29 Μαρ 2016

Μικρά κόλπα και μυστικά για το iPhone

Τα έξυπνα χαρακτηριστικά που δεν γνωρίζουν όλοι
Όσοι χρήστες ασχολούνται περισσότερο με τη συσκευή τους, πιθανόν να έχουν εντοπίσει......
μερικά «κόλπα» που κάνουν τη χρήση του iPhone τους πιο εύκολη και πιο διασκεδαστική. Όσοι όμως το χρησιμοποιούν μόνο για τα βασικά ίσως δεν γνωρίζουν μερικά χαρακτηριστικά του δημοφιλούς smartphone.

Δείτε μερικά από αυτά...
1. Διαγράψτε αυτό που γράφετε κουνώντας το κινητό
1
Μπορείτε γρήγορα να διαγράψετε ένα μήνυμα που είχατε ξεκινήσει να γράφετε απλά κουνώντας τη συσκευή σας. Τότε θα εμφανιστεί η ένδειξη «αναίρεση πληκτρολόγησης» ή «undo typing» και μπορείτε να επιλέξετε να το διαγράψετε με μια κίνηση.

2. Χρησιμοποιήστε το κουμπί της έντασης για να βγάλετε μια φωτογραφία
Είναι ίσως από τα κόλπα που γνωρίζουν αρκετοί. Εκτός από το κεντρικό πλήκτρο αφής στην οθόνη το οποίο βγάζει φωτογραφίες, αν για παράδειγμα θέλετε να βγάλετε μια selfie μπορείτε να πατήσετε το κουμπί για την αύξηση της έντασης του ήχου για να βγάλετε μια φωτογραφία.

3. Προσαρμόστε τον κωδικό πρόσβασης
3
Στα μοντέλα iPhone 5 και 6, εκτός από το δαχτυλικό αποτύπωμα μπορείτε να βάλετε ακόμη και μια λέξη για κωδικό ασφαλείας. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις>Touch ID και συνθηματικό>Αλλαγή συνθηματικού και Επιλογές Συνθηματικού. Εκεί σας δίνεται η δυνατότητα εκτός από έναν κωδικό με αριθμούς, να βάλετε για παράδειγμα μια λέξη ή έναν άλλο συνδυασμό ως κωδικό ασφαλείας.

4. Χρησιμοποιήστε το τηλέφωνό σας ως αλφάδι
Θέλετε να ελέγξετε αν κάτι είναι ίσιο; Πηγαίνετε στην εφαρμογή της πυξίδας και σύρετε προς τα αριστερά. Με αυτή την απλή κίνηση το κινητό σας έχει μετατραπεί σε αλφάδι και μπορείτε να μετρήσετε ο,τι θέλετε.

5. Φορτίστε το κινητό σας πιο γρήγορα
Αν βιάζεστε να γεμίσει γρήγορα η μπαταρία του κινητού σας, κάντε την εξής, απλή κίνηση: Βάλτε το σε «Λειτουργία σε πτήση», σαν να είστε δηλαδή στο αεροπλάνο. Αυτό θα κάνει τη συσκευή σας να φορτίσει δυο φορές πιο γρήγορα από πριν.
Πηγή: newsbeast.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...