17 Απρ 2016

Α.Ο Μυκόνου: Κέρδισε Πανναξιακό και ανέδειξε μελλοντικούς πρωταγωνιστές

Με σημαία τον σεβασμό στο άθλημα ο Α.Ο Μυκόνου προετοιμάζει τους μελλοντικούς πρωταγωνιστές των γηπέδων.
Πολλαπλά ήταν τα ωφέλη από το παιχνίδι στην Νάξο, με σημαντικότερο το κέρδος από την εμφάνιση των νέων Δακτυλίδη, Βερώνη, Μπομπάι.....
Νικηφόρος ήταν η τελευταία έξοδος του Α.Ο. Μυκόνου για τη φετινή σεζόν, καθώς επικράτησε με 1-3 του Πανναξιακού με δύο τέρματα του Μουρουζίδη (33′,68′) και ένα του Χιλάι (17′).

Στα σημαντικά του ματς η πρώτη εμφάνιση με την ανδρική ομάδα των Θανάση Δακτυλίδη και Κριστάκι Μπομπάι. Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε και ακόμα ένας ποδοσφαιριστής των ακαδημιών ο Μανώλης Βερώνης που είχε πάρει το βάφτισμα του πυρός σε προηγούμενα παιχνίδια. Και οι τρεις τους άφησαν καλές εντυπώσεις για το εγγύς μέλλον.

Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα ο Α.Ο. Μυκόνου τερματίζει οριστικά δεύτερος. Πλέον απομένει το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με τη Θύελλα Καμαρίου την επόμενη αγωνιστική.

Πανναξιακός(Προμπονάς): Ρόβας, Καπίρης, Κουφόπουλος, Παπανικολάου(80' Κάκο), Λεγάκης(60' Ανεβλαβής Π.), Χαμηλοθώρης(c), Λυμπερτάς(74' Ανεβλαβής Εμ.), Βιλαντώνης, Λεντιάνο, Κούτρος, Μανωλάς Ν.
Αναπληρωματικοί: Ανυφαντάκης, Κλάιντι, Μανωλάς Εμ., Χάβδουλας

ΑΟ Μύκονος(Παχατουρίδης): Σαββόπουλος, Ράγια Χρ., Ράγια Ρ., Αργυρίου(c), Καρατσάς, Αργυρόπουλος, Μπαλλής, Ξένος(58′ Βερώνης), Χιλάι, Μπαμπακάρ(65′ Μπομπάι), Μουρουζίδης(68′ Δακτυλίδης)
Αναπληρωματικοί: Αμπαδίνης, Πετράι, Τόμπρος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...