30 Μαρ 2016

Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη ερμηνεύουν Μίκη Θεοδωράκη στο Θέατρο Απόλλων

Ο νεοσύστατος Σύλλογος Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου «ΠΡΟΣΒΑΣΗ» διοργανώνει μουσική παράσταση με τον Στέφανο Κορκολή σε έργα Μίκη Θεοδωράκη και.......
ερμηνεία από την ταλαντούχα ερμηνεύτρια, Σοφία Μανουσάκη, την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016 και την Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 και ώρα 21:00, στο Θέατρο Απόλλων, με τη συμμετοχή του Μουσικού Ομίλου Σύρου υπό τη διεύθυνση της Μαέστρου, Alice Labarche.

Ο διεθνής φήμης πιανίστας, Στέφανος Κορκολής, αποτελεί τον «ιδανικό ερμηνευτή και πρεσβευτή της μουσικής» του αξεπέραστου Έλληνα δημιουργού, Μίκη Θεοδωράκη, σε μια μουσική «συνάντηση» με κλασικά έργα για πιάνο, μεταφορές – διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια, σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.

Η παράσταση αυτή που αποτελεί την πρώτη δράση του Συλλόγου Φίλων του Νοσοκομείου Σύρου, στοχεύει στη συγκέντρωση, όσο το δυνατόν μεγαλύτερου, οικονομικού αποτελέσματος για τη στήριξη του έργου και των δομών του Νοσοκομείου Σύρου, αυτού του βασικού πυλώνα που διασφαλίζει το πολυτιμότερο αγαθό, την υγεία μας.

Αρωγοί στην προσπάθεια αυτή στάθηκαν οι επικεφαλής των δύο εκκλησιών, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης κ. Δωρόθεος Β’ και ο Σεβασμιότατος Καθολικός Επίσκοπος π. Πέτρος Στεφάνου, που ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμα, καλύπτοντας μεγάλο μέρος των εξόδων της εκδήλωσης και αποτελώντας φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Σας περιμένουμε να απολαύσουμε και να σιγοτραγουδήσουμε ….
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...