18 Απρ 2016

H Μύκονος είναι το σκηνικό της νέας SS16 διαφημιστικής καμπάνιας της GUESS (Videos)

The GUESS Girls and Boys tousled hair and radiant skin allow their natural beauty to be the spotlight and pop against the golden Mykonos sand and piercing blue Grecian water....
Αυτή την Άνοιξη, η "GUESS goes to Mykonos" παρουσιάζοντας την διαφημιστική της καμπάνια, ποζάροντας.....
κατά τη διάρκεια ενός ξέγνοιαστου ταξιδιού στην Μύκονο, στην οποία πρωταγωνιστούν τα μοντέλα Grace Elizabeth, Elizabeth Turner, Solveig Mork και Gui Fedrizzi.
Υπό την καθοδήγηση του Paul Marciano, Chief Creative Officer της GUESS?, Inc., η καμπάνια φωτογραφήθηκε από τον Kayt Jones, ενώ το styling ανέλαβε ο Satoshi Hirota και δείχνει τα μοντέλα σε μια μίξη από κλασσικές ασπρόμαυρες και ζωντανές έγχρωμες φωτογραφίες.
Το αστραφτερό φως του μυκονιάτικου ήλιου που αντανακλά πάνω στα κορίτσια της GUESS τους χαϊδεύει τα μαλλιά και το λαμπερό δέρμα, επιτρέποντας στη φυσική τους ομορφιά να αναδειχθεί και να ξεχωρίσει με φόντο την χρυσή άμμο της Μυκόνου και το φανταχτερό μπλε του ελληνικού νερού!!
Η γυναικεία συλλογή για την Άνοιξη εστιάζει στην ποικιλία του denim ενισχυμένη με μοναδικά, ελαφριά κομμάτια που προσδίδουν ένα look που ακολουθεί τις τάσεις. Το denim και το chambray βρίσκονται σε πολλά σχέδια, ενώ παρουσιάζονται με νέες, φρέσκιες λεπτομέρειες όπως ένα κλασσικό denim jacket με μπαλώματα σε 3 διαφορετικούς τόνους, ένα εμπνευσμένο από τα 70’s chambray φόρεμα. 
Η χρωματική παλέτα της Άνοιξης έχει μια τονική προσέγγιση με καθαρό λευκό και αποχρώσεις του μπεζ. 
Λευκά σκισμένα denim, φορέματα για νησί από λεπτή δαντέλα και τοπ με έξω τους ώμους σε έντονο λευκό συμπληρώνονται από τους πλούσιους, γήινους τόνους.
Ένα print που ξεχωρίζει από την ανοιξιάτικη συλλογή είναι ένα πανέμορφο φλοράλ σε τόνους του μπλε και του λευκού που θυμίζει την έντονη χρωματική παλέτα που βρίσκεται στα μέρη όλης της Ελλάδας. 
Χαρακτηριστικά στενά φορέματα με καρό print και μακρυμάνικα με κουμπιά τοπ που δένουν στη μέση, θυμίζουν vintage Guess και εξυπηρετούν ως διαχρονικά κομμάτια στη ντουλάπα κάθε Guess κοριτσιού.
Αυτή τη σεζόν, μοντέρνα σε στενή γραμμή και button‐down λευκά πουκάμισα, με chambray και άλλα εντυπωσιακά σχέδια κυριαρχούν στην ανδρική ανοιξιάτικη συλλογή και εξυπηρετούν ως καθημερινά κομμάτια της σεζόν. 
Καθώς απομακρυνόμαστε από τα σκισμένα και δομημένα στυλ των πιο κρύων εποχών, το αγόρι της GUESS επιλέγει ένα αβίαστο, cool vibe φορώντας χαλαρά μπλε και άσπρα τζιν και σορτσάκια σε συνδυασμό με ξεκούμπωτα πουκάμισα με σηκωμένα τα μανίκια.
 Δείτε Videos
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...