20 Απρ 2016

Πάσχα: Θα βουλιάξουν Πάρος, Σύρος, Μύκονος, Πάτμος και Σαντορίνη

Τα νησιά, που σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία εμφανίζουν τη μεγαλύτερη κίνηση για......
εορτές του Πάσχα, είναι η Πάρος, η Σύρος, η Μύκονος, η Πάτμος και η Σαντορίνη, ενώ σύμφωνα με το σύστημα κρατήσεων της Attica Group η πληρότητα για τα Δωδεκάνησα για τη Μεγάλη Τετάρτη στο πρωινό δρομολόγιο αγγίζει το 100%, όπως και στο πρωινό δρομολόγιο της Μεγάλης Παρασκευής για Σύρο, Τήνο, Μύκονο.

Σε Χίο και Μυτιλήνη οι κρατήσεις αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο 30% με 35%, ενώ τη Μεγάλη Πέμπτη αγγίζουν το 60%.

Για τα Χανιά οι κρατήσεις για τη Μ.Τετάρτη είναι στο 60%, ενώ τη Μ.Πέμπτη το πρωινό δρομολόγιο έχει καλυφθεί κατά 60% και το βραδυνό κατά 80%.

Σε χαμηλότερα επίπεδα είναι οι κρατήσεις με προορισμό το Ηράκλειο όπου, σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, για τη Μ.Τετάρτη είναι στο 40% και για Μ.Πέμπτη στο 50%.

Αυξημένη κατά 5% σε σχέση με πέρσι αναμένουν οι ακτοπλόοι, οι οποίοι εκτιμούν ότι θα αυξηθεί τις ημέρες του Πάσχα η επιβατική κίνηση.

Σύμφωνα με τον εμπορικό διευθυντή γραμμών εσωτερικού της Attica Group Διονύση Θεοδωράτο η κίνηση στην ακτοπλοΐα για τους περισσότερους προορισμούς αναμένεται να κυμανθεί στα περσινά επίπεδα, ωστόσο, στο σύνολό της, αναμένεται να παρουσιάσει μικρή αύξηση περίπου κατά 5%.

Η έξοδος των εκδρομέων προς τα νησιά του Αιγαίου αναμένεται να κορυφωθεί από τη Μεγάλη Τετάρτη, καθώς ορισμένοι προορισμοί παρουσιάζουν ήδη πληρότητα, ενώ στελέχη των ακτοπλοϊκών εταιρειών τονίζουν ότι έως τώρα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τη διάθεση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και όλοι επιβάτες θα εξυπηρετηθούν και την άλλη εβδομάδα κανονικά.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...