23 Απρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/4

"Όλα σε τάξη"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο.....
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Το κλίμα της ημέρας είναι «επαγγελματικό», δεν έχεις λοιπόν παρά να εφαρμόσεις όλα αυτά που σχεδίασες με προσοχή ή να εκμεταλλευτείς την άρτια παρουσία σου, που μπορεί να είναι το διαβατήριο μιας επιτυχημένης συνεργασίας με ένα πρόσωπο-κλειδί. Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε βοηθήσει να γίνεις... ωραιότερος/η!

Ερωτικά
Σήμερα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τους άλλους προσφέροντας διάφορες εξυπηρετήσεις κι ίσως τελικά να βρεθείς πολύ κοντά με ένα πρόσωπο που εκτιμά τις ικανότητες και το φιλότιμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε ωθεί να υλοποιήσεις τα σχέδιά σου, ίσως όμως τελικά να σκοντάψεις σε τεχνικές αδυναμίες ή ανεπάρκειες, που δεν έχεις υπολογίσει. Γι’ αυτό φρόντισε να εξαντλήσεις την προνοητικότητα σου κι αν κληθείς να παρουσιάσεις ή να επικοινωνήσεις κάποιο θέμα, σχεδίασε προσεκτικά τις κινήσεις σου, ώστε να αποφύγεις κριτικές και γκρίνιες.

Ερωτικά
Ένα άτομο που σε «κουράρει» ή φροντίζει για την υγεία σου, μπορεί να εκδηλώσει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό σου, αφήνοντας ανοικτό κάθε ενδεχόμενο!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε φέρνει κοντά σε άτομα με τα οποία μπορείς να έχεις μια καλή φιλική σχέση «κτισμένη» με αμοιβαίες εξυπηρετήσεις κι ανταλλαγές. Επιπλέον, ίσως σου γίνει μια πρόταση για να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα όμως ο Ήλιος στον Ταύρο σε καλεί να ασχοληθείς με ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου.

Ερωτικά
«Παίζοντας» πιο ομαδικά, μπορεί τελικά να ανταμειφθείς με μια γνωριμία, που πέρα από τις χαρές της ζωής θα σου προσφέρει και σημαντικές πρακτικές λύσεις σε ό,τι σε απασχολεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να επιληφθείς κάποιων λεπτομερειών που αφορούν στην αρτιότερη παρουσίαση ενός θέματος, το οποίο μπορεί να αποδειχθεί «κομβικό» για την περαιτέρω εξέλιξή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον Ταύρο θα σου δώσει την ευκαιρία να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες, για να καταστρώσετε σχέδια και να «τρέξετε» μια υπόθεση από κοινού.

Ερωτικά
Σήμερα φαίνεται να υπάρχει έλλειμμα... ρομαντισμού, μπορείς ωστόσο να επωφεληθείς, δουλεύοντας με τον/την σύντροφο σου ένα ενδιαφέρον project.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να «μυηθείς» σε κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες που μπορεί να αφορούν είτε το διαδίκτυο, είτε γενικότερα τον κόσμο της ψηφιακής τεχνολογίας, μπορείς ωστόσο να αρκεστείς στην διευθέτηση κάποιων πρακτικών θεμάτων. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να σου δώσει ένα επαγγελματικό ταξίδι.

Ερωτικά
Μια συνάντηση ή ένα ταξίδι επαγγελματικού χαρακτήρα μπορεί να εξελιχθεί απρόσμενα καλά και σε σχέση με την προσωπική σου ζωή, εμπλουτίζοντας τις... παρεχόμενες υπηρεσίες!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να συμβάλλει θετικά στην διεκπεραίωση μιας οικονομικής υπόθεσής σου, κυρίως μέσω της συνδρομής κάποιων ειδικών που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να βάλεις σε μια τάξη τα οικονομικά σου, να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου και να προγραμματίσεις τις κινήσεις σου.

Ερωτικά
Το «άστρο» σου λάμπει και προσελκύεις άτομα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές σου. Από εκεί και ύστερα είναι στο χέρι σου να αποφασίσεις το πώς θα κινηθείς.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Σήμερα καλείσαι να κινηθείς με βάση κάποιους «επαγγελματικούς» κανόνες, κάτι που θα σε βοηθήσει να διεκπεραιώσεις με επιτυχία τις υποθέσεις σου αλλά και να τελειοποιήσεις τις εμπνεύσεις σου. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό θα σου δώσει την ευκαιρία να υλοποιήσεις μια συνεργασία, μέσα από την παραγωγή συγκεκριμένου έργου.

