18 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 19/4

"Απόλυτες καταστάσεις"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο....

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε πιέζει να δώσεις λύσεις σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, καλό είναι όμως να μην κινηθείς με βάση το θυμικό σου, αφού στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσεις μια μάλλον αυτοκαταστροφική πορεία. Το ζητούμενο βέβαια είναι η απελευθέρωσή σου από δεσμεύσεις κι εξαρτήσεις αλλά και η διαδικασία που θα επιλέξεις έχει την σημασία της.

Ερωτικά
Οι συναισθηματικές και σεξουαλικές σου ανάγκες πολλαπλασιάζονται, κάτι που μπορεί να σε παρασύρει σε δύσκολες ατραπούς. Καλό είναι το πάθος, καλή κι η ένταση «μέχρι τελικής πτώσεως», αν όμως δεν μπορέσεις να... ξανασηκωθείς, ποιο το όφελος;

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από δεσμεύσεις και βάρη που σε «καθηλώνουν», είτε πρόκειται για διατροφικές συνήθειες, είτε για έναν τρόπο σκέψης και αντιμετώπισης των πραγμάτων που για μια ακόμη φορά σε οδηγεί σε αδιέξοδο. Εδώ ισχύει βέβαια το «κάθε αρχή και δύσκολη», στην πορεία όμως θα ευγνωμονείς τον εαυτό σου για τις αποφάσεις που πήρες!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που θα σε γοητεύσει, φαίνεται όμως ότι τα ερωτικά «παιχνίδια» μαζί του εγκυμονούν και κάποιους κινδύνους, αφού δεν θες και πολύ να «χάσεις» τον εαυτό σου σε μια διαδικασία που θα σε βασανίσει!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να «ξεσκαρτάρεις» τις φιλίες σου κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αξιόπιστες. Ίσως βέβαια να υπάρξει και μια δυσάρεστη εξέλιξη που θα αποφασίσει για σένα! Επιπλέον, αν συμμετέχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, καλό είναι να το ψάξεις όσο καλύτερα γίνεται, αφού κάποιος/α προσπαθεί να εκμεταλλευτεί πρόσωπα, ιδέες και καταστάσεις, προς ίδιον όφελος.

Ερωτικά
Στον έρωτα τα πράγματα πρέπει να λειτουργούν ελεύθερα κι όχι με όρους ή τελεσίγραφα. Δώσε λοιπόν στην «άλλη πλευρά» να καταλάβει ότι αν επιθυμεί μια ισότιμη σχέση, θα πρέπει πρώτα απ’ όλα να σέβεται την διαφορετικότητά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε κατευθύνει σε μια επαγγελματική επιλογή ή συνεργασία, με κριτήριο όχι τόσο την λειτουργικότητά τους αλλά την ανάγκη σου να περιστοιχίζεσαι από «δικούς σου» ανθρώπους κι ας είναι... άχρηστοι σε αυτό που θες να κάνουν! Παράλληλα όμως μπορεί να ευνοηθείς από μια εξέλιξη που είναι μεν δυσάρεστη για κάποιον/α αλλά σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι απόλυτα συμβατές με τα «θέλω» σου και το μόνο που έχεις να φοβηθείς είναι ο κακός εαυτός σου, εκείνος δηλαδή που εγκλωβίζεται σε απόλυτες καταστάσεις, κάνοντας το κλίμα της προσωπικής σου ζωής αρκετά «νοσηρό».

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, ίσως σου αποκαλύψει ένα «οργιαστικό» παρασκήνιο στην δουλειά σου, φέρνοντάς σε αντιμέτωπο/η με φαινόμενα απληστίας ή φανατικής αντιζηλίας και σε μια τέτοια περίπτωση το σωστό θα ήταν να προχωρήσεις σε ένα γενναίο «ξεκαθάρισμα». Παράλληλα όμως, δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι δυσάρεστο ή να χρειαστεί να συμπαρασταθείς στον πόνο ενός συγγενικού σου προσώπου.

Ερωτικά
Η διάθεσή σου για «νυχτοπερπατήματα» μπορεί βέβαια να αποδώσει τους επιθυμητούς καρπούς, πρόσεξε όμως μήπως τελικά μια υπόθεση που ξεκινά ως «παιχνίδι» εξελιχθεί σε κάτι που δεν μπορείς να διαχειριστείς εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να έρθεις σε επαφή με ειδικούς που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν στην επίλυση κάποιων πρακτικών θεμάτων που σε απασχολούν, ιδιαίτερα οικονομικού χαρακτήρα. Παράλληλα φαίνεται πως ένας «δικός σου» άνθρωπος τα θέλει όλα δικά του, κάτι που ενδεχομένως να σε κάνει να ενδώσεις σε καταστάσεις που λίγο απέχουν από τον εκβιασμό!

