12 Νοε 2012

Ποιες εφορίες "εκκενώνονται"

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις "υπό εκκένωση" εφορίες ανά την Ελλάδα. Πόσα άτομα αποχαιρετούν τα εργασιακά τους πόστα, λόγω εφεδρείας. Μείωση στις οργανικές θέσεις κατά 12%...

Στον ανακαθορισμό των οργανικών θέσεων προσωπικού του κλάδου Εφοριακών των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών (ΔΟΥ) προχώρησε ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Η απόφαση του κ. Στουρνάρα προβλέπει πως μετά την αναδιοργάνωση των Δημόσιων Οικονομικών Υπηρεσιών θα πρέπει να υπηρετούν στο σύνολο των 114 εφοριών, που θα παραμείνουν ενεργές, 8.717 εφοριακοί υπάλληλοι.

Από αυτούς οι 4.128 θα πρέπει να είναι πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, οι 1.727 τεχνολογικής εκπαίδευσης και οι 2.840 δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σήμερα υπηρετούν στις εφορίες 9.826 υπάλληλοι, ήτοι με τις νέες οργανικές θέσεις το προσωπικό των ΔΟΥ καθίσταται υπεράριθμο κατά 1.109 υπαλλήλους και μειώνεται κατά 12%.

Οι εν λόγω υπεράριθμοι υπάλληλοι θα οδηγηθούν σε εφεδρεία και θα αποχωρήσουν ή θα μεταταγούν βάσει των προβλεπομένων στην ρύθμιση για τη νέα διαθεσιμότητα.

πόσοι υπάλληλοι φεύγουν από κάθε εφορία σε όλους τους νομούς της χώρας.

Πηγή : news247
Επιμέλεια : Mykonos Ticker NewsRoom
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...