29 Μαρ 2016

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 30/3

Προκλήσεις που ζητούν τον «μάστορα» τους
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο......

ΚΡΙΟΣ
Γενικά
Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε ωθεί να πάρεις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες σχετικά με ένα επαγγελματικό σου ζήτημα, για να έχεις όμως ικανοποιητικά αποτελέσματα θα πρέπει να «ζυγίσεις» προσεκτικά τις επιθυμίες σου με τις αναγκαιότητες, βρίσκοντας την «χρυσή τομή».
Παράλληλα, ίσως «μυηθείς» σε μια παραδοσιακή θεραπεία.
Ερωτικά
Μια ιδέα που έχει «σφηνώσει» στο μυαλό σου και... δεν λέει να φύγει, καθορίζει την στάση σου απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ωστόσο θα ήταν λάθος να παραβιάσεις την αυτοτέλεια του για να περάσει το δικό σου.

ΤΑΥΡΟΣ
Γενικά
Με την συνδρομή του Ερμή στον Κριό, κάποιες αποκαλύψεις αναφορικά με «δικούς σου» ανθρώπους, μπορεί είτε να σε «σοκάρουν», είτε να σε εκπλήξουν ευχάριστα, δεν θα έπρεπε ωστόσο να παγιδευτείς σε μια λογική άσπρου-μαύρου, αφού η αλήθεια βρίσκεται ως συνήθως κάπου στην... μέση! Παράλληλα μπορεί να ξαναδείς παλιούς σου φίλους ή φίλες.
Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση είναι μάλλον δύσκολο να μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος/η από τις εξελίξεις, αφού... δεν γίνεται να τα έχεις όλα όπως τα θέλεις! Στο πρόγραμμα πάντως είναι μια γνωριμία με ένα πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Γενικά
Σήμερα μπορεί να βιώσεις μια σύγκρουση τάσεων ή συμφερόντων στην οποία μπορεί να εμπλέκονται από οικεία σου πρόσωπα και «ισχυρούς», μέχρι άτομα του φιλικού σου περιβάλλοντος. Και σε όλη αυτήν την κατάσταση το πρώτιστο μέλημα σου θα πρέπει να είναι η γεφύρωση των όποιων διαφορών. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να συνεχίσεις μια οικογενειακή παράδοση.
Ερωτικά
Αν ενδιαφέρεσαι να «φτιάξεις την ζωή σου», είναι πιθανό να προκύψει μια τέτοια προοπτική, ωστόσο για την ώρα φαίνεται να υπάρχουν και κάποια εμπόδια, που δεν σου επιτρέπουν να το... ευχαριστηθείς, όπως θα ήθελες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Γενικά
Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις κι εδώ βέβαια το «κλειδί» των εξελίξεων είναι το κατά πόσο περιστοιχίζεσαι από άτομα που «σε νοιώθουν». Γιατί αν παρ’ ελπίδα πληγωθείς από κυνικές ή «στυγνές» συμπεριφορές, τότε κινδυνεύεις να «βουλιάξεις» στο... παράπονο!
Ερωτικά
Είναι βέβαιο ότι δίπλα σου υπάρχει ένα πρόσωπο με το οποίο μπορείς να μοιραστείς τις ευαισθησίες σου, γι’ αυτό μην αναζητάς κάποιο είδος «περιπέτειας», από την οποία δεν θα αποκομίσεις παρά μόνον απογοήτευση.

