7 Οκτ 2013

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 7/10

Να θυμάστε ότι οι αδύναμοι εκδικούνται ενώ οι δυνατοί συγχωρούν. Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα....


ΚΡΙΟΣ
Γενικά: Είστε πολύ έντονα παθιασμένοι με κάτι που είναι να ξεκινήσετε. Μπορεί να το φοβάστε γιατί αναγκαστικά θα πάτε να δείτε πίσω από την κουρτίνα αλλά δεν μπορείτε να κάνετε αλλιώς. Να θυμηθείτε όσο πιο βαθιά πάτε τόσο πιο δυνατοί θα γίνετε.

Ερωτικά: Ο Σκορπιός είναι πολύ κοντά σας κι ίσως από την μια να σας κουράζει αλλά από την άλλη με κάποιο τρόπο σας μαθαίνει την ζωή και τα κατατόπια της. Ο Ζυγός και ο Υδροχόος είναι πιο εύκολοι στην διαχείριση τους. Εσείς πάντως τώρα νιώθετε ότι ωριμάζετε.

Καριέρα & Οικονομικά: Υπάρχουν δυσκολίες και ανατροπές σε μερικούς από εσάς. Μια σταθερή κατάσταση σίγουρα δεν θα είναι τόσο εύκολη να παραμείνει με τις πλανητικές όψεις που έχετε αλλά το σύμπαν θέλει να προχωρήσετε και να κερδίσετε την μάχη αλλά αν εμπιστευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ 
Γενικά: Έχετε πολλές ευκαιρίες να δείξετε τις δυνάμεις σας και να αφιερωθείτε περισσότερο σε κάτι που κάνετε με πολύ μεράκι και αγάπη, αρκεί να έχετε εμπιστοσύνη και να σκέφτεστε θετικά, κυρίως με συνεργασίες και άτομα που είναι γύρω σας.

Ερωτικά: Είστε αρκετά τσιμπημένοι με ένα πρόσωπο που έχει αλλάξει την ψυχοσύνθεσή σας. Κυρίως οι γεννημένοι το τρίτο δεκαήμερο βλέπετε τις αλλαγές να έρχονται κατά πάνω σας και εσείς να στέκεστε ακίνητοι. Αντίθετα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να μην είστε αυστηροί και απόλυτοι.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες που παρουσιάζονται μπροστά σας και κυρίως με την υποστήριξη την οικογενειακή ή από συναφή πρόσωπα. Σήμερα μπορεί να κερδίσετε κάτι που θα σας ανακουφίσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ 
Γενικά: Η ζωή σας έχει αλλάξει αρκετά και σε μερικούς το μαχαίρι έχει μπει βαθιά και ο λόγος είναι ότι πρέπει να δείτε κάτι που παλιά αγνοούσατε. Όσοι θέλετε να κερδίσετε πάντως την μάχη θα χρειαστεί να γίνετε πιο ουσιαστικοί και απόλυτοι.

Ερωτικά: Έχετε κατά κάποιον τρόπο κουραστεί να παίρνετε αποφάσεις και μετά να τις ακυρώνετε. Το συναίσθημά σας μερικές φορές είναι διαφορετικό από τις σκέψεις σας και εκεί γίνεται το μεγάλο λάθος. Ο Καρκίνος και ο Αιγόκερως ζητάνε παραπάνω πράγματα από εσάς.

Καριέρα & Οικονομικά: Οι γεννημένοι τις πρώτες ημέρες μπορεί να είστε μπερδεμένοι και να μην έχετε ακόμα αποφασίσει τι θέλετε. Όμως θα πρέπει να ξέρετε προς τα πού θέλετε να πάτε γιατί μόνο έτσι θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση. Κάποια χρέη ή υποχρεώσεις θα σας δημιουργήσουν ένταση. Σκεφτείτε θετικά για να ανοίξετε τον δρόμο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Γενικά: Η ζωή σας γενικά έχει αλλάξει. Μέσα σας υπάρχει ένα συναίσθημα αισιοδοξίας που το κρατάτε τις περισσότερες ώρες την ημέρα. Μερικές φορές το χάνετε αλλά αν προσπαθήσετε θα γίνουν πολλά και θετικά πράγματα.

Ερωτικά: Έχετε μεγάλο πάθος και θέλετε να φτιάξετε την ζωή σας με οποιοδήποτε τρόπο. Για αυτό μερικοί καλό είναι να μη κάνετε πίσω σε περίπτωση που δεν θα είναι τα πράγματα όπως ακριβώς τα θέλετε γιατί υπάρχει εύνοια και θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε δικαιοδοσίες για να κάνετε πολλά πράγματα. Το ζητούμενο είναι να κερδίσετε αυτά που πιστεύετε εσείς, αρκεί να κρατήσετε την πίστη σας σταθερή. Σήμερα πάντως κάτι θα ακούσετε ή θα λάβετε ακόμα και οικονομικής φύσεως που θα σας ικανοποιήσει.

