30 Μαρ 2016

Ο ΗΑΤΤΑ βράβευσε τον Περιφερειάρχη Γ. Χατζημάρκο για την καμπάνια «Aegean Islands. Like No Other»

Από τον ΗΑΤΤΑ βραβεύτηκε ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου Γιώργος Χατζημάρκος, για την τουριστική καμπάνια «Aegean Islands. Like No Other».......

Ένα ακόμη βραβείο απέσπασε η νέα τουριστική καμπάνια του Νοτίου Αιγαίου «Aegean Islands. Like No Other», η οποία από την έναρξή της τον περασμένο Νοέμβριο, μετρά ήδη σημαντικές διακρίσεις.

Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, λίγες μόνο μέρες μετά το “Newcomer Award” στην MITT 2016 της Μόσχας, παρέλαβε ένα από τα τρία βραβεία που έδωσε φέτος ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων (HATTA), σε ειδική εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο "Μεγάλη Βρετανία", παρούσης της Αναπληρώτριας Υπουργού Τουρισμού κ. Έλενας Κουντουρά. στο πλαίσιο της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΗΑΤΤΑ.
Ειδικότερα, βραβεύτηκαν ο κ. Noel Josephides, Πρόεδρος ΑΒΤΑ (UK’s Travel Association), ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος για την ολοκληρωμένη προβολή και προώθηση της Περιφέρειας μέσω της τουριστικής καμπάνιας «Aegean Islands. Like No Other», καθώς και ο κ. Δημήτρης Πειθής, συνιδρυτής και Πρόεδρος του Ομίλου Ταξιδιωτικών Γραφείων Argo, ως το παλαιότερο μέλος του ΗΑΤΤΑ.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης, στην οποίαν παραβρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων του τουρισμού και επαγγελματίες του κλάδου, έγινε η επίσημη πρώτη παρουσίαση της πρωτοβουλίας "Δώδεκα" του FED HATTA, από τον κ. Noel Josephides.
Το «Δώδεκα», είναι μία καινοτόμος πρωτοβουλία που έχει σαν στόχο τον εμπλουτισμό του ελληνικού τουριστικού προϊόντος και την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και περιλαμβάνει θεματικές και ειδικού ενδιαφέροντος δραστηριότητες καθώς και την προβολή λιγότερο γνωστών τουριστικών προορισμών.
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...