24 Φεβ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 25/2

"Τι είναι ευτυχία; Η ηδονή που δε σε κάνει μετά να μετανιώσεις." Σωκράτης
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε θέλει «ετοιμοπόλεμο», ώστε να αντιδράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εμψυχώσεις έναν φίλο ή μια φίλη που περνάει δύσκολα, αν όμως σου ζητηθεί μια καθαρά οικονομική συνδρομή, να ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται κι ίσως τελικά να πρόκειται για μια «πονηριά»!

Ερωτικά
Μια φιλική σχέση τείνει να εξελιχθεί σε ερωτική με όλα τα συν και τα πλην που μπορεί να συνεπάγεται αυτό, αφού το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει συνέχεια αλλά να πρόκειται για μια περιστασιακή κατάσταση, που θα «ακυρώσει» και την φιλία σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας σύγκρουσης, που τα αίτια της ανάγονται στο μακρινό παρελθόν, ενώ ίσως να βρεθείς σε αμηχανία από την αναβίωση καταστάσεων που πίστευες ότι δεν θα ξαναζήσεις ποτέ. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βάζει να κάνεις επαγγελματικά σχέδια, που είναι μάλλον απίθανο να προχωρήσουν. Επιπλέον μπορεί να ακυρωθεί ένα σημαντικό ραντεβού.

Ερωτικά
Αρέσεις αλλά αυτό δε θα σου βγει απαραίτητα σε καλό, αφού δεν θέλει και πολύ για να βρεθείς μπλεγμένος/η σε μια κατάσταση, όπου υπάρχουν κι άλλοι «παίκτες», με αποτέλεσμα να χάσεις την ηρεμία σου και να «κυλήσεις» σε ένα αδιέξοδο πάθος.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο, αυξάνει την διάθεσή σου να μάθεις καινούρια πράγματα κι αν μείνεις στην θεωρία, τότε... όλα καλά! Όσον αφορά όμως σε πιο πρακτικά ζητήματα, το πιθανότερο είναι να μην προχωρήσουν, είτε εξ αιτίας κάποιων δικών σου λαθών, είτε λόγω αστάθμητων παραγόντων που δεν μπορείς να ελέγξεις, Επιπλέον, υπάρχει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης, αφού το ψέμα πάει σύννεφο!

Ερωτικά
Αν έχεις κατά νου μια όμορφη περιπέτεια χωρίς περαιτέρω δεσμεύσεις, τότε το σύμπαν μπορεί να σου κάνει τη χάρη και να ζήσεις ό,τι ποθείς. Αν όμως προσανατολίζεσαι σε κάτι πιο σταθερό, το πιθανότερο είναι να πέσεις πάνω σε πρόβλημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να σκύψεις πάνω από τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να δοκιμάζεται κι ίσως χρειαστεί να πάρεις άμεσα κάποια μέτρα για να προλάβεις ανεπιθύμητες εξελίξεις. Παράλληλα, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, αφού ο ενεργός Ποσειδώνας μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα που επιδιώκουν να σε εκμεταλλευτούν.

Ερωτικά
Με τον Άρη στο «τιμόνι» των σχέσεών σου, μπορεί να βιώσεις έντονες καταστάσεις, από την καλή αλλά και από την... ανάποδη πλευρά! Ίσως μάλιστα να πρόκειται για διαδοχικά περιστατικά που την μια σε «απογειώνουν» και την άλλη σε πικραίνουν.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Αν σου προταθεί μια συμφωνία ή συνεργασία, καλό είναι να αρνηθείς ευγενικά, αφού είτε πρόκειται για κάτι που δεν θα προχωρήσει, είτε υποκρύπτει κάποιους «πονηρούς» σκοπούς που αργά ή γρήγορα θα τους βρεις μπροστά σου! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια αναταραχή στο σπίτι ή την οικογένειά σου, εξ αιτίας κάποιων πραγμάτων που ήταν κρυφά αλλά τώρα βγαίνουν στην επιφάνεια.

Ερωτικά
Ίσως σου γίνει μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή βρεθείς κοντά στην προοπτική μιας σχέσης, όσο ωραία όμως δείχνουν τα πράγματα με μια πρώτη ματιά, τόσο «ασύμφορα» μπορεί να εξελιχθούν στην συνέχεια, γι’ αυτό περιόρισε τις προσδοκίες σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου αφιλοκερδώς, αφού έτσι κι αλλιώς αν στοχεύεις σε κάποια αμοιβή είναι απίθανο να την λάβεις! Ακόμη έχε τον νου σου για περιστατικά κλοπής ή απάτης στην δουλειά σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να προκαλέσει μια ενδοοικογενειακή διαμάχη ή να σε φέρει σε δύσκολη θέση εξ αιτίας της συμπεριφοράς ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
«Στερνή μου γνώση, να σ’ είχα πρώτα» Ένα θέμα που «κανονικά» θα έπρεπε να έχει λήξει σου τριβελίζει το μυαλό κι ίσως κάνεις μια «ετεροχρονισμένη» κίνηση με σκοπό να φέρεις κοντά σου ένα πρόσωπο που όμως ήδη βρίσκεται... αλλού!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας προάγει τις φιλοσοφικές αναζητήσεις και τα καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα σου, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία να «μυηθείς» στο θεατρικό παιχνίδι ή μια ανάλογα «θεραπευτική» πρακτική. Ακόμη, μπορεί να νοιώσεις την ανάγκη να συμπαρασταθείς σε νεαρά άτομα, που χρειάζονται στήριξη, αν όμως πρόκειται για τα δικά σου παιδιά, τότε μάλλον θα κληθείς να λύσεις μια «εξίσωση» με πολλούς αγνώστους!

