30 Απρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Χρόνια σας πολλά!!! Καλώς ήρθατε σε ένα εορταστικό TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. Μεγάλο Σάββατο και ενώ η πρώτη Ανάσταση έχει ήδη συμβεί οι περισσότεροι....
έχετε βρεθεί στις ιδιαίτερες πατρίδες σας, όπως και τα περισσότερα νησιά έχουν πλημμυρίσει από νέους επισκέπτες. Μια εορταστική περίοδος περίεργη με πολιτικές εξελίξεις που τρέχουν αλλά τέτοιες μέρες είναι γεγονός πως οι περισσότεροι αφήνουμε όλα αυτά στην άκρη και προσπαθούμε να περάσουμε όσο πιο καλά γίνεται. Εμείς με την σειρά μας θα προσπαθήσουμε να σας κρατήσουμε την καλύτερη μουσική παρέα για άλλη μια εβδομάδα.

Ένα Ελληνικό δίδυμο βρίσκεται στο νούμερο ένα αυτή την εβδομάδα το οποίο μας πρεσβεύει επάξια στο εξωτερικό. Ένα δίδυμο που μέσα από την μουσική του έχει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο. Φυσικά μιλάμε για τους Dimitri Vegas και Like Mike με το νέο τους τραγούδι Arcade.

Ξεκινώντας όπως πάντα από το TOP–10 στην διεθνή dance σκηνή:
1. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade
2. Yves V vs Skytech & Fafaq – Fever
3. Fat Beggars – Clockwise

4. W&W - How Many
5. Calippo - Mr. Love You

6. Era Istrefi – Bonbon

7. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back
8. DJ Katch - The Horns
9. Norman Doray & Anevo ft. Lia Marie Johnson - Falling For You
10. Fedde Le Grand - Rhythm Of The Night
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα ένα διαχρονικό τραγούδι το rhythm of the night που έγινε remake από τον μοναδικό Fedde Le Grand. Εκεί συναντάμε τους Vegas με το νέο τους single θέλω να ξαναρχίσω.

Στη συνέχεια ας δούμε πως διαμορφώθηκε το Ελληνικό TOP – 10
1. Vegas – θέλω να ξαναρχίσω
2. Έλενα Παπαρίζου - Μισή Καρδιά (Livin R & BeatGhosts Remix)
3. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη
4. Rec – Και σε θυμάμαι
5. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί
6. OtherView – Ξανά
7. Ονιράμα – Το μηδέν
8. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά
9. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω
10. Μαλού – Δες με
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε την Μαλού να μας λέει δες με. Μία νέα τραγουδίστρια η οποία πραγματικά με τις τελευταίες της δουλειές μας εκπλήσσει πάντα προς το καλύτερο. 
Σειρά όπως κάθε εβδομάδα έχει το non – stop DJ set μας. Ακολουθώντας τα συνήθη έθιμα θα βάζαμε κάποιο Ελληνικό παραδοσιακό non – stop DJ set. 
Παρόλα αυτά στα μηνύματά σας μας ζητήσατε κάτι διαφορετικό. 
Δε θα μπορούσαμε να σας χαλάσουμε χατίρι. Για αυτό και σας μεταφέρουμε για άλλη μια φορά στο Ultra music festival 2016. Εκεί θα συναντήσουμε τον Afrojack σε ένα φαντασμαγορικό show. Ακολουθήστε το παρακάτω link, κάντε click στο κουμπάκι με το PLAY και απολαύστε.


Και κάπως έτσι φτάσαμε στο τέλος μας για άλλη μια φορά.

Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez.

Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο  facebook DJ Piko strikes back.
Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο  facebook DJ Piko.
Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών. Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link


Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη έχω περάσει και χειρότερα. Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link


όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια καλημέρα να μου λες. Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link


Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τη νέα μας συνεργασία με την Spicy music και τον Γιώργο Ξυλούρη στο τραγούδι του διαγραφή. Μπορείτε να το ακούσετε ακολουθώντας το παρακάτω link


Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Εμείς να σας ευχηθούμε καταρχήν να έχετε καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα. Καλή Ανάσταση στις ψυχές μας και στους χαρακτήρες μας. Όσο για τους εορτάζοντες είναι πολλοί. Να ευχηθούμε ολόψυχα χρόνια πολλά στην Αναστασία, τον Τάσο, τον Λάμπρο, τη Λαμπρινή, τον Γιώργο και την Γεωργία. Καλό σας σούβλισμα και μέχρι την επόμενη εβδομάδα… Keep on groovin’!!! CU!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...