26 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 27/2

Όνειρα κι ελπίδες 
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να περιορίσεις την εξωτερική σου δράση, να ξεκουραστείς, να ονειρευτείς και γενικότερα να επικεντρωθείς περισσότερο στις εσωτερικές σου ανάγκες. Αν μάλιστα έχεις κάποια καλλιτεχνική κλίση θα έχεις μια χρυσή ευκαιρία να την εκφράσεις. Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε ευχάριστα απρόοπτα κι εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου.
Ερωτικά
Υπό τις παρούσες συνθήκες, το καλύτερο θα ήταν να μπορούσες να «εξαφανιστείς» από προσώπου γης, παίρνοντας φυσικά μαζί σου και τον άνθρωπό σου, ώστε να μπορέσετε να βιώσετε μαζί όλα τα πλεονεκτήματα μιας ερωτικής «έκστασης»!

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Κάποιος/α φαίνεται να σε «παραμυθιάζει» και εκείνο που πρέπει να εξακριβώσεις είναι αν αυτό γίνεται με καλή πρόθεση ή όχι. Αν πάλι κατακλυστείς από όνειρα κι οράματα χωρίς την μεσολάβηση κανενός, να θυμάσαι ότι η πρακτική τους αξία έγκειται στον εμψυχωτικό τους χαρακτήρα κι όχι βέβαια στην υλοποίησή τους, που μάλλον δεν θα έλθει ποτέ! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις κάποιες μικρές αλλαγές στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα «παρόντα» στα προσωπικά σου, καλό είναι να μην πιστεύεις παρά μόνον αυτά που βλέπεις με τα ίδια σου τα μάτια, αφού όσα σου μεταφέρονται είτε είναι «εκ του πονηρού», είτε αποτελούν προϊόν μιας λανθασμένης κρίσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σου προσφέρει μια «τιμητική» διάκριση, που θα ανεβάσει κατακόρυφα την ψυχολογία σου. Επιπλέον, μπορεί να διεγείρει τις καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές σου τάσεις με λαμπρά αποτελέσματα. Κατά τα άλλα βέβαια, σε κατευθύνει σε μάλλον ουτοπικές αναζητήσεις κι εκείνο που πρέπει να προσέξεις περισσότερο απ’ όλα είναι το να μην παρασυρθείς από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα.
Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι τα «μικρά και αθώα» ψέματα προστατεύουν την ευτυχία σου, σήμερα όμως μπορεί να βρεις τον μάστορά σου σε ένα πρόσωπο που ξέρει να «παίζει», χωρίς να προδίδει ποτέ τις πραγματικές προθέσεις του. Παίξε λοιπόν κι... εσύ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο αλλά και να «ξεφύγεις» από την μίζερη πραγματικότητα ταξιδεύοντας με την δύναμη της φαντασίας σου. Ίσως μάλιστα να απολαύσεις κάποιες «μαγικές» στιγμές σε έναν ιερό τόπο ή σε κάποιον «ναό» της τέχνης. Επιπλέον σε καλεί να εντρυφήσεις σε γνωστικά αντικείμενα που έχουν για κέντρο τους τον άνθρωπο ή σχετίζονται με ανεξήγητα φαινόμενα.
Ερωτικά
Μια συνομιλία ή επαφή με ένα πρόσωπο που ζει ή βρίσκεται μακριά σου μπορεί να «ενθαρρύνει» την συναισθηματική σου έκφραση, αν όμως είχατε μια «εκ του σύνεγγυς» επαφή να είσαι σίγουρος/η ότι η αίσθηση που θα αποκόμιζες θα ήταν τελείως διαφορετική.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η σχέση του Ποσειδώνα με το χρήμα και τα υλικά αγαθά αρχίζει και τελειώνει στο μοίρασμα, υπακούοντας στην λογική του «δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε». Μην μπεις λοιπόν καν στην διαδικασία μιας «κανονικής» οικονομικής συναλλαγής, αφού το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς ή απλά να... ματαιοπονείς! Παράλληλα, το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει σε μια ξεχωριστή συνάντηση ή γνωριμία.
Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα εντυπωσιάσει με την ιδιαίτερη παρουσία του, να ξέρεις όμως ότι πιθανόν να μην εκτιμά και τόσο τις υλικές αξίες αλλά κυρίως τις πνευματικές, οπότε μην βιαστείς να του χαρίσεις τον κόσμο... ολόκληρο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν θέλεις να βοηθήσεις κόσμο αφιλοκερδώς, τότε έχει καλώς! Αν όμως ποντάρεις σε υλικά οφέλη μέσα από μια «πολλά υποσχόμενη» συνεργασία, το πιθανότερο είναι να μείνεις με τις υποσχέσεις! Γενικότερα, φαίνεται να σε προσεγγίζουν άτομα που είναι κάτι τελείως διαφορετικό από αυτό που δηλώνουν, γι’ αυτό έχε τον νου σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να «σπάσεις» την ρουτίνα στην δουλειά σου.
Ερωτικά
Μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις, να ξέρεις όμως ότι αν «ξεφύγεις» η πραγματικότητα θα σε προσγειώσει απότομα. Οι «πρίγκιπες» και οι «βασιλοπούλες», υπάρχουν μόνον στα παραμύθια, έστω κι αν γύρω σου υπάρχει κάποιος/α που προσπαθεί να τους... μοιάσει!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό μπορεί να σε βοηθήσει να ανανεωθείς κάνοντας καινούρια πράγματα, ενώ ανάλογα θετική ίσως είναι η επιρροή του στην περίπτωση που θελήσεις να «φρεσκάρεις» μια συνεργασία, αλλάζοντας κάποιους όρους της για το κοινό καλό. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή οπουδήποτε αλλού μπορείς να βρεις την ηρεμία σου.
Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτά που συνηθίζεις, ώστε να εκπλήξεις ευχάριστα τους άλλους και ιδιαίτερα τον/την σύντροφό σου ή ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν όμως δεν το πράξεις, τότε μπορεί να «υποστείς» μια παραξενιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις κάποιες αλλαγές στο σπίτι, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς μια ενδιαφέρουσα όσο και απρόβλεπτη επίσκεψη. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να νοιώσεις ευτυχής ακόμη και με το... τίποτα, σε πιο πρακτικά θέματα όμως που έχουν να κάνουν με αγαπημένα σου πρόσωπα μπορεί να σηματοδοτεί την πλήρη άγνοιά σου για όσα συμβαίνουν στην πραγματικότητα!
Ερωτικά
Το «φαινόμενο Ποσειδώνας» εισβάλλει για τα καλά στην προσωπική σου ζωή και προκειμένου να αναλωθείς σε διαδοχικά «αν» και «μήπως» είναι χίλιες φορές προτιμότερο να ζήσεις αυτά που θα σου προσφερθούν, έστω κι αν υποψιάζεσαι ότι «κάτι πάει λάθος».