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Υδροχόο σου επιτρέπει να παίξεις με επιτυχία το «παιχνίδι των υποσχέσεων», κερδίζοντας τουλάχιστον τις εντυπώσεις. Αν τώρα κάποιος/α νομίζει ότι «καίγεσαι» πραγματικά, μάλλον χρειάζεται εντατικά μαθήματα... πολιτικής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου δεν σε αφήνει σε ησυχία, αφού πολλά πράγματα βρίσκονται «στην κόψη του ξυραφιού» κι όποια απόφαση κι αν πάρεις έχει τα υπέρ και τα κατά της. Από το να νοιώθεις όμως σαν «θηρίο σε κλουβί» είναι χίλιες φορές προτιμότερο να δράσεις, παίρνοντας βέβαια και το σχετικό ρίσκο. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να είσαι πιο «υποψιασμένος/η» σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου.

Ερωτικά
Πολλά είναι αυτά που γίνονται κρυφά και βέβαια, αν δεν είσαι εσύ ο/η δράστης, καλείσαι να εξαντλήσεις το ερευνητικό σου δαιμόνιο για να βρεις που είναι το ψέμα και που η αλήθεια. Καλό είναι όμως να μην κινηθείς βιαστικά αφού μπορεί να κάνεις και λάθος!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Ο Άρης στον Σκορπιό αναμοχλεύει το παρασκήνιο αλλά φαίνεται ότι ένα άτομο σε «παίζει», κατηγορώντας άλλους για να αποποιηθεί κάθε δική του ευθύνη. Ίσως πάλι να αναστατωθείς από μια παλιά σου υπόθεση που ξαναβγαίνει στην επιφάνεια παρά την θέλησή σου, διαταράσσοντας τις σχέσεις με τους οικείους σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η στις επαφές και τις μετακινήσεις σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη στον Υδροχόο σου δίνει την ευκαιρία να «παίξεις» και να φλερτάρεις, αν όμως πάρεις τα πράγματα πιο σοβαρά, ίσως τελικά να διαπιστώσεις ότι έπαιξες με την φωτιά και... κάηκες, αφού η κατάσταση θα εξελιχθεί πέρα από τον έλεγχό σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας δεν βοηθά στις επαγγελματικές και οικονομικές σου βλέψεις, αφού το πιθανότερο είναι να υπάρξουν λάθη ή αβλεψίες που θα σου στοιχίσουν. Επιπλέον στις επαφές και τις συναλλαγές σου, τίθεται θέμα εμπιστοσύνης και είναι βέβαιο ότι τα πράγματα δεν είναι όπως σου παρουσιάζονται. Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό μπορεί να αναβιώσει φιλίες αλλά και ανταγωνισμούς του παρελθόντος.

Ερωτικά
Για την ώρα φαίνεται να σε απασχολούν περισσότερο τα προβλήματα ή οι... χαρές φίλων και γνωστών, παρά κάτι δικό σου και το μόνο που καλείσαι να προσέξεις είναι το να μην «παραγνωριστείς» με κάποια άτομα και δώσεις δικαιώματα για να σου ασκήσουν μια άστοχη κριτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας ενισχύει την πιθανότητα λαθών ή εσφαλμένων κρίσεων, αν όμως αφεθείς στην ροή των πραγμάτων και υπακούσεις σε όσα υπαγορεύει η διαίσθησή σου, όχι μόνον δεν θα χάσεις αλλά ίσως να οδηγηθείς και σε μια «κατά λάθος επιτυχία»! Παράλληλα, ο Άρης στον Σκορπιό σε καλεί να υπερασπίσεις τις κατακτήσεις σου και τον ιδιαίτερο τρόπο που έχεις για να προσεγγίζεις τα πράγματα.

Ερωτικά
Η «βολική» ανεμελιά που σου προσφέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έχει βέβαια την ημερομηνία λήξης της και ίσως πάρεις μια πρώτη γεύση από τα «παρατράγουδα» που μπορεί να υπάρξουν, όταν κάποιος/α δεν βρίσκει ανταπόκριση στον έρωτά του/της.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα, που μπορείς να αξιοποιήσεις, ώστε να κρύψεις κάθε σου αδυναμία και να αφήσεις τις καλύτερες εντυπώσεις. Επιπλέον, σε ωθεί να βοηθήσεις κόσμο με τον τρόπο και τα μέσα που διαθέτεις, πρόσεξε όμως μήπως στα πλαίσια του εμψυχωτικού σου ρόλου, υποσχεθείς και πράγματα που δεν γίνονται, αφού κάποιοι/ες, μπορεί να τα «δέσουν κόμπο»!

Ερωτικά
Για την ώρα δεν έχεις να φοβηθείς απολύτως τίποτα, αντίθετα είναι πιθανό να βιώσεις κάποιες στιγμές ιδιαίτερης ευτυχίας, που όσο «ονειρική» κι αν είναι, δεν παύει να έχει χειροπιαστά αποτελέσματα στην ψυχολογία σου, ανοίγοντας τον δρόμο στα ακόμη καλύτερα που έρχονται!
Πηγή:astrology
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...