30 Μαρ 2016

Πώς οι πλούσιες γυναίκες «αλλάζουν» το τοπίο των πολυτελών διακοπών

Η αύξηση του αριθμού των εκατομμυριούχων και δισεκατομμυριούχων γυναικών σε όλο τον κόσμο μπορεί να βοηθήσει την αύξηση......
των πολυτελών διακοπών που σχετίζονται με την υγεία και την ευεξία και τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου που απευθύνονται μόνο σε γυναίκες.

Ο αριθμός των γυναικών που είναι εξαιρετικά εύποροι πελάτες, εκείνες με περιουσία 30 εκατομμύρια και περισσότερο, με εξαίρεση τις κύριες κατοικίες τους - αυξάνεται ταχύτερα από τους αντίστοιχους άνδρες, ενθαρρύνοντας τα ταξιδιωτικά γραφεία, τα ξενοδοχεία και τους ταξιδιωτικούς πράκτορες να εστιάσουν στα ενδιαφέροντα τους. Αυτά περιλαμβάνονται στις διακοπές που εστιάζουν στην «ευεξία» και μπορούν να συνδυαστούν με business ή την εθελοντική εργασία, σύμφωνα με την πάροχο των δεδομένων, την WealthInsight.
http://fm.cnbc.com/applications/cnbc.com/resources/img/editorial/2016/03/24/103495605-MEDITATION.530x298.jpg?v=1458843160
Η έρευνα δείχνει ότι τα ιαματικά λουτρά, η γιόγκα, ο διαλογισμός, η υγεία και η ευεξία είναι ελκυστικά για τις πλούσιες γυναίκες, είπε στο CNBC, η Roselyn Lekdee, οικονομολόγος της WealthInsight.

Τοποθεσίες με μεγάλους πληθυσμούς πλούσιων γυναικών:
Ευρώπη - Γερμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελβετία, Γαλλία και Σουηδία
Ασία-Ειρηνικός - Ιαπωνία, Κίνα, Σιγκαπούρη, Χονγκ Κονγκ και την Ινδία
Βόρεια Αμερική - ΗΠΑ και Καναδάς
https://cdn.luxurytraveldiary.com/wp-content/uploads/2016/01/Londons-first-on-demand-luxury-spa-app-launches-1038x503.jpg
Σε μια έκθεση την Τρίτη, η Lekdee είπε ότι ο αριθμός των πλούσιων γυναικών αυξήθηκε κατά 5,3% μεταξύ 2010 και 2014 σε περιοχές με μεγάλους πληθυσμούς πλουσίων. Ο αριθμός των αρσενικών πλουσίων αυξήθηκε κατά 4,4%, οι οποίοι ξεπερνούν κατά πολύ το ποσοστό των δισεκατομμυριούχων γυναικών.

«Όσο οι πλούσιες γυναίκες έχουν μεγαλύτερο έλεγχο επί της σταδιοδρομίας τους και τα οικονομικά τους, γίνονται πιο επιλεκτικές σχετικά με τις διακοπές τους, απαιτώντας πιο προσωπικές και πιο εξελιγμένες υπηρεσίες», δήλωσε η Lekdee.

Βιομηχανία 494 δισ. δολαρίων
http://i894.photobucket.com/albums/ac144/euriental/euriental108/Euriental%20-%20Valencia%20Spain%20cropped%20blue%20jumper%206_zpso6gzf0op.jpg
Ο τουρισμός που σχετίζεται με την ομορφιά και την ευεξία μπορεί να ενσωματώνει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, συμπεριλαμβανομένων σπα, γιόγκα, γυμναστηρίου και ανακούφισης από το στρες. Η βιομηχανία αξίζει 494 δισεκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιο επίπεδο, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Παγκόσμιας ευεξίας.

Αυτό το είδος του τουρισμού αυξάνεται και αποδεικνύεται δημοφιλές σε μεμονωμένους ταξιδιώτες και γυναίκες. Πολλές ασιατικές χώρες επωφελούνται από την τάση, είναι η Ταϊλάνδη, η Ινδονησία, η Μαλαισία και η Ινδία.
Σπα προσφέρονται ακόμα από πολλές αλυσίδες πολυτελών ξενοδοχείων των χωρών αυτών, συμπεριλαμβανομένων των Four Seasons, Shangri-La, Mandarin Oriental και Hyatt.

Μόνο για γυναίκες
http://www.tours.com/travel-intel/wp-content/uploads/2015/05/luxury-travel.jpg
Τα πολυτελή ξενοδοχεία στη Μέση Ανατολή έχουν ιδιαίτερη ζήτηση κυρίως από τις γυναίκες. Σε περιοχές με μεγάλους μουσουλμανικούς πληθυσμούς, τα ξενοδοχεία μερικές φορές διατίθενται αποκλειστικά για γυναίκες ταξιδιώτες».

Το ξενοδοχείο Jumeirah Emirates Towers Hotel στο Ντουμπάι, το οποίο στοχεύει στους πελάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους, προσφέρει ένα πακέτο που αφορά αποκλειστικά «γυναίκες που αναζητούν την πολυπλοκότητα, την πολυτέλεια και την αποκλειστικότητα». Τα δωμάτια διαθέτουν καλλυντικά και εξυπηρετούνται μόνο από γυναικείο προσωπικό.
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/8f/fd/40/8ffd40223a30320f5bd956328df7d55d.jpg
Πηγή: newmoney.gr
Newsroom MykonosTicker
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...