23 Απρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Σάββατο του Λαζάρου και Κυριακή των Βαΐων τελευταίο Σαββατοκύριακο πριν τη Μεγάλη εβδομάδα και το Άγιο Πάσχα σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker.........

Λίγο η άνοιξη λίγο ο καλός καιρός μας θύμισε καλοκαίρι σε όλους μας. Μαζί με το Θείο δράμα ας ελπίσουμε πως αυτή η άνοιξη θα έρθει και στις ψυχές μας. Κάτι πολύ σημαντικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Μια αμφιβολία παντού.

Αμφιβολία αν μπορέσουμε ως χώρα να προσπεράσουμε το τέλμα στο οποίο έχουμε περιέλθει, αμφιβολία στο αν θα υπάρχουν δουλειές για όλους μας και κάθε εορταστική περίοδος αποτελεί μια ελπίδα για τον καθένα μας για ένα καλύτερο αύριο. Επειδή όμως εμείς δεν θέλουμε να σας κάνουμε να σκέφτεστε τα καθημερινά σας προβλήματα αλλά να ξεχαστείτε για λίγο μέσα από τη μουσική μας παρέα για αυτό είμαστε να περάσουμε στην παρουσίαση των TOP – 10 μας έτσι όπως ακριβώς μας τα ζητήσατε.

Το Ελληνικό δίδυμο που μας κάνει υπερήφανους στο εξωτερικό είναι και πάλι στο νούμερο ένα. Dimitri Vegas και Like Mike μας λένε arcade.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade

2. Yves V vs Skytech & Fafaq – Fever

3. Fat Beggars – Clockwise

4. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back

5. DJ Katch - The Horns

6. W&W - How Many

7. Calippo - Mr. Love You

8. Era Istrefi – Bonbon

9. Playmen – Stand by me now

10. Norman Doray & Anevo ft. Lia Marie Johnson - Falling For You

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τη νέα επιτυχία των Norman Doray, Anevo και Lia Marie Johnson από την Spinnin’ Records με τίτλο Falling for you. Εκεί συναντάμε τους Vegas να μας λένε θέλω να ξαναρχίσω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Vegas – θέλω να ξαναρχίσω

2. Έλενα Παπαρίζου - Μισή Καρδιά (Livin R & BeatGhosts Remix)

3. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί

4. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη

5. Rec – Και σε θυμάμαι

6. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
7. OtherView – Ξανά

8. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω

9. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια

10. Ονιράμα – Το μηδέν

Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους Ονιράμα να έχουν διασκευάσει το τραγούδι μηδέν σε μία εκτέλεση κομμένη και ραμμένη στον δικό τους ήχο.

Συνεχίζοντας θα σας παρουσιάσουμε ένα ακόμη non – stop DJ set το οποίο και αυτό θα είναι από το Ultra Music festival στο Miami.

Άλλος ένας μεγάλος παραγωγός του χώρου έχει σειρά το οποίο μας τον ζητήσατε επίμονα. Το όνομα αυτού David Guetta!!! Εσείς απλά ακολουθείστε το παρακάτω link, πατήστε το κουμπάκι με το PLAY και απολαύστε ένα φαντασμαγορικό show μιας ώρας.


Μετά από αυτό το πολύ δυνατό set του David Guetta φτάσαμε στο τέλος μας.
 
Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.
 
Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back.
 
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.


Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τη νέα μας συνεργασία με την Spicy music και τον Γιώργο Ξυλούρη στο τραγούδι του διαγραφή. Μπορείτε να το ακούσετε ακολουθώντας το παρακάτω link.


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να ευχηθούμε στους Λάζαρους, τους Βάιους και τις Βαΐτσες χρόνια πολλά για την ονομαστική τους γιορτή. Επίσης να έχετε μια όμορφη Μεγάλη εβδομάδα κάνοντας τα ψώνια σας για τις γιορτές του Πάσχα και φυσικά θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα εορταστικοί. Μέχρι τότε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...