργός Ποσειδώνας εξακολουθεί να σε προειδοποιεί ότι θα πρέπει να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» με τις συνεργασίες σου.
Ερωτικά
Νιώθεις πως έχεις την δύναμη να πετύχεις πολλά, πρόσεξε όμως μήπως τελικά πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από κάποιον/α που θα σε χρησιμοποιήσει για να πετύχει τους δικούς του/της στόχους.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, όπου οι υποσχέσεις δίνουν και παίρνουν, ίσως όμως πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι, αφού τα περισσότερα από αυτά που λέγονται ή αναδύονται ως προοπτικές είναι μάλλον απίθανο να πραγματοποιηθούν. Αυτό βέβαια δεν σου απαγορεύει να αποκομίσεις κάποιο άμεσο όφελος.
Ερωτικά
Δεν αποκλείεται να βρεθείς σε μια «θυελλώδη» κατάσταση που υπαγορεύεται όχι τόσο από πραγματικά αισθήματα αλλά από την ανάγκη κάποιου/ας να «αρπάξει» οτιδήποτε «ανήκει» σε άλλον/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο παρορμητικό/η στις επιδιώξεις σου, κάτι που μπορεί να ξενίσει όσους/ες σε ξέρουν αλλά η ουσία είναι ότι η πολιτική του «κτυπάω και φεύγω» θα σου δώσει την δυνατότητα να πετύχεις πολλά, μέσα σε σχετικά λίγο χρόνο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να αφήσεις χώρο και στις καλλιτεχνικές ανησυχίες σου.
Ερωτικά
Έχεις τον τρόπο και τα μέσα να «κερδίσεις» το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το θέμα όμως είναι τι γίνεται μετά, αφού φαίνεται δύσκολο να διατηρηθεί μια σχέση που προέκυψε από παρορμήσεις της στιγμής.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν ευνοεί τόσο τις «εξωστρεφείς» δράσεις, όπου αναμένεται να υπάρξουν εμπόδια ή ακυρώσεις. Αντίθετα όμως αν αποφασίσεις να μείνεις μόνος/η σου ή με συντροφιά ένα πολύ στενό κύκλο ατόμων, θα έχεις την ευκαιρία να μοιραστείς κάποιες «εκ βαθέων» εξομολογήσεις, που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις μια πιο πλήρη εικόνα των πραγμάτων.
Ερωτικά
Είσαι σε μια φάση όπου «μαζεύεις» κομπλιμέντα και υποσχέσεις, ίσως όμως πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε ένα πρόσωπο που δεν εκφράζει φανερά τον έρωτά του αλλά είναι εκείνο που μπορεί να σου ταιριάζει περισσότερο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό προάγει την κοινωνικότητά σου κι είναι πιθανό να κάνεις κάποιες «χρήσιμες» γνωριμίες ή να έρθεις σε επαφή με έναν φορέα, που μπορεί να συμβάλλει θετικά σε μια υπόθεση που σε απασχολεί. Παράλληλα όμως ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να μην πιστεύεις όλα όσα σου παρουσιάζονται ως αληθινά και να εμπιστευτείς περισσότερο την διαίσθησή σου.
Ερωτικά
Έχοντας την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως να πιστέψεις ότι βρήκες και τον άνθρωπό σου, το πιθανότερο όμως είναι να κάνεις λάθος, γι’ αυτό πριν κινηθείς... ρώτα για να μάθεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Κατά την διάρκεια της ημέρας μπορεί να υπάρξουν ποικίλες διεργασίες και επαφές, που παρότι στην πλειοψηφία τους δεν θα έχουν κάποια συγκεκριμένα αποτελέσματα, θα σε βοηθήσουν να «πάρεις πόντους» στο επαγγελματικό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός/η στις οικονομικές συναλλαγές σου.
Ερωτικά
Η ροπή σου προς μια «γλυκιά αμαρτία» βαίνει διαρκώς αυξανόμενη κι ίσως τελικά να μην χρειάζεσαι παρά μόνον μια μικρή και ασήμαντη αφορμή για να ζήσεις μια «ονειρική» περιπέτεια!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Οι συνθήκες ευνοούν κάθε σου επιδίωξη κι ιδιαίτερα εκείνες που κάποιοι/ες θεωρούν ότι ανήκουν στην σφαίρα της ουτοπίας. Εσύ όμως με όπλο την πίστη σου στο καλύτερο μπορείς πραγματικά να πετύχεις «θαύματα». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό θα σου δώσει την δυνατότητα να μοιραστείς με περισσότερο κόσμο το πνεύμα αισιοδοξίας που σε διακατέχει.
Ερωτικά
Σήμερα δεν υπάρχει κάτι που να μην μπορείς να πετύχεις, ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάποιες «εκστατικές» ερωτικές στιγμές, το ερώτημα όμως είναι αν τελικά αγαπάς ή συμπονάς το ευτυχισμένο ταίρι σου!
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...