21 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 22/4

"Αναστάτωση και αλλαγές"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....


ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σπάει την ρουτίνα της καθημερινότητάς σου και σε ωθεί να κινηθείς με πρωτότυπο τρόπο, κάτι που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια ξεχωριστή δημιουργία. Γενικά η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές και σίγουρα μπορείς να ξεκινήσεις από την εμφάνισή σου. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να αλλάξει το τοπίο στα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις.

Ερωτικά
Ο ενεργός Ουρανός μπορεί να σε βοηθήσει να κάνεις ένα παραπάνω βήμα προς την ευτυχία σου, αυτήν την φορά όμως έχεις να κάνεις με κάτι διαφορετικό και αν θες πραγματικά να πετύχει το εγχείρημά σου, θα πρέπει να αλλάξεις πολλά και στην δική σου νοοτροπία.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος δημιουργεί νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως είναι σκόπιμο να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, πριν βρεθείς προ απροόπτου. Σε κάθε περίπτωση η μονιμότητα και η σταθερότητα που συνήθως επιδιώκεις, περνά... κρίση! Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να «προσδεθείς», αφού δεν αποκλείεται να προκύψουν κάποιες αποκαλύψεις που θα σε σοκάρουν.

Ερωτικά
Μια απροσδόκητη εκδήλωση ενδιαφέροντος θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα αλλά από εκεί και ύστερα αν δώσεις συνέχεια, θα είναι δύσκολο να ανταποκριθείς σε δεδομένα που δεν καλύπτουν την βασική σου ανάγκη για μια μόνιμη ή «αξιόπιστη» σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην ανανέωση των ενδιαφερόντων σου και στην επαφή σου με άτομα που χαρακτηρίζονται για το ελεύθερο πνεύμα τους και την έλλειψη ταμπού, ίσως μάλιστα να προκύψει μια νέα φιλία. Παράλληλα, η Πανσέληνος αναμένεται να δημιουργήσει «μπερδέματα» στις εργασιακές σου σχέσεις αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου.

Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, το σύμπαν «δουλεύει» για λογαριασμό σου και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφεθείς σε όσα σου συμβαίνουν, ζώντας το σήμερα. Μερικά πράγματα δεν γίνονται κάθε μέρα αλλά όταν γίνονται αξίζουν πολλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προχωρήσεις σε κάποιες αλλαγές που μπορεί να βελτιώσουν το επαγγελματικό καθεστώς σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι τελικά τα καλύτερα συμβαίνουν όταν αφήνεις τα πράγματα να κυλήσουν, χωρίς να τα κατευθύνεις κάπου συγκεκριμένα. Παράλληλα, η Πανσέληνος μπορεί να αναδείξει ζητήματα που σχετίζονται με φίλους/ες ή γνωστούς/ες αλλά κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

Ερωτικά
Αν έχεις «κολλήσει» σε μια κατάσταση, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να συμβάλλει στην απεμπλοκή σου. Για να γίνει αυτό όμως απαιτείται και η δική σου συμφωνία, διαφορετικά ενδέχεται αντί να χαρείς, τελικά να... σοκαριστείς!

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Πανσέληνος ενδέχεται να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες κι ίσως είναι σκόπιμο να μοιράσεις ακριβοδίκαια τον χρόνο σου ανάμεσα στις οικογενειακές και τις επαγγελματικές σου υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγεις τις εκατέρωθεν γκρίνιες. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να σε αιφνιδιάσει ευχάριστα, ανοίγοντας δρόμους και προοπτικές που μέχρι χθες απλά δεν... υπήρχαν!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να βρεθείς ενώπιον καταστάσεων που γενικά θεωρούσες εξαιρετικά απίθανο να σου συμβούν, ιδιαίτερα αν ταξιδέψεις ή έρθεις σε επαφή με ένα άτομο του εξωτερικού. Ίσως όμως να υπάρξει και μια αποκάλυψη που θα σε σοκάρει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο. ωστόσο στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) μπορεί να υπάρξουν «εμπλοκές» ή παλινδρομήσεις, γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε πιθανή αναποδιά. Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σου... ετοιμάζει μια ευχάριστη έκπληξη στα οικονομικά σου!