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποκάλυψη ενός οικογενειακού μυστικού μπορεί να σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα», εκείνο όμως που θα πρέπει να σε ανησυχεί περισσότερο είναι η ακυρότητα μιας περιουσιακής ρύθμισης, γι’ αυτό αν μπεις σε μια τέτοια διαδικασία πρόσεξε πολύ τις λεπτομέρειες. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να... κάνεις το καλό, φιλοξενώντας ή περιθάλποντας κόσμο που δεν έχει «που την κεφαλήν κλίναι».
Ερωτικά
Μια απρόσμενη συνάντηση μπορεί να σου δώσει το έναυσμα για να επιχειρήσεις και κάτι περισσότερο, το πιθανότερο όμως είναι να μείνουν όλα «στο μιλητό», αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον κι ένα... κενό στο παρόν!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Όσο κι αν προσπαθείς να εξηγήσεις λογικά κάποια πράγματα, δεν θα καταφέρεις ποτέ να τα βγάλεις πέρα, αν δεν λειτουργήσεις με βάση την διαίσθησή σου. Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να έχει μια «πειστική» παρουσία στην καθημερινότητά σου, συμβάλλοντας σε λάθη και αβλεψίες ή σε επαφές με άτομα που έχουν μάλλον πονηρούς σκοπούς! Πρόσεξε ακόμη μήπως χαθούν έγγραφα αντικείμενα ή αρχεία που χρειάζεσαι άμεσα.
Ερωτικά
Με τον Ποσειδώνα να απλώνει το «πέπλο» του, τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται και στην προσωπική σου ζωή! Ίσως μάλιστα να δυσκολευτείς πολύ για να ξεχωρίσεις το ψέμα από την αλήθεια σε μια συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Ουρανός εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με απρόοπτα και εκπλήξεις που είναι στο χέρι σου να αποκτήσουν κι έναν δημιουργικό χαρακτήρα. Από εκεί και ύστερα, με τον Ποσειδώνα «αφεντικό» στα οικονομικά σου το πιο εύκολο πράγμα είναι είτε να εξαπατηθείς, είτε να χαράξεις την οικονομική σου πολιτική πάνω σε εντελώς λανθασμένες βάσεις, οπότε μείνε στα όνειρα και μην περάσεις ποτέ στην πράξη.
Ερωτικά
Η έλξη σου προς το διαφορετικό ή το «παράξενο», μπορεί να βρει σήμερα την πλήρη εφαρμογή της, ίσως μάλιστα να ικανοποιηθεί και η προτίμησή σου στις «εγκεφαλικές» προσεγγίσεις, αφού πολλά μπορεί να συμβούν ύστερα από μια ενδιαφέρουσα συζήτηση!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου χαρίζει μια αίσθηση ευτυχίας, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί απόλυτα τα σχέδιά σου -ιδιαίτερα τα... μυστικά- παρέχοντάς σου την δυνατότητα να κρύψεις τις αδυναμίες σου και να «περάσεις» έντεχνα τις απόψεις σου. Επιπλέον αναδεικνύει τις ανθρωπιστικές σου τάσεις, ενώ αν κινείσαι στον χώρο των τεχνών ή έχεις «μεταφυσικά» ενδιαφέροντα, θα βρεις την έμπνευση για να φτάσεις σε κάτι πιο «προχωρημένο».
Ερωτικά
Από την στιγμή που μπορείς να βλέπεις τα πράγματα όπως θέλεις ή αντίστροφα να παρουσιάζεις τον εαυτό σου όπως θέλουν οι άλλοι να τον βλέπουν, η αποδοχή σου και η προσωπική σου ευτυχία είναι σχεδόν εξασφαλισμένες.
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...