23 Μαρ 2016

Αλέξανδρος Κουκάς: Υποβαθμίζουν το πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο καθώς και τη νοημοσύνη των παραγόντων

Ερωτηματικά που παραπέμπουν σε μεθοδεύσεις εγείρει η επιλογή των ομάδων Πανναξιακού και Πανθηραϊκού,  να διεξαχθεί το μάτς Πανναξιακός - Πανθηραϊκός, στα πλαίσια των αγώνων κατάταξης, στην Σαντορίνη....

Αναλυτική η δήλωση
"Σύμφωνα με Αθλητικό ιστότοτπο, το παιχνίδι πρωταθλήματος Πανναξιακός - Πανθηραϊκός, που είναι ορισμένο να γίνει στην ουδέτερη έδρα της Πάρου λόγο τιμωρίας του Πανναξιακού, τελικά ίσως αλλάξει έδρα, με τις δύο ομάδες να είναι σύμφωνες ώστε τελικά να πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη. Εαν πραγματικά ο αγώνας διεξαχθεί στη Σαντορίνη, φαίνεται πως έτσι εννοούν πως "το ποδόσφαιρο ενώνει τα νησιά μας".

Εαν το συγκεκριμένο ματς γίνει στη Σαντορίνη, υποβαθμίζει το πρωτάθλημα, καθώς και τις ομάδες που συμμετέχουν σε αυτό και αφήνει υπόνοιες για άλλες... σκέψεις. Για αυτό το λόγο καλό θα είναι, για την ιστορία και των δύο συλλόγων που είναι πολύ μεγάλη... να το ξανασκεφτούν. Και δεν πρέπει να γίνονται τέτοιες ενέργειες που υποβαθμίζουν το πρωτάθλημα, το ποδόσφαιρο καθώς και τη νοημοσύνη των παραγόντων, των υπολοίπων ομάδων.

Σε όλα αυτά αναρωτιόμαστε τα έξοδα μετακίνησης πια ομάδα θα τα χρεωθεί... τελικά;"
Ο Πρόεδρος του Α.Ο. Μυκόνου Κουκάς Αλέξανδρος
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...