Ερωτικά
Οι εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή μπορεί να είναι σημαντικές και προς την θετική κατεύθυνση αν κι εσύ κινηθείς με βάση την αλήθεια σου κι όχι αυτά που «πρέπει» να κάνεις. Το σύμπαν σε στηρίζει αλλά δώσε του κι εσύ μια... αφορμή!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Μια σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού έχει βέβαια τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της και σίγουρα θα κληθείς να ανταποκριθείς σε ποικίλες προκλήσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου. Εκείνο όμως που σίγουρα θα σε ευχαριστήσει είναι η διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου με πολύ ξεχωριστά πρόσωπα. Παράλληλα, η Πανσέληνος επηρεάζει τα οικονομικά σου και καλό είναι να μην βιαστείς να προβείς σε αχρείαστες αγορές.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η σίγουρα θα έχεις την ευκαιρία να μπεις σε μια κατάσταση που ανεξάρτητα από την κατάληξή της μπορεί να σου προσφέρει μερικές πολύ ιδιαίτερες στιγμές. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ένα ανάλογο «έκτακτο» συμβάν θα μπορούσε να δημιουργήσει πρόβλημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος είναι πιθανόν να σου δημιουργήσει μια εσωτερική αναστάτωση και μια κυκλοθυμία, τόσο που μπορεί να μην αναγνωρίζεις τον εαυτό σου!
Παράλληλα, η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό σε καλεί να αλλάξεις το πλαίσιο των εργασιακών σου σχέσεων πριν βρεθείς προ απροόπτου. Ακόμη, καλό είναι να είσαι πιο ανοικτός/η σε διαφορετικές νοοτροπίες κι αντιλήψεις, ώστε να αποφύγεις άσκοπες εντάσεις.

Ερωτικά
Αν είσαι ανοιχτός/η στους πειραματισμούς, τότε η «περιέργειά» σου μπορεί να καλυφθεί και με... το παραπάνω! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σε φέρει πολύ πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο έχετε και επαγγελματική σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, η ημέρα προσφέρεται για καλή παρέα και μάλιστα με πρόσωπα που έχουν να σου δώσουν κάτι το διαφορετικό! Μπορείς ακόμη να εκφραστείς δημιουργικά ακολουθώντας ένα νέο μονοπάτι ή να γευθείς κάτι το «εξωτικό». Παράλληλα όμως, η Πανσέληνος σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει «καμπανάκι»!

Ερωτικά
Αν πραγματικά το θέλεις, δεν υπάρχει κάτι που να σε εμποδίζει να ζήσεις έναν έρωτα απαλλαγμένο από ταμπού και προκαταλήψεις. Στην συγκεκριμένη φάση μάλιστα είναι ακριβώς αυτό που ενδείκνυται για την προσωπική σου ζωή!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Πανσέληνος τονίζει τις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι αν έχεις παιδιά καλό είναι να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τις επιθυμίες τους, πριν βρεθείς προ απροόπτου. Ανάλογες «εκπλήξεις» μπορεί να προκύψουν και στις φιλικές σου σχέσεις κι αν δεις τα πράγματα να «ξεφεύγουν», ίσως το μόνο που μπορεί να σε προστατέψει αποτελεσματικά είναι η τήρηση των αποστάσεων! Παράλληλα, ο ενεργός Ουρανός σε καλεί να ανανεώσεις τον χώρο σου.

Ερωτικά
Αν και σου είναι δύσκολο να αποδέχεσαι ένα «ελεύθερο» καθεστώς στις σχέσεις σου, όταν έχεις να κάνεις με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει πραγματικά, σήμερα ίσως πρέπει να κάνεις μια εξαίρεση, ιδιαίτερα αν δεν θες να χαλάσει το καλό κλίμα «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το να πρωτοτυπείς δεν είναι βέβαια κάτι νέο για σένα αλλά σήμερα, με την συνδρομή της συνόδου Αφροδίτης-Ουρανού, μπορεί να γίνει μέσα από διαδικασίες ή δραστηριότητες που θα σε ενθουσιάσουν. Παράλληλα όμως, η Πανσέληνος σηματοδοτεί έκτακτες εξελίξεις σε σχέση με την οικογένεια αλλά και την καριέρα σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους.

Ερωτικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για μια νέα γνωριμία που μπορεί να έχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που σου αρέσουν ή σε συναρπάζουν. Αλλά κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση σίγουρα μπορείς να την ανανεώσεις με πράγματα που γίνονται σπάνια!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Τα καλά νέα είναι ότι τα οικονομικά σου μπορεί να γνωρίσουν μια απρόσμενη βελτίωση ή να λάβεις ένα δώρο που θα σε εκπλήξει ευχάριστα. Γενικότερα όμως η ημέρα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές, με την Πανσέληνο να σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου κι οργανώσου ώστε να μη «χαθείς» σε έναν κυκεώνα υποχρεώσεων.

Ερωτικά
Αν πραγματικά το επιθυμείς μπορείς να έχεις μια ενδιαφέρουσα ερωτική «συνάντηση» κι ίσως μάλιστα με ένα πρόσωπο, που ούτε σου περνούσε από το μυαλό ότι θα μπορούσε να συμβεί κάτι μεταξύ σας.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...