27 Μαρ 2016

TOP - 10 Music countdown by DJ Piko!!!!

Στον απόηχο της Εθνικής μας επετείου για την Επανάσταση του 1821 σας καλωσορίζουμε σε ένα ακόμη TOP – 10 Music countdown από το Mykonos Ticker. ......
Σε μία πολύ περίεργη περίοδο για την χώρα μας με το φαινόμενο των μεταναστών που εισρέουν κατά χιλιάδες καθημερινά στα Ελληνικά νησιά και τα γεγονότα των Βρυξελλών γιορτάσαμε την 25η Μαρτίου ημέρα που η χώρα μας απελευθερώθηκε από τον Τουρκικό ζυγό. Και λέμε περίεργη γιατί αυτή την εποχή μόνο για τα εθνικά του συναισθήματα δεν μπορεί να μιλήσει κάποιος. Συναισθήματα που μπορεί να παρεξηγηθούν ή ακόμα και να παρερμηνευτούν.

Πολλοί από εσάς θα αναρωτηθείτε γιατί τόσο βαρύς πρόλογος σε ένα μουσικό post. Η μουσική είναι ίσως η μόνη παγκόσμια γλώσσα που καταλαβαίνουν όλοι οι λαοί του κόσμου. Και μέσα από αυτή που σας προσφέρουμε κάθε εβδομάδα ευελπιστούμε πως θα σας κάνουμε να ξεχάσετε για λίγο τα προβλήματά σας και να αφεθείτε σε αυτήν.
Οι Benny Benassi & Vassi λοιπόν βρίσκονται στο νούμερο ένα για δεύτερη συνεχή εβδομάδα και μας λένε even if.
1. Benny Benassi & Vassy - Even If 
2. DJ Katch - The Horns 
3. Playmen – Stand by me now 
4. Deepjack, Andrey Keyton feat. Irina Gi - Give It Back 
5. Dimitri Vegas & Like Mike vs. W&W – Arcade 
6. R3hab & Quintino - Freak 
7. Mark F. Angelo & Eric Lumiere - New Day 
8. Basto & Natasha Bedingfield – Unicorn 
9. Yves V vs Skytech & Fafaq – Fever 
10. Fat Beggars – Clockwise 
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε τους Fat Beggars με το Clockwise. Μία Ελληνική παραγωγή, όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, η οποία δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τις αντίστοιχες ξένες του είδους.
Ένα entry που σύντομα θα το δούμε στην κορυφή αν λάβουμε υπόψιν μας τα μηνύματά σας. Εκεί συναντάμε έναν τραγουδιστή που πραγματικά μας χαροποίησε μαθαίνοντας πως ετοίμασε μια νέα δουλειά μετά από πολλά χρόνια αποχής. Φυσικά μιλάμε για τον Γιώργο Αλκαίο και τη νέα του δουλειά στα βαθιά.
1. Γιώργος Αλκαίος - Στα Βαθιά 
2. Μιχάλης Χατζηγιάννης - Θα Xαθώ Πριν Φύγω 
3. Έλενα Παπαρίζου – Μισή καρδιά 
4. REC – Έχω εσένα 
5. Μύρωνας Στρατής - Νικάει Το Φιλί 
6. Ελένη Φουρέιρα – Δεν σου χρωστάω αγάπη
7. Vegas – θέλω να ξαναρχίσω 
8. C:Real feat. OGE - Πόσα Λόγια 
9. Διονύσης Σχοινάς 15 Έτη Φωτός (Kostas Lainas Official Remix) 
10. Γιώργος Παπαδόπουλος – Δεν το αντέχω 
Νέο entry για αυτή την εβδομάδα έχουμε το νέο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου από την Panik Records με τίτλο δεν το αντέχω. Σειρά παίρνει το non – stop DJ set μας. Στο Μαϊάμι την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε το Ultra Music Festival 2016. Δε θα μπορούσαμε λοιπόν να μην σας μεταφέρουμε για λίγο εκεί. 

Σήμερα σας παρουσιάζουμε τον άνθρωπο τον οποίο θα έχουμε να απολαύσουμε και στην Αθήνα σε λίγες μέρες. Martin Garrix @ Ultra Music Festival 2016 λοιπόν. Ακολουθείστε το παρακάτω link κάντε click στο κουμπάκι με το PLAY και ζήστε την μαγεία της μουσικής. Αυτήν τη γλώσσα που μιλούν όλοι οι λαοί του κόσμου και μπορούν να επικοινωνήσουν. Καλή σας απόλαυση.
Με αυτό το εκπληκτικό οπτικοακουστικό set φτάσαμε στο τέλος μας και για αυτή την εβδομάδα. Θα χαρώ πολύ να λάβω τα μηνύματά σας όπως κάθε εβδομάδα στο Facebook profile Piko Valdez. Επίσης για να μαθαίνετε τα νέα μου μπορείτε να επισκεφτείτε τo group μου στο facebook DJ Piko strikes back. Όσο για να ακούτε τις νέες μου παραγωγές, διασκευές μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου σελίδα στο facebook DJ Piko. Κάνοντας like στην προσωπική μου σελίδα μπορείτε να έχετε και τα free downloads των νέων μου διασκευών 

Όπως πολλοί έχετε ακούσει η νέα μου συνεργασία με τον παραγωγό του ραδιοφωνικού σταθμού Ρυθμός 94.9 Πέτρο Καρρά είναι γεγονός. Η πρώτη μας διασκευή στο τραγούδι του Γιώργου Παπαδόπουλου σπάστα ήταν μόνο η αρχή. Μπορείτε να την ακούτε από το official κανάλι της Heaven music ακολουθώντας το παρακάτω link.
Η επόμενή μας δουλειά έχει να κάνει με ένα mashup στα τραγούδια του Σάκη Ρουβά όλα καλά και του Γιώργου Μαζωνάκη "έχω περάσει και χειρότερα". Μπορείτε να την δείτε και να την ακούσετε στο παρακάτω link
όπως και κάνοντας subscribe στο youtube κανάλι μας μπορείτε να βλέπετε τις δουλειές μας πρώτοι από όλους.

Μια νέα συνεργασία με την Αποστολία Ζώη μας έδωσε την εμπειρία να διασκευάσουμε το νέο της τραγούδι μια "Kαλημέρα να μου λες". Με περισσότερα από 35 εκατομμύρια views στο original track Derek Hashalom η νέα διασκευή μας κυκλοφορεί από τη Heaven Music. Μπορείτε να την ακούσετε από το επίσημο κανάλι της ακολουθώντας το παρακάτω link.
Ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσουμε και τη νέα μας συνεργασία με την Spicy music και τον Γιώργο Ξυλούρη στο τραγούδι του "Διαγραφή". Μπορείτε να το ακούσετε ακολουθώντας το παρακάτω link.
Επίσης μην ξεχάσετε να γίνετε και μέλη στην επίσημη σελίδα της Noisy Records στο Facebook την οποία επιμελούμαστε με τον Πέτρο Καρρά και έχει να κάνει με όλες μας τις νέες παραγωγές.

Τέλος να ευχηθούμε χρόνια πολλά στον Βαγγέλη και την Ευαγγελία για τις ονομαστικές τους εορτές. Φτάσαμε στο τέλος μας λοιπόν. Να ευχηθούμε να έχετε ένα πολύ όμορφο Σαββατοκύριακο και μια ακόμη καλύτερη εβδομάδα. Μέχρι την επόμενη μην ξεχνάτε… Keep on groovin’!!! CU!!!
Newsroom mykonosticker.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...