28 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 29/3

"Πλούσια συναισθήματα"
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......
ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε καλεί να διερευνήσεις μια σημαντική υπόθεση καριέρας, ώστε να διαγνώσεις έγκαιρα τις πραγματικές προθέσεις εκείνων που εμφανίζονται ως «σωτήρες» αλλά στην πραγματικότητα στοχεύουν στην χειραγώγηση σου. Επιπλέον είναι πιθανό να λάβεις μια όχι ευχάριστη είδηση ή να ταλαιπωρηθείς σε μια μετακίνηση σου.

Ερωτικά
Φαίνεται πως νοσταλγείς κάποιες παλιές καλές στιγμές κι αν είσαι... τυχερός/η, θα σου δοθεί η ευκαιρία να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος! Πρόσεξε όμως μήπως «βουλιάξεις» στο συναίσθημα.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη τονίζει το ενδιαφέρον σου για μια οικονομική υπόθεση, η οποία ωστόσο φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πτυχές, που... καλό είναι να εντοπίσεις πριν «σε τυλίξουν σε μια κόλα χαρτί»! Παράλληλα, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε κάποιες εκμυστηρεύσεις που θα σε προβληματίσουν.

Ερωτικά
Η ημέρα προσφέρεται για να περάσεις όμορφες στιγμές με φίλους ή φίλες, ίσως μάλιστα να νιώσεις μια ιδιαίτερη «ζεστασιά» με ένα πρόσωπο, που μπορεί να τρέφει για σένα και ερωτικά αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να διερευνήσεις πρόσωπα και πράγματα, αφού κάποιες «ατυχίες» σου δεν είναι τελικά και τόσο... τυχαίες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ασχοληθείς με μια «κομβική» οικονομική υπόθεση που η εξέλιξη της εξαρτάται από άλλους κι εδώ είναι που πρέπει να αποφύγεις κάθε τύπου δεσμεύσεις που σε «δένουν χειροπόδαρα»!

Ερωτικά
Σήμερα μπορεί να δεχθείς μια «επίθεση» συναισθημάτων από ένα πρόσωπο που η ευαισθησία του σε τρομάζει! Επιπλέον δεν αποκλείεται να συναντηθείς ξανά με μια παλιά σου αγάπη και... ότι ήθελε προκύψει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Παρότι οι «οιωνοί» γύρω σου δεν είναι και τόσο... ενθαρρυντικοί, η καλή σου ψυχολογία μπορεί να σε «σηκώσει» ψηλότερα από τα όποια προβλήματα και η μόνη προϋπόθεση για να συμβεί αυτό είναι μια αγκαλιά από έναν «δικό σου» άνθρωπο! Παράλληλα όμως, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε καλεί να δώσεις τέλος σε μια ασύμφορη συνεργασία.

Ερωτικά
Αν είσαι σε μια σχέση, ένα προσωρινό αδιέξοδο μπορεί να σε κάνει να στραφείς για... συμπαράσταση σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η, θα σου γίνει μια πρόταση που σίγουρα έχει τις προοπτικές της.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να συμβάλλει σε ποικίλες «αναποδιές» στην καθημερινότητα σου, ωστόσο η Σελήνη στον Τοξότη θα σε ανταμείψει με «λειτουργικές» δραστηριότητες κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στους Ιχθύες θα συμβάλλει θετικά σε ένα περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως μάλιστα λάβεις ένα δώρο ή κληροδότημα.

Ερωτικά
Αν καταφέρεις να «απεμπλακείς» από κάποιες λεπτομέρειες που σου τριβελίζουν το μυαλό και σε απομακρύνουν από την ευτυχία σου, τότε δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να διαχειριστείς, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να «σκύψεις» πάνω στις ανάγκες και τα προβλήματα ενός οικείου σου, ώστε να μην νιώσει μόνος/η σε μια δύσκολη στιγμή που περνά. Επιπλέον, το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, πολύ περισσότερο που κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.

Ερωτικά
Η λογική σου σε «βασανίζει» τόσο, ώστε να κινδυνέψεις να χάσεις μια ευκαιρία από εκείνες που εμφανίζονται... σπάνια! Βάλε λοιπόν στην άκρη ενδοιασμούς ή πεποιθήσεις και αφέσου σε αυτό που σου προσφέρεται.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα δεν προσφέρεται για μια νέα αρχή στην ζωή σου, αντίθετα σε καλεί να «ξεμπερδέψεις» μια και καλή με όλα εκείνα που σε μπλοκάρουν κι ύστερα... βλέπεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη μπορεί να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, καλό είναι όμως να είσαι και λίγο δύσπιστος/η απέναντι σε όσα πληροφορείσαι.

