18 Απρ 2016

Δύο νέα δρομολόγια στην Ελλάδα από British Airways

Η British Airways θα έχει πτήσεις σε οκτώ ελληνικά νησιά συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Μύκονο, Σαντορίνη, Κω, Ρόδο,..........
Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, και Κέρκυρα  καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη

Η British Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας της Βρετανίας, ανακοινώνει σήμερα την έναρξη των πτήσεων για το καλοκαίρι 2016 στην Ελλάδα εγκαινιάζοντας νέα δρομολόγια σε Καλαμάτα και Χανιά και ενισχύοντας περαιτέρω αυτά της Κέρκυρας και της Σαντορίνης. Αυτοί οι νέοι ταξιδιωτικοί προορισμοί προστίθενται στην εκτεταμένη λίστα προορισμών που έχουν στη διάθεσή τους οι επιβάτες της British Airways από όλο τον κόσμο.

Συνολικά, η British Airways θα έχει πτήσεις σε οκτώ ελληνικά νησιά συνδέοντας απευθείας το Λονδίνο με Καλαμάτα, Χανιά, Ηράκλειο, Κέρκυρα, Κω, Ρόδο, Μύκονο και Σαντορίνη, καθώς επίσης και με τη Θεσσαλονίκη, δίνοντας ακόμη περισσότερες ευκαιρίες στους ταξιδιώτες να επισκεφτούν μερικούς από τους πιο δημοφιλείς νησιωτικούς και city break προορισμούς στην Ελλάδα.

Τα νέα δρομολόγια θα ξεκινήσουν από τις 28 Απριλίου 2016. Στα Χανιά και την Καλαμάτα η εταιρεία θα πραγματοποιεί δύο απευθείας πτήσεις την εβδομάδα, ενώ σε Κέρκυρα και Σαντορίνη οι πτήσεις θα αυξηθούν σε έξι και τέσσερις την εβδομάδα αντίστοιχα, ώστε να καλυφθεί ο αυξημένος όγκος επιβατών. Σε Κω, Ρόδο και Μύκονο θα πραγματοποιούνται δύο πτήσεις την εβδομάδα, στο Ηράκλειο πέντε και στη Θεσσαλονίκη τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα.

Η κα Φρέντυ Στίερ, Διευθύντρια της British Airways σε Ελλάδα, Τουρκία και Κύπρο δήλωσε: "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τα νέα μας δρομολόγια για το καλοκαίρι 2016, καθώς φέτος επεκτείνουμε το δίκτυο μας στην Ελλάδα ακόμη περισσότερο, με την Καλαμάτα και τα Χανιά να είναι οι νέοι προορισμοί που εξυπηρετεί η British Airways απευθείας από το Λονδίνο. Αυτοί οι προορισμοί θα δώσουν στους επιβάτες μας την ευκαιρία να εμπλουτίσουν τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες και να έχουν μεγαλύτερη ευελιξία στις ταξιδιωτικές τους επιλογές. Είμαστε πολύ περήφανοι για τη μακρά ιστορία που μετρά πάνω από 90 χρόνια πτήσεων μεταξύ Ελλάδας και Λονδίνου. Συνεχίζουμε τη δέσμευσή μας να επενδύουμε και να στηρίζουμε τις τοπικές κοινωνίες και οικονομίες, προσφέροντας παράλληλα νέες, εξαιρετικές ταξιδιωτικές επιλογές στους πελάτες μας από τη Βρετανία και όλο τον κόσμο."

Οι πτήσεις προς όλους τους προορισμούς θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφη Airbus A319 και A320 από τα αεροδρόμια του Heathrow και του Gatwick. Οι επιβάτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ θέσεων Euro Traveller (οικονομική θέση) και Club Europe (business class).

Οι πτήσεις της British Airways περιλαμβάνουν δωρεάν αποσκευές, δωρεάν on-line check-in, δυνατότητα επιλογής θέσης και γεύματα. Οι επιβάτες της Club Europe θέσης μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την πρόσβαση στα lounges της British Airways, όπου αυτά είναι διαθέσιμα, ειδικούς χώρους για ταχύτερο check-in και δύο δωρεάν αποσκευές βάρους 32 κιλών, συν μια χειραποσκευή.
Πηγή: euro2day.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...