25 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 26/4

"Ενθουσιασμός για το καλύτερο"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Τόσο η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, όσο και η Σελήνη στον Τοξότη, ευνοούν τα σχέδια σου, ενώ παράλληλα η καθημερινότητα αναμένεται να είναι πλούσια και ενδιαφέρουσα, με προοπτική να «γεννήσει» κι ελπιδοφόρες κινήσεις για το μέλλον. Καλό είναι όμως να μην μείνεις μόνον στα λόγια αλλά να δώσεις κι έναν πιο ουσιαστικό χαρακτήρα στις επαφές σου, δρομολογώντας όλα εκείνα που αποτελούν προτεραιότητα σου.

Ερωτικά
Η Αφροδίτη σε φέρνει σε επαφή με νέα πρόσωπα και «φρέσκες» αντιλήψεις που σίγουρα σε ενδιαφέρουν. Το μόνο «μεμπτό» φαίνεται να είναι η έλλειψη σταθερότητας, είτε από την δική σου πλευρά, είτε από τους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
 Η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε μια οικονομική αστάθεια, κάτι όμως που δεν πρέπει να σε καθορίσει, αφού αν δράσεις σπασμωδικά η «ζημιά» μπορεί να είναι μεγαλύτερη. Το πιο σωστό θα ήταν να περιμένεις να κατασταλάξουν τα πράγματα κι ύστερα, αν χρειαστεί, πάρε τις αποφάσεις σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να κάνεις περισσότερα για την σωματική και ψυχική σου ευεξία.

Ερωτικά
Οι υποσχέσεις που δεν έχουν πρακτικό αντίκρισμα σε κάνουν –και σωστά- αρκετά επιφυλακτικό/η. Εξ άλλου, σε λίγες μόνον ημέρες η Αφροδίτη θα μπει στο ζώδιο σου, προσφέροντας σου πιο ευχάριστες αλλά και πιο «χειροπιαστές» καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητα σου με περισσότερες επαφές ή συζητήσεις κι ίσως τελικά να σε βοηθήσει να πετύχεις τα σχέδια σου με την συνδρομή φίλων ή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Τοξότη ενδέχεται να προκαλέσει μια αστάθεια στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, «απειλώντας» να σε παρασύρει σε σπασμωδικές κινήσεις ή επιλογές.

Ερωτικά
Οι καταστάσεις δεν σε βοηθούν να αποκτήσεις μια καθαρή εικόνα τόσο για αυτά που εσύ επιθυμείς, όσο και για τις προθέσεις των άλλων. Κινδυνεύεις μάλιστα να άγεσαι και να φέρεσαι από –υποτιθέμενες– προοπτικές και επιθυμίες που θα «ξεφουσκώσουν» γρήγορα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε ωθεί να αναζητήσεις κάποιες εύκολες λύσεις ή βοήθειες που θα βελτιώσουν την κοινωνική και επαγγελματική σου θέση και το καλό είναι ότι θα μπορέσεις να τις βρεις. Τα πράγματα μάλιστα θα γίνουν ακόμη πιο βατά, αν βάλεις στην άκρη κάποιους «αυστηρούς» ηθικούς κώδικες. Σε ανάλογο «μήκος κύματος», η Σελήνη στον Τοξότη, σε καλεί να χαλαρώσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ξεκούραση σου.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η η προσωπική σου ζωή φαίνεται να αποκτά μια ιδιαίτερη λάμψη, από την άλλη πλευρά όμως, το πιθανότερο είναι να υπάρξει εκδήλωση ενδιαφέροντος από ένα άτομο με το οποίο έχετε εντελώς διαφορετική νοοτροπία.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε βοηθά να αναπτύξεις τα ενδιαφέροντα σου και να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόοδο αλλά και την ευχαρίστηση σου, παρέχοντας σου τις ανάλογες εμπνεύσεις κι αφορμές. Επιπλέον και η Αφροδίτη στον Κριό είναι διατεθειμένη να σου εξασφαλίσει μια πιο «χαλαρή» καθημερινότητα, διανθισμένη με επαφές, συζητήσεις και ίσως ένα ταξίδι που θα σου αρέσει πολύ!