Ερωτικά
Φαίνεται πως στον χώρο της εργασίας σου υπάρχει κάποιος/α που σε... καλοβλέπει κι ίσως σήμερα σου δοθεί η ευκαιρία να το διαπιστώσεις άμεσα! Είναι όμως το ίδιο πιθανό να έρθεις πολύ κοντά με ένα πρόσωπο, μέσα από μια διαδικασία προσφοράς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα μπορεί να εντείνει την καχυποψία σου, φαίνεται όμως ότι αυτήν την φορά θα... δικαιωθείς!
Επιπλέον, ίσως να μάθεις κάτι ιδιαίτερα χρήσιμο, είτε αυτό αφορά σε μια τεχνική, είτε στις πραγματικές προθέσεις ενός συγγενούς σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, ίσως «ζεσταθείς» για τα... καλά μέσα από την επαφή σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να έρθεις πολύ πιο κοντά με το ταίρι σου, μέσα από μια «εκ βαθέων» εξομολόγηση.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να... συγκεντρωθείς, ώστε να μην «χάσεις τον μπούσουλα», παρασυρόμενος/η από εδώ κι από εκεί! Επιπλέον, ο ενεργός Πλούτωνας μπορεί να σε «στριμώξει» οικονομικά κι ίσως χρειαστεί να εγκαταλείψεις μια προοπτική σου. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη στους Ιχθύες μπορεί να σου προσφέρει μια οικογενειακή θαλπωρή και βοήθειες από τους οικείους σου.

Ερωτικά
Από την στιγμή που η διάθεση σου είναι «κυμαινόμενη», πρόσεξε μήπως τελικά απογοητευτείς όταν διαψευστεί μια «υψηλή» προσδοκία σου. Υπάρχει όμως και η αντίστροφη εκδοχή, να βρεθείς δηλαδή από την «κόλαση» στον «παράδεισο»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιο σου σε κάνει πιο απαισιόδοξο/η, ίσως μάλιστα κατά την διάρκεια της ημέρας να εμφανιστούν και κάποιες μηδενιστικές τάσεις. Όλα αυτά όμως μπορεί να... ξεχαστούν στην στιγμή αν αποφασίσεις να δώσεις μια πιο πνευματική διάσταση στις αναζητήσεις σου ή αν αξιοποιήσεις την ευκαιρία που θα σου δοθεί για περισσότερες αγκαλιές!

Ερωτικά
Αν συνεχίσεις να εγκλωβίζεσαι σε σκέψεις και υποθέσεις για τα κίνητρα των άλλων, τότε ποτέ δεν θα βρεις την ευτυχία που αναζητάς. Χαλάρωσε λοιπόν κι αν σου δοθεί η ευκαιρία, ταξίδεψε, αφού μπορεί να έχεις και τα... τυχερά σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Το τετράγωνο του Ερμή με τον Πλούτωνα σου επισημαίνει ότι υπάρχει ένα παρασκήνιο που καλό είναι να μην αγνοήσεις, είτε αυτό αφορά στην δουλειά σου, είτε σε μια προσωπική σου υπόθεση. Από την άλλη πλευρά όμως καλό είναι να μην «καθηλωθείς» πνευματικά εμπίπτοντας στην κατηγορία εκείνου/ης που «ασχολείται με τα πίτουρα και τον τρώνε οι κότες»!

Ερωτικά
Ένα όμορφο δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας θα σου ανεβάσει την διάθεση και θα σε φέρει ακόμη πιο κοντά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Κι εδώ είναι που πρέπει να αφεθείς και να αφήσεις τις πολλές... θεωρίες!

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να επικεντρωθείς σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, ώστε ολοκληρώνοντας τα, να μπορέσεις να απολαύσεις και κάποιες από τις... χαρές της ζωής! Επιπλέον, η Αφροδίτη στο ζώδιο σου σε βοηθά να ξεπεράσεις κάθε απαισιόδοξη ή «σκοτεινή» σκέψη και να εμψυχώσεις τόσο τον εαυτό σου, όσο κι ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Ερωτικά
Νιώθεις την ανάγκη να «χαθείς» σε μια αγκαλιά και τα... καλά νέα είναι ότι θα έχεις την δυνατότητα να το ζήσεις και με το παραπάνω! Παράλληλα όμως πρόσεξε μήπως κάποιος/α «σου βάζει λόγια».
Πηγή:astrology
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...