19 Απρ 2016

Νέο Replay store στη Μύκονο!!

Στο κοσμοπολίτικο νησί της Μυκόνου, στην καρδιά της αγοράς, άνοιξε το νέο REPLAY STORE, που θα αποτελέσει το νέο σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του brand από όλο τον κόσμο. Θα το ξεχωρίσετε αμέσως κάνοντας τη βόλτα σας στη χώρα, στα γραφικά Ματογιάννια.....

Σχεδιασμένο από τους Ιταλούς αρχιτέκτονες της Replay, συνδυάζει την περίφημη  ιταλική αισθητική με τη μοναδική κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική σε ένα resort store concept και φιλοξενεί την αγαπημένη ανδρική και γυναικεία συλλογή της Replay καθώς και τις συλλογές Replay Beachwear, Underwear, Accessories, Footwear και την παιδική σειρά Replay & Sons.
Το νέο franchise REPLAY STORE, είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας  Fashion Box Ελλάς Α.Ε. και των γνωστών επιχειρηματιών της Μυκόνου Σταμάτη και Άννας Ξυδάκη, εντάσσεται δε στα αναπτυξιακά πλάνα της εταιρείας που προβλέπουν την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου καταστημάτων, μέσω συνεργασιών franchise, σε κατεξοχήν τουριστικές περιοχές της χώρας μας.
Με το opening του νέου της καταστήματος, η Replay ενισχύει τους στενούς δεσμούς που διατηρεί με το νησί των ανέμων τα τελευταία χρόνια. Ορόσημο αυτής της σχέσης υπήρξε, πέρσι, η επιλογή της Μυκόνου για την διεξαγωγή του ετήσιου παγκόσμιου συνεδρίου της Replay, που έτυχε πρωτοφανούς επιτυχίας και διεθνούς ακτινοβολίας για την χώρα μας. Ένα συνέδριο που παρακολούθησαν περισσότεροι από 600 σύνεδροι από όλο τον κόσμο και πλαισιώθηκε από την παρουσίαση της νέας συλλογής και των νέων προϊόντων Replay.
MYKONOS REPLAY STORE:  
Ενόπλων Δυνάμεων, Ματογιάννια, τηλ. (+30) 22890-24685 
Πηγή:jenny
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...