ΛΕΩΝ 
Γενικά: Έχετε ακολουθήσει κάποιο δρόμο που κάπου τελικά θα σας βγάλει γιατί με τον τρόπο σας έχετε μάθει πλέον να διεκδικείτε και να κάνετε υπομονή για να φτάσετε στο τέλος.

Ερωτικά: Χωρίς να το καταλάβετε έχετε κάνει μια στροφή η οποία θα σας βοηθήσει να γευτείτε πιο εύκολα κάποια πράγματα. Ο πήχης που έχετε βάλει και αφορά στην ποιότητα της σχέσης σας ίσως τελικά να σας κάνει να αποφύγετε κάποιες κακοτοπιές. Αιγόκερως και Υδροχόος είναι πρόσωπα πολύ κοντινά σας αλλά δύσκολα.

Καριέρα & Οικονομικά: Είστε στην κόψη του ξυραφιού. Υπάρχουν δυσκολίες που σας βάζουν σε μπελάδες αλλά συγχρόνως ξυπνούν μέσα σας τον μαχητή. Οπότε βάζετε την δύναμή σας σε δράση. Έτσι και αλλιώς είστε συνηθισμένοι στα δύσκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά: Έχετε αφιερωθεί σε κάποιο έργο το οποίο είναι για σας πολύ σημαντικό. Κάποιες ιδέες σας που τελευταία σας έχουν αλλάξει την νοοτροπία ίσως να βοηθήσουν να μάθετε να διεκδικείτε για σας.

Ερωτικά: Υπάρχουν μερικές φορές κάποια αδιέξοδα γιατί είστε άτομα βασικά μοναχικά οπότε με την παραμικρή ευκαιρία απομονώνεστε ή δικαιολογείτε μέσα σας κάποιες απόμακρες δικές σας συμπεριφορές. Του Υδροχόου του αρέσουν τα δύσκολα και επιμένει.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αλλάξει τακτική και είστε κατά κάποιο τρόπο πιο συντηρητικοί και λιγότερο ελαστικοί. Η τάξη πάντα σας βοηθάει να μην κάνετε υπερβολικές σπατάλες αλλά και να σώνεστε από καταστροφές.

ΖΥΓΟΣ
Γενικά: Έχετε συνειδητοποιήσει ότι θα πρέπει να είστε ο εαυτός σας για να κάνετε τα βήματα που τελικά θα σας οδηγήσουν σε καταστάσεις επιτυχίας αλλά το ζητούμενο είναι να έχετε και την αυτονομία για να μπορείτε να κάνετε και κάτι θετικό για σας.

Ερωτικά: Έχετε την δική σας δυναμική και επηρεάζεστε πάρα πολύ από κάποια σημάδια που σας δείχνουν τα γεγονότα. Επειδή σας ενδιαφέρει υπερβολικά η γνώμη του συντρόφου σας μερικές φορές οπισθοχωρείτε σε θέματα που δεν θα έπρεπε.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε κάνει κάποια βήματα με στόχο να αυτονομηθείτε και να γεμίσετε με περισσότερο ενέργεια για να πετύχετε κάποιες κινήσεις που χρειάζεστε συμμετοχή των άλλων. Η ζωή σας γενικά έχει μια τάση για επέκταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά: Σήμερα είναι η ημέρα σας γι' αυτό να την εκμεταλλευτείτε όσο καλύτερα μπορείτε γιατί σίγουρα θα έχετε κάποιες ευκαιρίες σαν προσωπικότητα να αναδείξετε την αξία σας.

Ερωτικά: Έχετε το πάνω χέρι παρόλο που η Αφροδίτη φεύγει από το ζώδιο σας. Εσείς εκεί αμετακίνητοι και δυνατοί θα κάνετε το άλμα που σας αναλογεί. Η σχέση με Ταύρο, Λιοντάρι και Υδροχόο θα σας δυσκολέψει. Αντίθετα με τον Καρκίνο και τον Ιχθύ θα έχετε πολύ καλή επαφή.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε ευκαιρίες αλλά το βλέπετε και εσείς ότι χρειάζεστε σκληρή δουλειά για να τις φέρετε στην μορφή που πρέπει και να κερδίσετε από αυτές. Μην φοβάστε γιατί εκεί γίνονται τα λάθη. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο θα πάρετε χρήματα ή βοήθεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ 
Γενικά: Έχετε ακολουθήσει τον μυστικό δρόμο και δεν ανακοινώνετε τις προθέσεις σας παρά μόνο σε λίγους. Μερικές φορές και λίγο απόσυρση σας κάνει καλό.