Ερωτικά
Τόσο η Σελήνη, όσο και η Αφροδίτη αναμένεται να τονώσουν το ενδιαφέρον σου για οτιδήποτε θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ένα νέο ξεκίνημα. Επειδή ωστόσο τα δεδομένα μπορεί να αλλάζουν από στιγμή σε στιγμή, μην βιαστείς να... ενθουσιαστείς!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αυξάνει τις... ανασφάλειες σου αλλά και την ανησυχία σου για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που σε ενδιαφέρει, αφού είναι πιθανό να εμφανιστούν νέα δεδομένα που αλλάζουν τις ισορροπίες. Παράλληλα, σε ωθεί να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι ή την οικογένεια σου, είτε για να ανταποκριθείς με επιτυχία στις αλλαγές που δρομολογούνται, είτε για να βάλεις σε μια τάξη τα κακώς κείμενα.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να σου δοθεί η αφορμή για μια έκτακτη περιπέτεια, να θυμάσαι όμως ότι πρόκειται αποκλειστικά για μια υπόθεση.. σεξουαλικού ενδιαφέροντος! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν έχεις παρά να απολαύσεις αυτά που σου προσφέρονται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να θέσεις έγκαιρα τις προτεραιότητες σου ώστε να μην χάσεις τον προσανατολισμό σου με ανούσιες υποθέσεις και... κουτσομπολιά!
Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα, που θα μπορούσαν να συμβάλλουν σε μια επέκταση των δραστηριοτήτων σου, μέσα από μια συμφωνία ή την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η φαίνεται ότι η Αφροδίτη σου ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη, θα πρέπει όμως κι εσύ να είσαι περισσότερο ανοικτός/η στις προκλήσεις και πιο αποφασιστικός/η, ώστε να εκμεταλλευτείς αυτήν την ευκαιρία με τον καλύτερο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις και είτε με τον ένα, είτε με τον άλλον τρόπο θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις αυτά που επιθυμείς. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τα οικονομικά σου, να θυμάσαι ότι οι οργανωτικές σου ικανότητες και η επιμελημένη στόχευση σου σε αυτά που πραγματικά έχουν σημασία, αρκούν για να σου δώσουν το πλεονέκτημα και να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, αυτήν την περίοδο είναι πολύ πιο εύκολο να ζήσεις μια περιπέτεια στον χώρο της εργασίας σου ή με ένα πρόσωπο που συνδέεται με αυτήν. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορείς να την ενδυναμώσεις μέσα από έξτρα... περιποιήσεις προς τον άνθρωπο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου μπορεί να σε ενθουσιάσει αλλά και να σε φέρει ενώπιον καταστάσεων, που θα δοκιμάσουν την αξιοπιστία σου στα δύσκολα. Γιατί αν στην πρώτη «στραβή» αρχίσεις να αναζητάς εναγωνίως «σανίδα σωτηρίας», θα καταλήξεις στο... γνωστό «δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις»! Ευτυχώς πάντως, η Αφροδίτη στον Κριό σου υπόσχεται μια καθημερινότητα διανθισμένη με ευχάριστες στιγμές και πολλά παιχνίδια.

Ερωτικά
Όσο κι αν το εύχεσαι ή το προσπαθείς είναι δύσκολο να υπάρξει μια οριστική κατάληξη σε μια υπόθεση που σε ενδιαφέρει. Ζήσε λοιπόν το σήμερα, χωρίς δεσμεύσεις ή προσδοκίες κι όταν έρθει η ώρα των αποφάσεων, το... ξαναβλέπεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βρεις τον «πραγματικό» εαυτό σου μακριά από αδιάκριτα βλέμματα κι όλα εκείνα που σε οδηγούν να συμπεριφέρεσαι και να δρας με κριτήριο το «τι θα πει ο κόσμος». Αν λοιπόν νιώσεις την ανάγκη, μην διστάσεις να απομονωθείς, αναδεικνύοντας τελικά τις πιο δημιουργικές πλευρές σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να εξωραΐσεις τον προσωπικό σου χώρο.

Ερωτικά
Ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να ανανεώσει το ερωτικό σου ενδιαφέρον, είτε με ποικίλα «παιχνίδια» με τον/την σύντροφο σου, είτε φέρνοντας σε κοντά σε νεαρά άτομα, που οπωσδήποτε θα σε κάνουν να νιώσεις πιο... καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη προάγει την κοινωνικότητα σου και κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να έχεις κάποιες σημαντικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να εμπλουτίσεις την οπτική σου γύρω από διάφορα ζητήματα αλλά και να περάσεις όμορφα. Επιπλέον και η Αφροδίτη στον Κριό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μια αρμονική καθημερινότητα, ενώ γενικότερα μπορεί να συμβάλλει στην προώθηση των ιδεών και του έργου σου.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση οι εξελίξεις φαίνεται να περιστρέφονται κυρίως γύρω από φίλους/ες και γνωστούς/ες κι ίσως κληθείς να δώσεις τα «φώτα» σου σε μια αρκετά μπλεγμένη υπόθεση. Καλό είναι όμως να μην βιαστείς να κρίνεις ή να πάρεις θέση.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη δεν σε βοηθά να έχεις μια καθαρή εικόνα για τις εξελίξεις, ενώ παράλληλα δοκιμάζει την υπομονή σου με καταστάσεις και συμπεριφορές, που δεν είναι της αρεσκείας σου. Επειδή όμως τελικά όλα αυτά θα κάνουν τον κύκλο τους και θα... χαθούν το ίδιο γρήγορα όσο εμφανίστηκαν, δεν θα πρέπει να καταλήξεις σε οριστικά συμπεράσματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

Ερωτικά
Η ζωή εξακολουθεί να σου προσφέρει τις ευκαιρίες που αξίζεις, σήμερα όμως ενδέχεται να σου βάλει δύσκολα, αφού ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει δείχνει να κινείται σε ένα εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, εγείροντας απαιτήσεις που σε ξεπερνούν.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...