28 Μαρ 2016

Σημαντικές επαφές για τη Μύκονο από τη συμμετοχή του δήμου στην έκθεση ITB Βερολίνου

Με σειρά επαφών με εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς και αισιόδοξα μηνύματα για την εξέλιξη της φετινής τουριστικής περιόδου για τη Μύκονο,......
ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Δήμου στη διεθνή έκθεση ΙΤΒ στο Βερολίνο που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 13 Μαρτίου και πλαισιώθηκε από πολλούς επαγγελματίες του νησιού.
Οι εκτιμήσεις έγκριτων Τουρ Οπερέϊτορς από τη Γερμανία είναι ενθαρρυντικές δεδομένων των συνθηκών στην Ευρώπη, ενώ έντονο ήταν και το ενδιαφέρον για συνέργειες σε ότι αφορά την προβολή του προορισμού στη γερμανική και τη διεθνή αγορά.
Συγκεκριμένα, από τις προγραμματισμένες συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τη συμμετοχή και της Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου, Τόνιας Ανδρόνικου και τη φροντίδα της MTC GROUP, προέκυψαν τα παρακάτω αποτελέσματα:

-Συζητήθηκαν τα ενδεχόμενα γυρισμάτων τηλεοπτικών ταινιών με παραγωγούς που συνεργάζονται με τα διεθνή δίκτυα της DEUTSCHE WELLE για προβολή της Δήλου καθώς και του TRAVEL CHANNEL για ανάδειξη του προορισμού στη Λατινική Αμερική.

-Πραγματοποιήθηκε σειρά επαφών με ταξιδιωτικούς πράκτορες και Travel Specialists για τη δημιουργία πακέτων με έμφαση στο luxury και honeymooning Τουρισμό από ΗΠΑ, Κίνα και Ν.Α. Ασία.

-Εκδηλώθηκε πρόθεση από την TRIVAGO για την οργάνωση σεμιναρίου των επαγγελματιών του νησιού σε θέματα Digital Marketing.

-Σε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Ένωσης Παρακτίων και Παραθαλάσσιων Περιοχών EUCC, εκδηλώθηκε ενδιαφέρον για την ανάδειξη των ποιοτικών στοιχείων της Μυκόνου, όπως η Ιστορία και το φυσικό κάλλος.

Τέλος, στο πλαίσιο της έκθεσης, η Μύκονος, βραβεύθηκε από την M-CRUISE ως «best Gay destination», με την ευκαιρία της παρθενικής εμφάνισης της εταιρίας κρουαζιέρας στο νησί, με στόχο την προσέλκυση LGBT τουριστών. Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους του Δήμου η κυρία Ανδρόνικου.
MTC Group Cosnulting
Kostas Skagias

Representative Mykonos Cyclades Tourism Promotion of the Municipality of Mykonos
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...