27 Φεβ 2016

Με στόχο το μετάλλιο στο ομαδικό ο Α.Ο Μυκόνου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου

Με στόχο ένα μετάλλιο στο ομαδικό αντρών παίρνει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου ο στίβος του Α.Ο Μυκόνου......
Χωρίς να αποτελεί αγώνα – στόχο για φέτος για κανέναν από τους δρομείς του συλλόγου οι αθλητές θα κάνουν ότι μπορούν για να φέρουν ένα ακόμη μετάλλιο από αγώνες δρόμου στον σύλλογο.
Ο Γιώργος Μίνο μόλις επέστρεψε από την Κένυα όπου γυμνάστηκε κοντά στους κορυφαίους δρομείς του κόσμου για περίπου ενάμιση μήνα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας πάντα ως στόχο τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο. 
 
Ο Χρήστος Καλλίας, ο θριαμβευτής των 5 χιλιομέτρων στον μαραθώνιο της Αθήνας, ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση για τρεις περίπου εβδομάδες αλλά τώρα φαίνεται να έχει επανέλθει.
Ο Διομήδης Μπακατσέλος έχει κάνει αρκετούς αγώνες σε δημόσιο δρόμο κατά τη διάρκεια του χειμώνα να φαίνεται να είναι σε καλή κατάσταση, πολλή καλύτερη από πέρυσι.
Ο Νόντας Κατσικέας θα προσπαθήσει να πλασσαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση ενώ ερωτηματικό είναι
ο Κωνσταντίνος Κοκκόλας, ο μαραθωνοδρόμος μας, που ταλαιπωρήθηκε για μεγάλο χρονικό διάστημα από μια βαριά ίωση και θα πάρει μέρος στον αγώνα μόλις με έξι προπονήσεις.

Ο Γιώργος, ο Χρήστος, ο Διομήδης, ο Νόντας και ο Κωνσταντίνος θα ανταγωνιστούν τους δρόμεις του Παναθηναϊκού, που φέτος προβάλει ως το μεγάλο φαβορί, του ΟΣΦΠ, του ΓΑΣΙλισσού και της ΑΕΚ
Ο Ματθαίος Ματζιάρ θα αγωνιστεί στα οκτώ χιλιόμετρα των νέων, δηλαδή στον αγώνα για δρομείς κάτω των 23 ετών και έχει ως στόχο μια θέση στην οκτάδα. Ήδη ο Ματθαίος είχε μια εξαιρετική παρουσία στον κλειστό στίβο όπου πέτυχε ατομικό ρεκόρ στα 3.000 μέτρα.

Από τον αγώνα απουσιάζει η Μαρία Παρδαλού η οποία βρίσκεται για προετοιμασία στην Αμερική στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ριο.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...