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η προσπάθεια σου να ρυθμίσεις ένα σημαντικό οικονομικό ζήτημα, θα καρποφορήσει μόνον αν είσαι έτοιμος/η να κάνεις και κάποιους συμβιβασμούς, που αναπότρεπτα θα περιορίσουν τις βλέψεις σου. Στον αντίποδα όμως μπορεί να σου προσφερθούν ικανοποιητικά ανταλλάγματα. Παράλληλα είναι πιθανό να λάβεις ένα δώρο μεγάλης συναισθηματικής αξίας.
Ερωτικά
Η ένταση χαλαρώνει σταδιακά και θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις τον απολογισμό σου. Όσον αφορά δε την σεξουαλικότητα σου, φαίνεται πως είναι ανάλογη της ψυχολογίας σου, γι’ αυτό... ονειρέψου περισσότερο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Οι οικονομικοί όροι μιας συνεργασίας δεν μπορεί να είναι ούτε εντελώς προς το συμφέρον σου, ούτε όμως και για... πέταμα! Από την στιγμή λοιπόν που μπαίνεις σε μια τέτοια διαδικασία, καλό είναι να καταλήξεις σε μια συμβιβαστική φόρμουλα, που σε καλύπτει σε ένα μίνιμουμ βαθμό.
Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματικά κριτήρια, αφού ο Ερμής «απαιτεί» κυρίως εμπορικό πνεύμα.
Ερωτικά
Ένα πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να... μπερδέψει κάπως τα πράγματα, ιδιαίτερα αν είσαι σε μια σχέση που δεν σε καλύπτει όσο θα ήθελες. Αν όμως είσαι μόνος/η, ενδέχεται να σου γίνει μια πρόταση με προοπτικές «αποκατάστασης»!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο «ανικανοποίητος» Ερμής στον Κριό μπορεί να σκαρφιστεί... χίλιους δυό τρόπους για να ταράξει την καθημερινότητα σου, τα πράγματα όμως θα εξελιχθούν προς το συμφέρον σου αν ακολουθήσεις την συνήθη συνθετική σου πρακτική. Όλα μπορεί να «παντρευτούν» μεταξύ τους ακόμη και τα πιο «αταίριαστα», αποδίδοντας μάλιστα μια διακριτή μοναδικότητα.
Ερωτικά
Η αλήθεια είναι ότι βρίσκεσαι σε μια φάση απόρριψης, παρά αποδοχής, ιδιαίτερα σε σχέση με πρόσωπα ή καταστάσεις που κινούνται στα πλαίσια του συμβατικού. Τόλμησε λοιπόν το... κάτι παραπάνω και δεν θα χάσεις!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η επιθυμία σου να πλαισιώσεις ένα εγχείρημα σου με πρόσωπα που θεωρείς άξια εμπιστοσύνης, θα εκπληρωθεί κατά το ήμισυ, αφού σύντομα θα διαπιστώσεις πως οι «δυνατοί» δεσμοί δεν αρκούν για την ομαλή διεκπεραίωση του. Ο Ερμής στον Κριό σου ζητά να απευθυνθείς και σε πιο ειδικούς στο αντικείμενο τους, έστω κι αν κατά τα άλλα δεν τους... αντέχεις!
Ερωτικά
Η μεγάλη συγκινησιακή σου φόρτιση μπορεί να γίνει το «διαβατήριο» σου για την ευτυχία, αν καταφέρεις να βάλεις στο περιθώριο κάποιες υποψίες ή εμμονές που «δηλητηριάζουν» μια κατά τα άλλα... σούπερ κατάσταση!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Φαίνεται πως είσαι στο... παρά πέντε ενός σημαντικού εγχειρήματος, που –δικαίως- θεωρείς ότι μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, εδώ είναι όμως που δεν πρέπει να βιάζεσαι! Όπως λέει κι ο λαός «αγάλι-αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι» κι αν θελήσεις να τα παίξεις όλα σε μια ζαριά, δεν θα δικαιωθείς. Παράλληλα, μπορεί να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η δικαιούσαι να δοκιμάσεις την τύχη σου στο... άγνωστο κι όπου βγει! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, μην «λοξοκοιτάς», αφού τα πράγματα μπορεί να εξελιχθούν πολύ «αγαπησιάρικα» μέσα σε ένα οικείο περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Οι αναμφισβήτητες οργανωτικές σου ικανότητες μπορεί να συμβάλλουν σε μια σημαντική επιτυχία, από την στιγμή όμως που είναι κι άλλοι/ες στο «κόλπο», θα χρειαστεί «να βάλεις νερό στο κρασί σου». Διαφορετικά κινδυνεύεις να αναλωθείς σε αχρείαστες συγκρούσεις που απλά θα σε καθυστερήσουν. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να «μυηθείς» σε μια παραδοσιακή τεχνική.
Ερωτικά
Στην συγκεκριμένη φάση η αυτοπειθαρχία σου είναι μάλλον μειονέκτημα, αφού μπορεί να σου στερήσει το δικαίωμα να ζήσεις κι εσύ κάποιες πολύ τρυφερές στιγμές. Προσπάθησε λοιπόν να «αφεθείς» στα αισθήματα σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά
Η διαφορετικότητα σου είναι βέβαια ένα στοιχείο που σε ξεχωρίζει από την «μετριότητα», καλό είναι όμως να θυμάσαι ότι πρέπει να φέρνει και... αποτελέσματα! Προσπάθησε λοιπόν να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα, με την οποία κατά τα άλλα δεν συμφωνείς αλλά σίγουρα έχει κι αυτή τα καλά της. Επιπλέον, ο Ερμής στον Κριό σε καλεί να αναθεωρήσεις απόψεις και αντιλήψεις.
Ερωτικά
Δεν θες και πολύ για να χαλάσεις το όποιο καλό κλίμα με τις ιδιοτροπίες και τις παραξενιές σου. Αν μάλιστα «πέσεις» πάνω σε έναν υπερβολικό συναισθηματισμό, η πιθανότερη εξέλιξη είναι να τον «προβοκάρεις» κι ας ξέρεις ότι παίζεις με την φωτιά.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Η αναζήτηση του μέτρου είναι αυτή που θα σε προστατέψει από τις ανεπιθύμητες συνέπειες δογματικών ή ακραίων συμπεριφορών που μπορεί να συναντήσεις στο περιβάλλον σου. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας εμπλουτίζει το «οπλοστάσιό σου», με αγάπη και τρυφερότητα, δύο χαρακτηριστικά που μπορούν να θεραπεύσουν πάσαν... νόσον!
Ερωτικά
Δείχνεις πρόθυμος/η να μπεις σε μια μάλλον συγκεχυμένη κατάσταση, όπου ο έρωτας εμπλέκεται με την στοργή, αλλά ακόμη κι αν για κάποιους «λογικούς», αυτό δεν είναι παρά ένα «λάθος», ζήσε το, αφού η πίστη σου μπορεί να δικαιωθεί!
Πηγή: astrology.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...