Ερωτικά
Έλκεις πρόσωπα που δίνουν μεγάλη σημασία στην αρτιότητα της εμφάνισης κι αν εκπληρώνεις στο ακέραιο τις απαιτήσεις τους μπορεί να γίνουν «χαλί να τους πατήσεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να μην αγνοήσεις τις λεπτομέρειες στους όρους μιας συνεργασίας ή συμφωνίας. Ακόμη, αν νομίζεις ότι δεν διαθέτεις την τεχνογνωσία για την επίλυση ενός προβλήματος, απευθύνσου στους ειδικούς και μην αποπειραθείς να «επινοήσεις» λύσεις της στιγμής, αφού πιθανότατα θα κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Ερωτικά
Ένα πρόσωπο που παρέχει υπηρεσίες φαίνεται να μπαίνει στο «στόχαστρό» σου και με δεδομένη την τάση σου να «τσακίζεσαι» για όποιον/α σε ενδιαφέρει, όλα είναι ανοικτά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου, σε κάνει να αναθαρρήσεις και να ελπίζεις στα καλύτερα, πολύ περισσότερο που αναμένεται να γνωρίσεις άτομα που μπορούν να σου φανούν χρήσιμα με διάφορους τρόπους. Επιπλέον, η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις είτε τον εαυτό σου, είτε ένα αγαπημένο σου οικιακό ζώο.

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να μάθεις κάτι νέο ή διαφορετικό στην σεξουαλική σου πρακτική, διαπιστώνοντας τελικά ότι ο συνδυασμός του πάθους και μιας καλής τεχνικής είναι... ανίκητος!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να φροντίσεις και να εξωραΐσεις τον χώρο σου, με βάση έναν σχεδιασμό, στον οποίο πιθανότατα θα συμμετέχουν και κάποιοι πιο ειδικοί επί του θέματος. Παράλληλα, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προμηθευτείς τον αναγκαίο οικιακό εξοπλισμό αλλά και για να προχωρήσεις σε μια περιουσιακή ρύθμιση, που θα σε διασφαλίσει..

Ερωτικά
Κινδυνεύεις να περιπέσεις σε μια κατάσταση, όπου όσο και να «ψειρίζεις» τα πράγματα, συμπέρασμα δεν θα βγαίνει! Ίσως λοιπόν είναι καλύτερα να αποφασίσει η άλλη πλευρά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η ημέρα μπορεί να έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με επαφές και μετακινήσεις, που στην πλειοψηφία τους φαίνεται να περιστρέφονται γύρω από δουλειές. Καλό είναι όμως να μην επιμείνεις στην διευθέτηση κάποιων λεπτομερειών που δεν «σου βγαίνουν», αφού η Αφροδίτη στον Κριό βαριέται εύκολα και τελικά μπορεί να τα αφήσεις όλα στην μέση!

Ερωτικά
Ίσως γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο εν ώρα υπηρεσίας, καλό είναι όμως να απολαύσεις τις ομορφιές αυτής της συνάντησης, αφού πρώτα ολοκληρώσεις το έργο σου.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Συνήθως αδιαφορείς για τις λεπτομέρειες σήμερα όμως η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να κάνεις μια στροφή στην πολιτική σου, αφού αυτές είναι που θα κάνουν την διαφορά. Αυτό ισχύει άμεσα για τις οικονομικές σου υποθέσεις ή τις αγορές σου αλλά και στη συμπεριφορά σου απέναντι σε πρόσωπα που θα μπορούσαν να σου φανούν εξαιρετικά χρήσιμα.

Ερωτικά
Φαίνεται ότι κάποιος/α σε «ζορίζει» με το αναλυτικό πνεύμα του/της είναι ωστόσο μια ευκαιρία να κάτσεις και να σκεφτείς όλα όσα μπορεί να αφορούν στις σχέσεις σου.
Πηγή:astrology
NewsRoom Mykonos Ticker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...