30 Μαρ 2016

Το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ» στο Θέατρο Απόλλων

Το βραβευμένο πρόγραμμα “The Met: Live in HD”, μετά τις εκπληκτικές παραστάσεις......
«ΤΡΟΒΑΤΟΡΕ», «ΟΘΕΛΛΟΣ», «ΤΑΝΧΟΪΖΕΡ», «ΛΟΥΛΟΥ», «ΑΛΙΕΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΩΝ», «ΤΟΥΡΑΝΤΟΤ» και «ΜΑΝΟΝ ΛΕΣΚΟ» που μάγεψαν το κοινό, παρουσιάζει το Σάββατο 2 Απριλίου 2016 και ώρα 19:55, στο Θέατρο Απόλλων, το αριστούργημα του Giacomo Puccini «ΜΑΝΤΑΜΑ ΜΠΑΤΕΡΦΛΑΪ».

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά παρουσιάζει τις παραστάσεις της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, φέρνοντας τα μεγαλύτερα έργα της όπερας σε ζωντανή μετάδοση, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.
Η Kristine Opolais ερμηνεύει σπαρακτικά τον ομώνυμο ρόλο στη Μαντάμα Μπατερφλάι για πρώτη φορά στις Live in HD μεταδόσεις, στην περίφημη σκηνοθεσία του 2006 του Anthony Minghella. Ο Roberto Alagna ερμηνεύει τον υποπλοίαρχο Πίνκερτον, τον εγωιστή αξιωματικό που τσακίζει τα ερωτικά όνειρα της Μπατερφλάι. Ο μαέστρος Karel Mark Chichon κάνει το ντεμπούτο του στην Met διευθύνοντας ένα σύνολο εκπληκτικών ερμηνευτών το οποίο περιλαμβάνει και την Maria Zifchak στον ρόλο της Σουζούκι καθώς και τον Dwayne Croft στον ρόλο του Σάρπλες.

Οι αίθουσες προβολής των παραστάσεων της Μet Opera στην Ελλάδα και την Κύπρο αυξάνονται κάθε χρόνο με την υποστήριξη του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ. Μεταξύ αυτών είναι τα Μέγαρα Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης αλλά και θέατρα, κινηματογράφοι και άλλοι χώροι πολιτισμού. Για πρώτη φορά η Χίος υποδέχεται τις μεγαλειώδεις παραστάσεις της Metropolitan Opera με την προβολή της Μαντάμα Μπάτερφλαι στο «Ομήρειο» Πνευματικό Κέντρο Δήμου Χίου.

Βασικός υποστηρικτής του προγράμματος της Μet Opera, από την πρώτη σεζόν του στην Ελλάδα, είναι η εταιρεία ΜΕΤΚΑ του Ομίλου Μυτιληναίος, ενώ κεντρικός χορηγός επικοινωνίας του προγράμματος είναι ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη.

Η διάρκεια της παράστασης είναι 3 ώρες και 18 λεπτά με ένα διάλειμμα των 30 λεπτών.

Η προπώληση εισιτηρίων έχει ξεκινήσει σε όλες τις αίθουσες προβολής.

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μεταδόσεων, το δίκτυο αιθουσών, τα σημεία προπώλησης εισιτηρίων, αλλά και για να εγγραφείτε στο “Met in Greece Club” επισκεφθείτε το site www.metingreece.com.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...