14 Απρ 2016

Η Μύκονος στο πρόγραμμα του Thomas Cook για το 2017

Τη Μύκονο και την Κροατία περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του για το καλοκαίρι του 2017,.......
για πρώτη φορά, ο Thomas Cook, αυξάνοντας παράλληλα τη χωρητικότητά του κατά 10%. Επιπρόσθετα, ο tour operator επαναφέρει στο πρόγραμμά του την Costa Del Sol και προσφέρει περισσότερες επιλογές στη βρετανική αγορά από την παραδοσιακά αγαπημένη των Βρετανών Ισπανία, την Πορτογαλία και τις ΗΠΑ.

Επίσης, ο tour operator, προσφέρει για το επόμενο καλοκαίρι ως κίνητρο για πρόωρες κρατήσεις, 100.000 αεροπορικές θέσεις για παιδιά, έναντι μίας λίρας.

Mιλώντας σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος του ταξιδιωτικού ομίλου, Chris Mottershead, είπε: «Πρώτη φορά ξεκινάμε το καλοκαιρινό μας πρόγραμμα για το επόμενο έτος τόσο νωρίς και με την αγορά πιο ανταγωνιστική από ποτέ, επιδιώκοντας να προσφέρουμε στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές και ευελιξία.

Έχουμε εμπλουτίσει το πρόγραμμά μας με νέους προορισμούς, στους οποίους έχουμε αναπτύξει ειδική μέριμνα για οικογένειες και ζευγάρια, τόσο νέους όσο και μεγαλύτερης ηλικίας και είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση του προγράμματό μας στις ΗΠΑ, αυξάνοντας τη ζήτηση για διακοπές στο εσωτερικό της χώρας».

Ο Thomas Cook ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ότι θα ξεκινήσει πτήσεις από το Λούτον, για πρώτη φορά το επόμενο καλοκαίρι. Παράλληλα, θα προσφέρει 9% περισσότερες θέσεις από το Μάντσεστερ και το Νιουκάστλ και 3% περισσότερες από τη Γλασκώβη.
Πηγή: money-tourism.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...