Ερωτικά
Η ημέρα έχει έναν σούπερ ερωτικό χαρακτήρα, το θέμα όμως είναι αν μπορείς να διαχειριστείς συναισθήματα και καταστάσεις που τελικά σε ξεπερνούν, αφού για την ώρα η λογική σου αδυνατεί να αντιπαρατεθεί στο κάλεσμα της φύσης!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μακάρι να μπορούσες να διατηρήσεις την πολυτέλεια μιας «ασφαλούς» διαπραγμάτευσης αλλά όταν τα πράγματα έχουν φτάσει «στο αμήν», δεν χωρούν ημίμετρα. Κι αν το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε οδηγήσει τελικά στο τέλος μιας συνεργασίας ή σε δύσκολες αποφάσεις σε σχέση με ένα περιουσιακό σου ζήτημα, να θυμάσαι ότι ακόμη και η πιο «βαριά» απώλεια, κρύβει πάντα μέσα της στοιχεία απελευθέρωσης.

Ερωτικά
Παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, κάτι που δεν σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τα κακώς κείμενα στην προσωπική σου ζωή, αντίθετα το πιθανότερο είναι να αγχωθείς ακόμη περισσότερο, προβαίνοντας τελικά σε σπασμωδικές αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι πιέσεις που ασκούνται στη δουλειά σου, μπορούν να βρουν την κατάλληλη απάντηση, αν εντοπίσεις όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, αφού η γνώση κάποιων πραγμάτων θα σου δώσει ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό όπλο. Ακόμη, το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, αλλάζοντας ριζικά όλα εκείνα που εν δυνάμει αποτελούν πηγή κινδύνων.

Ερωτικά
Κατακλύζεσαι από πολύ δυνατά συναισθήματα, που «στοχεύουν» στην ριζική μεταμόρφωσή σου. Κι επειδή οι σχέσεις σου με τον Πλούτωνα είναι μάλλον φιλικές, δεν έχεις παρά να «παραδοθείς» σε μια κατάσταση, που αναμένεται να σου αρέσει πολύ!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα υποδηλώνει ότι αυτό που χρειάζονται περισσότερο τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι μια συγκεκριμένη στήριξη που θα τους δώσει κουράγιο αλλά αν δεν νοιώθεις έτοιμος/η για θυσίες, είναι προτιμότερο να μην μπεις καν στην διαδικασία. Επιπλέον, να θυμάσαι πως όταν οι εξελίξεις απέχουν πολύ από το να είναι ευχάριστες, κάθε προσπάθειά σου να «ελαφρύνεις» το κλίμα μπορεί να παρεξηγηθεί.

Ερωτικά
Η λαχτάρα σου για κάτι «μεγάλο και σπουδαίο» μπορεί να σε εξωθήσει σε μια επιλογή για την οποία αργότερα θα μετανιώσεις, γι’ αυτό είναι προτιμότερο να περιμένεις. Αν βέβαια πρόκειται να δώσεις ένα τέλος σε μια υπόθεση που «δεν τραβάει», τότε είσαι... εντός κλίματος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός οικείου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση. Ίσως μάλιστα αυτός να είναι κι ο καλύτερος τρόπος για να ξεφύγεις από έναν κύκλο εσωστρέφειας, που «απειλεί» να σε «ακινητοποιήσει» ψυχικά αλλά και στην πράξη. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις ένα γενναίο «ξεσκαρτάρισμα» στο σπίτι σου.

Ερωτικά
Το σωστό θα ήταν να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν κι όλα αυτά που σε πίκραναν ή αποδείχτηκαν «λίγα» για σένα. Ωστόσο, επειδή η λογική σου «μπάζει νερά», είναι εύκολο για την ώρα να εγκλωβιστείς σε κάποιο δίλημμα, οπότε, παρ’ το πιο χαλαρά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ανεπιθύμητες καταστάσεις είτε στη δουλειά σου, είτε στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «στενόχωρο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Αντίθετα όμως, σε πνευματικό επίπεδο έχεις τα περιθώρια για να φτάσεις στην «πηγή» μιας αλήθειας που πιθανόν να αλλάξει πολλά στην συνολική σου αντίληψη..

Ερωτικά
Καλείσαι να μπεις βαθιά στη σχέση σου, αποφεύγοντας όμως τον «σκόπελο» των εμμονών. Αν πάλι η «άλλη πλευρά» αποπειραθεί να σε χειραγωγήσει, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να υπερασπίσεις την αυτονομία σου, ό, τι κι αν σου κοστίσει αυτό.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σε καλεί να μην μπλέξεις τα οικονομικά με τα προσωπικά σου, γιατί ενδέχεται να απογοητευτείς διπλά.
Αντίθετα αν κινηθείς, βάζοντας στο περιθώριο κάθε συναισθηματισμό και τις προσωπικές σου συμπάθειες ή αντιπάθειες, τα οφέλη σου θα πολλαπλασιαστούν. Το αν αυτό βέβαια θα σου αρέσει ή θα ανταποκρίνεται στις ηθικές σου αξίες είναι ένα άλλο ζήτημα!

Ερωτικά
Φαίνεται πως βρίσκεσαι σε θέση αδυναμίας και σε κατακλύζουν πολύ δυνατά συναισθήματα αλλά και εμμονές που δεν μπορείς να ελέγξεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις κάτω τα πράγματα και να πάρεις τις αποφάσεις σου, πριν βρεθείς εκτεθειμένος/η.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...