28 Μαρ 2016

Πρώτος ο Γιώργος Μίνο στο Run Greece της Λάρισας

Η τέταρτη σεζόν της σειράς αγώνων Run Greece άνοιξε σήμερα στη Λάρισα σε μια γιορτή για τον αθλητισμό και την.......
τοπική κοινωνία γενικότερα.

Χιλιάδες πολίτες όλων των ηλικιών επέλεξαν να φορέσουν την αθλητική τους περιβολή και να βγουν στην κεντρική πλατεία της πόλης – παρά την βροχή που έπεφτε από νωρίς το πρωί -, προκειμένου να συμμετάσχουν στον αγώνα, που πλέον έγινε θεσμός για την περιοχή.

Οπως συνέβη και τα προηγούμενα χρόνια έτσι και φέτος την διοργάνωση στήριξαν με την παρουσία τους και οι πολίτες που επέλεξαν να καθίσουν στην άκρη του πεζοδρόμου και να προσφέρουν το ζεστό τους χειροκρότημα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο αθλητής του Α.Ο. Μυκόνου, Γιώργος Μίνο ήταν ο νικητής στα 10χλμ των Ανδρών με 32.45, μπροστά από τον Ανέστη Παπούλια, που διένυσε την απόσταση σε 34.13. Η πρώτη τριάδα στους Άνδρες συμπληρώθηκε από τον Γιώργο Χατζιγιάννη, ο οποίος πέτυχε 35.25.

Στην αντίστοιχη απόσταση των Γυναικών νικήτρια αναδείχθηκε η Βίκυ Καραγεωργάκη με 39.40, επίδοση καλύτερη από το 40.19 της Βασιλικής Κωνσταντοπούλου, που ακολούθησε και της Χάιδως Καραπτσιά (42.19).

Στα 5χλμ των Ανδρών η πρώτη θέση πήγε στον Κώστα Δουίκα με 15.37, δεύτερος ήταν ο Χρήστος Παπούλιας με 15.40 και τρίτος ο Χρήστος Παλούκης με 17.04.

Στις Γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Αρτεμης Μόκα 20.36 και ακολούθησαν οι Γεωργία Κωνσταντοπούλου (20.37) και Ματούλα Γεωργοπούλου με 21.20.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...