Ερωτικά: Είστε πολύ σκεπτικοί με κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν για αυτό μερικοί από εσάς θα βρείτε την ευκαιρία να κάνετε μια γνωριμία που μπορεί για λίγο να σας κολακεύσει αλλά το ξέρετε και εσείς ότι δεν είναι η σωστή λύση.

Καριέρα & Οικονομικά: Έχετε αφεθεί και μπορεί να σας οδηγεί το ένστικτο και συγχρόνως η πίστη σας. Μόνο τότε θα έχετε τα σωστά αποτελέσματα. Μην το βάζετε κάτω γιατί θα έχετε υποστήριξη από άτομα δικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 
Γενικά: Είστε πολύ σίγουροι για αυτό που κάνετε γιατί βλέπετε κάποια αποτελέσματα τα οποία σας ευνοούν. Η συμμετοχή σας σε ομάδες ή με φίλους σας σε κάποια κοινά ενδιαφέροντα θα σας δώσει χαρά και κοινωνικότητα.

Ερωτικά: Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο περνάτε κάποιες βαθιές αλλαγές οι οποίες μπορεί να μην είναι εύκολες αλλά είναι αναγκαίες γιατί ξαφνικά θα καταλάβετε ποιος είναι ο αληθινός σας εαυτός και τότε θα κινηθείτε να βρείτε το σωστό πρόσωπο για σας. Οι υπόλοιποι θα προσπαθήσετε να επιφέρετε αλλαγές μέσα στην σχέση σας.

Καριέρα & Οικονομικά: Μερικοί από εσάς είστε μετέωροι γιατί βλέπετε ότι τα γεγονότα σας πηγαίνουν αλλού και η πρόθεσή σας αλλού. Για αυτό να είστε πολύ συνειδητοί σε κάθε τι που κάνετε για να μην έχετε αντιφάσεις και αντιθέσεις. Από μια κίνησή σας κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε κερδισμένοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 
Γενικά: Η ζωή σας είναι αρκετά δύσκολη αλλά τώρα βγαίνουν οι δυνάμεις σας κι ίσως θα πρέπει να το τραβήξετε μέχρι το τέλος χωρίς φόβο και πάθος. Η κοινωνική σας εικόνα μπορεί να είναι τώρα πολύ φτωχή αλλά δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι παραπάνω.

Ερωτικά: Έχετε μπει πιο βαθιά στα θέλω σας και μερικές φορές βλέπετε ότι εσείς οι ίδιοι κάνετε τελικά το παιχνίδι. Ενώ μερικές φορές θέλετε να πιστεύετε ότι οι άλλοι σας καθοδηγούν. Αυτό δεν είναι αλήθεια απλά μερικές φορές κολλάτε και νομίζετε ότι είστε αδύναμοι.

Καριέρα & Οικονομικά: Τώρα που υπάρχουν δυσκολίες τώρα θα βγείτε από το λούκι αν δουλέψετε μεθοδευμένα αλλά και με πρόγραμμα γιατί ίσως τώρα να συνειδητοποιήσετε την αξία του χρήματος.

ΙΧΘYΕΣ 
Γενικά: Έχετε αντιμετωπίσει πολλά θέματα και έχετε βγει νικητές. Η μεγάλη σας ευαισθησία θα βρει δρόμο να εκτονωθεί και θα βρείτε ακόμα και φίλους με κοινή ιδεολογία που θα είναι πολύ κοντά σας. Οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο θα βγείτε από ένα προσωπικό αδιέξοδο.

Ερωτικά: Είστε πολύ κτητικοί τουλάχιστον για σήμερα και ίσως να μην συγχωρείτε κάποιες συμπεριφορές οι οποίες σας είχαν πληγώσει χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα χαλάσετε κάτι. Απλά μπορεί να κρατήσετε πόζα για να βάλετε κατά την γνώμη σας μια τάξη. Ένα πρόσωπο από το εξωτερικό ίσως να κάνει την εμφάνισή του.

Καριέρα & Οικονομικά: Μην αφήνετε πίσω σας πράγματα που δεν έχετε τελειώσει. Είναι καλύτερο για σας να έχετε ολοκληρώσει κάποιες καταστάσεις για να σας αποφέρουν κάποια καλά και οικονομικά αποτελέσματα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...